De steden voor de immigranten – Duitsers moeten naar het platteland vertrekken

(Door: Daniel Matissek – Vertaling: E.J. Bron)

De woningnood in Duitse stedelijke gebieden heeft intussen zo´n omvang aangenomen dat de steden- en gemeentebond de mensen nu zelfs oproept tot de regelrechte vlucht uit de steden. Anders, zegt men, zou het woningentekort niet meer gebolwerkt kunnen worden. Wat hier eigenlijk bedoeld wordt, is dit: Duitsers moeten plaatsmaken voor nog meer immigranten.

Duitsers, die niet onder de indruk van de toenemende Oriëntalisering en Afrikanisering uit zichzelf het verre zoeken, moeten door het op het platteland nog relatief ontspannen woningenaanbod gelokt worden. Weliswaar zal het met het oog op de aanhoudende massa-immigratie slechts een kwestie van tijd zijn tot ook in de provincie verdelingsgevechten om woonruimte aankomen – maar eerst is er op het platteland nog plaats voor Duitsers.

Duitsers moeten vertrekken naar het platteland

Gerd Landsberg, de hoofdvoorzitter van de steden- en gemeentebond, wees erop dat er nauwelijks aandacht zou zijn voor het feit dat er meer dan 1,3 miljoen woningen, vooral in plattelandregio´s, leeg zouden staan. Daarom zou het volgens hem zinvol zijn om deze regio´s met goede verkeersverbindingen, bijvoorbeeld nieuwe of gereactiveerde spoorlijnen, beter te ontsluiten, opdat de mensen daar goed en voordelig kunnen wonen en leven.

Gevolg van de massa-immigratie: te weinig woningenaanbod

Geheel in de globalistische propaganda-taal dweept de gemeentevertegenwoordiger ermee dat er door thuiswerken nieuwe perspectieven zouden ontstaan. Waar iemand woont, moet in het vervolg helemaal niet meer belangrijk zijn. Hij hoeft zijn doelmatig gedimensioneerde woning sowieso niet meer te verlaten. Het belangrijkste probleem, aldus Landsberg verder, zou zijn dat de behoefte aan woningen juist in de stedelijke regio´s steeds meer zou toenemen. Het doel van de Duitse regering om elk jaar 400.000 nieuwe woningen te bouwen, zou nauwelijks haalbaar zijn. Landsberg vermijdt het echter om de eigenlijke aanleiding voor de oproep om de stad te ontvluchten aan te spreken. Woningen worden niet uit zichzelf schaars, maar als gevolg van een ongebreidelde overstroming van Duitsland met overwegend cultuur-vreemde economische migranten.

Exploderende kosten

Desbetreffend zijn ook de verdere uiteenzettingen van de steden- en gemeentebond boerenbedrog: oproepen tot lagere huren of meer woningbouw door de staat, klaagt de bond, zouden sowieso niet de oplossing van het probleem zijn. Het zou ontbreken aan grondstukken, de bouwprijzen zouden duidelijk stijgen en er zouden te weinig vakkundige bedrijven voorhanden zijn die de woningen zouden kunnen bouwen. Bovendien zou het stijgende renteniveau op huizenbouwers en de woningbouw drukken. Om de waanzin perfect te maken, zadelen de EU en minister van Economische Zaken Robert Habeck (Groenen) huisbezitters en huurders in naam van de klimaatwaanzin met steeds nieuwe, volledig onbetaalbare woningsaneringen en verboden op.

Een vlucht uit de steden is al langere tijd waar te nemen. Daaraan dragen niet alleen de woningkosten en de kosten voor levensonderhoud bij, maar ook het steeds grotere gevaar van de constant stijgende, echter doodgezwegen migrantencriminaliteit. Op scholen neemt het aantal buitenlanders steeds verder toe, de levenskwaliteit in steden neemt af, de infrastructuur verkeert op veel plaatsen in een desolate toestand.

Moeten Duitsers weldra in “reservaten” leven?

Het heeft een voordeel wanneer de Duitsers er nu al zo openlijk toe worden opgeroepen om de grote steden zo snel mogelijk te verlaten, omdat deze dankzij een suïcidale immigratiepolitiek nauwelijks nog bewoonbaar en betaalbaar zijn: wanneer zij zich concentreren op het platteland, beleven ze er daar al een voorproefje van wat hen over enkele tientallen jaren zou kunnen overkomen: de terugtrekking in reservaten, terwijl op de rest van het land aanspraak gemaakt wordt door de bonte multicultisamenleving. Al lang echter worden zelfs ver weg gelegen idyllische dorpen door de regering gedwongen om immigranten in een aantal op te nemen die op veel plaatsen overeenkomt met het aantal autochtonen. En het vooruitzicht om door de staat uit de woning gegooid te worden om er in plaats daarvan migranten in onder te brengen – zoals in meerdere plaatsen al is voorgekomen – bestaat eveneens op het platteland.

Bron:
auf1.info
Door: Daniel Matissek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De steden voor de immigranten – Duitsers moeten naar het platteland vertrekken

 1. Julia zegt:

  Dat staat ook autochtone Nederlanders te wachten het liefst zouden ze hier morgen nog ouderen op straat zetten die volgens de WEF tirannie te groot wonen om plaatst te maken voor migranten. Kijk ook naar onze steden o.a. Amsterdam en Rotterdam deze zijn al een grote vergaarbak van multi culti waar al vele autochtonen al vertrokken zijn naar de regio. Duizenden migranten zullen de komende jaren nog binnen worden gehaald en zo ziet men dus dat het Kalergi plan nu al langzaamaan wordt uitgevoerd en over niet al te lange tijd in sneltreinvaart wordt toegepast. Omvolking!!!!!

