Baerbock escaleert haar oorlog tegen Rusland

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Wie had het nog maar enkele jaren geleden voor mogelijk gehouden dat de Groenen nu de wraakveldtocht “Barbarossa 2.0” tegen Rusland zouden aanvoeren? Maar nadat de oude nazi´s, die mislukten aan de Slavische “Untermenschen” in Stalingrad, al lang in het graf verzonken zijn en de meeste Duitsers eens en voor altijd genoeg van oorlog en Russenvijandigheid hadden, ja, in Gorbatsjov zelfs deels een idool vonden, regeert nu onder de Berlijnse “vooruitgangsregering” weer de verderfelijke geest van de Duitse grootheidswaanzin en verachting van het enorme rijk in het oosten. Aan het hoofd van de woke kruistocht rijdt een groene politica, die binnen de kortste keren alles in stukken slaat wat er in 70 jaar Duits-Russische betrekkingen na 1945 moeizaam opgebouwd en ontwikkeld werd.

De door de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock (Groenen, foto), verordende sluiting van vier Russische consulaten-generaal in grote Duitse steden en de sluiting van drie Duitse consulaten in Rusland zijn de nieuwste escalaties in een (nog) Koude Oorlog tussen Berlijn en Moskou. De Duitse motivering dat deze sluitingen alleen maar plaatsvonden als tegenreactie op Russische maatregelen om het aantal Duitse staatsdienaren te reduceren, wordt als excuus aangewend en laat volledig buiten beschouwing dat niet Rusland dodelijke wapens aan de vijanden van Duitsland levert, maar Duitsland aan de Oekraïne, om Russen te doden. En vanzelfsprekend treft de sluiting van consulaten de menselijke en culturele uitwisseling tussen Duitsers en russen midden in het hart van de wederzijdse betrekkingen.

Inmiddels is het geen geheim meer: Baerbock zoekt en voert een levensgevaarlijke, op elke manier verwoestende “privéoorlog” tegen Rusland. Of deze intellectueel sterkt beperkte Groene dat in opdracht of in het belang van de meest reactionaire, oorlogsgeile kringen in Washington doet, is niet zo belangrijk als de voor alle Duitsers schaamteloze feit dat zij dat ongehinderd kan doen in naam van een land, wiens legers op 22 juni 1941 Rusland binnendrongen om de bevolking daar te vernietigen en te onderdrukken. Desondanks waren het, zeer in tegenstelling tot de westelijke geallieerden, juist de Russen die altijd onderscheid hebben gemaakt tussen de misdadige nazileiding en het Duitse volk.

Zelfs de historisch erbarmelijk geestelijk onder de maat functionerende minister van Buitenlandse Zaken heeft er waarschijnlijk wel eens van gehoord hoe belangrijk en lot bepalend de Russisch-Duitse betrekkingen waren en zullen blijven. Baerbock zou haar buitenlands-politieke amok echter niet kunnen realiseren wanneer er niet in de voormalige natie van “dichters en denkers” een oorverdovend stilzwijgen over haar machinaties zou heersen. Waar zijn al die cultuurscheppers, de professoren, de intellectuelen, de priesters en dominees, die hun stem verheffen tegen Baerbock´s oorlog? Willen ze allemaal een einde maken aan de uitwisseling met de grootste Europese cultuurnatie? Hoe kan bondskanselier de sluiting van consulaten goedkeuren, die voor veel gewone mensen in Duitsland en Rusland het leven veel moeilijker maakt? Kan Scholz dat overeenkomen met zijn geweten of is hij nog meer chantabel dan gevreesd?

In ieder geval is het tijd dat alle Duitsers samenkomen en in actie komen, die in plaats van oorlog en verwoesting contact en vriendschap met Rusland en de bewoners van de Russische Federatie willen blijven onderhouden. Want onze vijanden zijn niet in het oosten, die bevinden zich veelmeer onder ons en niet in de laatste plaats op het ministerie van Buitenlandse Zaken van de oorlogsgeile Annalena Baerbock.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Baerbock escaleert haar oorlog tegen Rusland

  1. aquarius4422 zegt:

    Wij kunnen dus stellen dat de denazificatie van Duitsland mislukt is.

    Geliked door 5 people

  2. Peter. zegt:

    Als je kijkt waaruit de groenen bestaan zijn het louter domoren ,niks bewezen in de politiek ,en die mogen zoiets veroorzaken?? zegt genoeg over de rest van Duitsland meelopers,jaknikkers,en zakkenvullers ,dat laatste heeft Habeck bewezen door heel zijn familie een topbaan in de politiek te bezorgen ,het merendeel heeft grote belangen bij warmtepompen .Een beetje Generaal zou allang deze bende hebben opgesloten voor het in gevaar brengen van de staatsveiligheid .

