Derksen fel tegen “falende” Rutte: “Alleen dictator bananenrepubliek blijft na dit zitten”

(Door: Bart Reijmerink)

VVD-leider en premier Mark Rutte was maandag te gast bij Vandaag Inside. De premier kon tijdens de aflevering rekenen op de nodige kritiek van commentator Johan Derksen. Zo stelt Derksen dat Rutte als premier heeft gefaald.

Hoewel Johan Derksen zich heeft uitgesproken als potentiële VVD-stemmer, heeft hij in het verleden ook kritiek geuit op Mark Rutte, de huidige minister-president van Nederland en leider van de VVD. 

“Rutte is een meester in het verdraaien van feiten en het wegduiken voor verantwoordelijkheden. Hij is meer bezig met politiek spel dan met het daadwerkelijk oplossen van problemen in Nederland”, stelde Derksen in het verleden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Derksen fel tegen “falende” Rutte: “Alleen dictator bananenrepubliek blijft na dit zitten”

  1. LUCIA zegt:

    JA en Derksen weet dat hij ook al een beetje uitgekakt is dus z.g. kritiek op Rutte moet hem weer tot opsteker zijn… dit soort misselijke mensen stemt rustig weer voor de VVD

    Geliked door 5 people

    • Oliedom zegt:

      Juist, ik heb totaal niks met die BNers shit en het boeit mij geen donder was zulks soort clownen allemaal zeggen en doen, maar je wordt er wel mee dood gegooid met nutteloze nonsens van dat soort.
      Net als dat overloze goed nieuws show van die oekries op die tv.

      Geliked door 1 persoon

  2. Harry zegt:

    Toch wel buitengewoon stom van die Derksen , dat ie toch maar weer op Rutte gaat stemmen !
    Vind de man soms wel grappig omdat ie iemand compleet voor lul kan
    zetten , maar opnieuw op die waardeloze volksverraderspartij stemmen ?
    Dan ben je zelf ook een lul !

    Geliked door 3 people

    • Htskday zegt:

      Geliked door 1 persoon

    • Harry zegt:

      Nou lees ik net , dat de vvd de zóveelste leugen verspreid heeft , dat die Derksen weer op de VVD zou gaan stemmen !
      Nou heeft de VVD dus wéér de boel bedonderd .
      En ben ik daar verdomme ook nog in getrapt , als een van de grootste VVD haters .
      Derksen is dus écht niet zo stom als ik vermoedde .
      En de VVD nóg smeriger dan ik al dacht .

      STEM DIE KLOOTZAKKEN WÉG , MENSEN !

      Geliked door 2 people

  3. karton zegt:

    Je kunt lullen tegen die vent, Rutte, wat je wilt, niks helpt !
    Zag toevallig een kort filmpje van dit kereltje op bezoek bij een Gronings gezin met aardbevingsschade; hij werd vóór de voordeur van hun huis door de beide oudere bewoners opgevangen, die hem vertelden dat ook zij veel schade hadden enz. enz. Nadat zij hem een paar “moeilijke” vragen hadden gesteld, bleek hij, Rutte, bij de verkeerde mensen te staan lullen, er was een andere gezin uitgekozen, speciaal geïnstrueerd om “meneer” Rutte te woord te staan. Rutte, dolblij, dat hij van die “lastige” Groningers werd bevrijd, haastte zich op een holletje naar het uitverkoren stel. een paar huizen verderop.
    Wát een ongelooflijke schijtzak is die vent !!!!
    Een geweldige schop in z’n kruis, met een puntschoen, is nog teveel “eer” voor deze kwallenbak.

    Geliked door 8 people

    • Blaffertje zegt:

      @karton.
      Pinokkio is een harteloze hufter.
      Overal liet meneer zijn smoelwerk zien tijdens de afgelopen campagne, er ging geen talkshow of debat voorbij en hij was erbij, maar hij was in geen velden en wegen te zien bij de aardbeving gedupeerden of bij de ouders van de toeslagenaffaire.
      Daar was die droplul zo genaamd te moe voor.
      Maar in werkelijkheid durfde die schijtbak de confrontatie niet aan voor zijn schandelijke blunders waar hij mensen doodleuk in laat stikken.

      Geliked door 5 people

  4. Dewaere zegt:

    ‘Nieuwrechts’ heeft blijkbaar die uitzending zélf niet gezien; ze schrijven:
    ‘Ondanks het feit dat Derksen geen fatsoenlijk rechts alternatief ziet in Nederland, en dus weer op de VVD gaat stemmen’. Derksen zei dat hij de vorige keer op FVD had gestemd en nu NIET op DEZE VVD (met Rutte dus) zou stemmen. Omdat zijn stem niet voor de 2e kamer was zou het een proteststem zijn, hij noemde PVV in hetzelfde deel van dat gesprek.
    Weer een klassiek voorbeeld van de typisch nederlandse papagaai-journalistiek die napraten wat ze ergens anders gehoord of gelezen hebben, maar niet van de vron zelf.

    Geliked door 2 people

  5. Hovawart zegt:

    In het Land der Blinden is éénoog koning, waar iemand zonder competenties en ambities maar met de juiste connecties kan stijgen tot het toppunt van z’n onvermogen als premier of koning………

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Derksen lult gewoon met de massa mee. Hij kan het niet nalaten om o.a. tussen door FvD onderuit te trappen en Van der Plas als de ster van de politiek te prijzen. Het is maar net wat in het straatje past hij was ook degenen die zeer duidelijk was hoe hij over ongevaccineerden dacht waarom omdat de meerderheid in het giftige experimentele vaccin geloofden. Kortom ik heb Derksen niet nodig om mijn eigen mening over een Rutte of wie dan ook te hebben dan de afgang van Van der Gijp die Rutte die walgelijke ordinaire helm met dildo aan bood was een zeer smakeloze en minderwaardige misplaatste grap. Dat voor een volwassen vent je zou het een jongen van 16 niet kwalijk nemen maar de kinderachtigheid alleen al en die eeuwige vervelende overdreven schaterlach van Van der Gijp komt mij mijn strot uit. Een beetje MP had nimmer op de uitnodiging bij een dergelijk programma ingegaan maar ja dit is Nederland een land waar het moraal en het fatsoen diep is gezonken.

    Like

  7. ronjaspers zegt:

    Voor de mensen die even de moeite willen nemen,kijk op de website van stopworldcontrol.com Kijk op de rubriek ontmaskerd,ritueel misbruik door de nederlandse overheid.

    Like

Plaats een reactie