  Geliked door 5 people

 2. delamontagne zegt:

  Als ik ’t goet begrijp vluchten de Duitsers [“vrijwillig”] uit de steden, dus ditmaal niet gedwongen ?
  Ze gaan naar de dorpen die nog niet zijn ge[her] bevolkt door toekomstige Nieuwe Duitsers ( hoe verzinnen ze ’t ! .)
  Hier in Fr. is ’t net andersom, de Regering, Macron, wil de z.g.n vluchtelingen niet meer in de steden, ze moeten naar de Campagne [ platteland in NL ! ].
  Maar misschien dat de Fransen minder gedwee zijn dan NL’ers, OVERAL protesten/demonstraties.
  Het begon mnden geleden in klein dorpje in Bretagne, Callac.
  2200 inwoners, MOETEN, willen ze een paar 100-den van die sieligerts plaatsen ( heb je in NL nog zulke dorpjes met 2200 inwoners ? ) en plan werd door een héél rijke Wokerd op gang gezet,
  Zeg maar, ’n meer dan idealistische nihilist, sorry IDEALIST.
  Die kwam met het idee om midden in dorp een “Arche de Noé”, De Ark van Noach te bouwen.
  Niet bevolkt door allerlei soorten dieren, maar met mensen van diverse genres en afkomsten.
  ( dat kan dus gezellie worden, niet dus als ik zo berichten lees o.a. uit NL,hoe die z.g.n. asieligerts mekaar te lijf gaan )
  Het plan gaat dus niet door.
  BRON:
  Le FIGARO
  https://www.lefigaro.fr/actualite-france/en-bretagne-l-insolite-projet-de-repeuplement-d-un-village-par-des-refugies-20220908

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Dit is het oude nationaalsocialistische idee van Lebensraum (leefruimte) nu in de omgekeerde richting.
  Het gezonde ras heeft meer ruimte nodig, het zieke ras moet wijken. Een gevaarlijke en absoluut onuitvoerbare waanzin met een terugslageffect, zoals het duizendjarige Rijk al na twaalf jaar liet zien. Nu moeten de Duitsers wijken zodat de hogere rassen nieuwe en betere leefruimte krijgen. Het zal eindigen in een ramp, gegarandeerd.

  Geliked door 2 people

 4. Wat is er mis met het platteland? Je woont hier heerlijk. Prima toch, laat ze elkaar daar maar dood vechten in die vieze stinksteden, groot hek er om heen en opsluiten, en wij leven dan vredig op het platteland.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   linda.texel@planet.nl Helemaal met u eens nu nog is er niets mis met het platteland daar kan men inderdaad beter wonen als tussen de vergaarbak van multi culti in de steden. Maar helaas dit zal niet meer van lange duur zijn want de zogenoemde spreidingswet wordt door gezet en ook het platteland dat nu nog vredig en goed leefbaar is zal binnenkort worden overspoeld met nog duizenden asielzoekers want de steden zijn inmiddels overvol. Dat grote hek zal nimmer komen want alle hekken en grenzen staan wagenwijd open en dat blijft zo volgens D66.

   Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Wat er mis mee is dat is dat dat hek er niet gaat komen, en dat je dan op het platteland dagelijks van de criminele “dagjesmensen” uit de stad mag gaan genieten…

   Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Dit verhaal over de Duitsers die uitwijken naar het platteland door de immigratie doet me denken aan een aflevering uit, ‘Reis naar het middelpunt van de aarde (1967)’.
  In deze tekenfilmserie waren professor Oliver Lindenbrook, zijn nichtje Cindy, student Alec McEwen, de gids Lars en zijn eend Gertrude beland in het middelpunt der aarde. Dit kwam door toedoen van de gemene graaf Sacknussem en zijn brute handlanger Torg. Ze zaten elkaar geregeld dwars maar ze moesten soms ook samenwerken om vijandige bewoners onder de aarde te weerstaan.
  In de aflevering, ‘De Bevroren Furiën’, probeerden een ijsvolk, de Frozen Furies, een gletsjer onder Noorwegen te gaan ondermijnen. De reizigers wilden dit voorkomen met een machine die hoge geluidsgolven produceerde maar ze wekten hiermee onbedoeld een reusachtige vuurvogel tot leven die op zijn beurt twee ingevroren tyrannosaurussen rex’s tot leven wekte waarna de drie monsters de Furies gingen belagen!
  Uiteindelijk moesten de Furies en de reizigers voorkomen dat de drie monsters hen zouden doden en werden dezen op het einde, na een val in een ijskoude rivier, opnieuw ingevroren in het ijs!
  De Furies lijken de Duitsers te vertegenwoordigen die door hun aanvoerder, Chief Hok, een linkse bestuurder, de gletsjer (Duitsland) ondergraaft maar uiteindelijk ook, bewust en onbewust, de kwaadaardige vuurvogel en de twee dinosaurussen (de moslims en immigranten) op hen loslaat! Dan weten ze hen alsnog te verjagen en dat staat hopelijk ooit de echte immigranten in Duitsland eveneens te wachten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s