    Geliked door 3 people

  3. duinsnip zegt:

    Wie begrijpt wat dit betekent weet wat er komen gaat.

    Openbaring 13

    1 En ik zag uit de zee een beest opkomen, dat zeven koppen en tien horens had, en op zijn horens waren tien diademen, en op zijn koppen een godslasterlijke naam.
    2 En het beest dat ik zag, leek op een panter, en zijn poten waren als die van een beer, en zijn muil was als de muil van een leeuw. En de draak gaf hem zijn kracht, zijn troon en grote macht.

    Let nu op!!!

    3 En ik zag een van zijn koppen als dodelijk gewond, maar zijn dodelijke wond werd genezen. En de hele aarde ging het beest met verwondering achterna.
    4 En zij aanbaden de draak, omdat hij aan het beest macht gegeven had. En zij aanbaden het beest en zeiden: Wie is aan dit beest gelijk? En wie kan er oorlog tegen voeren?
    5 En het werd een mond gegeven om grote woorden en godslasteringen te spreken, en het werd macht gegeven om dit tweeënveertig maanden lang te doen.
    6 En het opende zijn mond om God te lasteren, om Zijn Naam te lasteren en Zijn tent en hen die in de hemel wonen.
    7 En het beest werd macht gegeven om oorlog te voeren tegen de heiligen en om hen te overwinnen, en hem werd macht gegeven over elke stam, taal en volk.
    8 En allen die op de aarde wonen, zullen het aanbidden, althans van wie de namen niet zijn geschreven in het boek des levens van het Lam Dat geslacht is, van de grondlegging van de wereld af.
    9 Indien iemand oren heeft, laat hij horen.

    Zie ook Daniel 2 en 7.

    Like

    • Htskday zegt:

      Tjeeses.. wat heb jij gerookt?
      Of heb je weer met je klauwen aan de paddo’s gezeten..

      Geliked door 3 people

    • Henk der Niederländer zegt:

      Duinsnip en andere religie zeloten.
      Willen jullie AUB ophouden met je religieuze onzin te verkopen hier.
      Zo ongeveer geen hond is geinteresseerd in die onzin, uiteraard de andere religie zeloten buiten gesloten.
      Het wordt eerlijk gezegd een zieke poging om mensen te “bekeren” naar jullie onzinnig gezever.
      Get allive en probeer mensen te zijn in plaats van mafklappers die mensen proberen te indoctrineren met jullie onzin.

      Geliked door 4 people

      • sergeantyves2telenetbe zegt:

        Uw reactie getuigd inderdaad van slimheid, u kunt trots zijn op uzelf. Gelukkig is het bijna afgelopen met diegenen die het beter weten dan God.

        Like

      • karton zegt:

        @ sergeantmajoor op 4-6-2023 om 08.33 u. Zó fijn dat er nog steeds mensen zijn die ‘t beter weten als god. Als god degene zou zijn die het beter zou weten, dan waren wij allen al lang gedood, op de meest gruwelijke wijze, door bijv. “vluchtelingen”. Als god écht zou bestaan én óók nog eens “goed” zou zijn , dan zou er toch geen onschuldig kind meer sterven aan bijv. kanker of vanwege honger ? En dat gelul over : “god is louter goedheid” moet ook maar eens stoppen, want ik heb ‘t in mijn , lange, leven nog niet meegemaakt ! En als een oorlog na 5 jaar stopt met 10-tallen miljoenen doden, om dán te zeggen : “god heeft de oorlog doen stoppen”, nou dan zakt mij m’n broek af; hij/zij, god dus, had zo’n oorlog na 10 minuten al moeten stoppen, maar dat is dan kennelijk te moeilijk of …… het gebeurt niet omdat er géén god bestaat.

        Geliked door 1 persoon

  4. Andre zegt:

    Ja 4 van de 5 Russische consulaten kunnen dicht in Duitsland. Maar Duitsland is al vakkundig uit elkaar geschroefd. Duitsland was te machtig met zn Duitse mark en die moest plaats maken voor de USD. Het rechter stuk is aan Polen vergeven en de Duitse achterblijvers zijn vermoord en of weggepest (Heimatvertriebene) Net als ze in de Donbass aan het doen waren. Ook is er een stukje Koningsberg Russisch grondgebied geworden met maarliefst 6 miljoen dode Russen. Oost Duitsland hun soevereiniteit is door Rusland terug geven maar Berlijn heeft dit nooit gedaan met dat verschrikkelijke mens Baerbock tot gevolg. Vandaag in Nederland NedCar VDL van de 4000 banen staan er per november 1800 op straat. De media riep al dat door de stakingen er geen nieuwe investeerders wilden komen maar dat is een grove leugen. Ze zijn er simpelweg niet meer omdat Rutte met het Kaagmens alles naar de klote heeft geholpen in opdracht van professor Schwab. Maar waar is Rutte dan vandaag? Niet bij NedCar VDL natuurlijk nee Rutte is het niet werkende patriot systemen aan het verkopen in Moldova.

    https://www.azerbaycan24.com/en/dutch-pm-ukraine-needs-more-patriot-systems/

    Terwijl Rusland een giga autocentrum samen met China gaat bouwen in Koningsberg van maarliefst 12 merken. Ik hoop dat ze in Borne meelezen en begrijpen dat alle ellende die over hun heen komt door Rutte met dat Kaagmens is veroorzaakt. Rotzak Rutte en de dram queen Kaag.

    Geliked door 3 people

  5. Oliedom zegt:

    Wat doet dat criminele Eu tuig in Moldavië te vergaderen en ook nog alweer met die oekrie schooier zwerfsky erbij!

    Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ Oliedom op 1-6-2023 om 15.48 u.
      Ik hoorde dat dat zootje aldaar heeft vergaderd, maar het “was niet de bedoeling om besluiten te nemen”!
      Wel godverdegodver. komt dat zootje van over de gehele wereld aangevlogen, lult ff met elkaar en vertrekt weer. Doet dat zootje eigenlijk wel eens iets anders als vergaderen ? Ik meen toch écht dat ze worden betaald om hun land te leiden, maar ik zal ’t wel(weer) verkeerd hebben.
      Ik zag trouwens nog wel dat Pineukio tegen wijf Meloenie uit Italië stond te rijden/glijden, of hoe je ’t ook wilt noemen. Hij gaf haar een duwtje op het podium, sprong er zelf snel af en probeerde haar toen ook nog eens tegen zich aan te klemmen, de vieze stinkerd.
      Hij verkeert verdacht veel in haar zéér naaste omgeving.
      (hij zal wel dol zijn op haar Italiaanse cuttistellio, een paste-gerecht)

      Geliked door 2 people

      • Franco zegt:

        Hahahaha! Hier in Italie bestaat “cuttistellio” pasta e c h t niet!! Waarschijnlijk in NL wel. Mooi zelf bedacht! Zijn geen Italiaanse woorden of scheldwoorden of pornowoorden of whatever!! Vertel ff wat je ermee wil zeggen. Ben erg benieuwd!! Het klinkt wel erg leuk! En dat komt allemaal uit de koker van Pineukio??

        Like

      • karton zegt:

        @ Franco op 2-6-2023 om 15.43 u. Wát er uit de koker van Pineukio komt, weet niemand ….. óók hij zelf niet ! De naam van dat “pasta-gerecht” heb ik kunnen opmaken iit de mondbewegingen van Meloenie, ik heb ooit een cursus liplezen gevolgd en volgens mij fluisterde zij in Pineukio’s oor : “Rutje, kom je vanavond mijn cuttistellio proeven”. (Overigens, de cursus “liplezen” die ik volgde, moest ik na 30 minuten al verlaten omdat ik mij vergiste in de lippen; ik werd hardhandig uit ‘t lokaal verwijderd !)

        Geliked door 1 persoon

  6. koddebeier zegt:

    Geschift wijf !

    Geliked door 1 persoon

  7. Hans Modderman zegt:

    Dat wijf is staatsgevaarlijk !

    Geliked door 1 persoon

  8. Belozersky zegt:

    Onder Kohl en Merkel waren de betrekkingen met Rusland uitstekend. Dat was een doorn in het oog van de VS m.n het aanleggen van gaspijpleidingen. Afhankelijkheid van Rusland. Ook dat EU landen te weinig uitgaven aan defensie. Het sprookje werd wreed verstoord. Er werd een valkuil gegraven door de VS. De Duitsers kwamen er te laat achter of dachten, loopt z on vaart niet.

    Geliked door 2 people

  9. Plebejer zegt:

    We have infiltrated ze government.

    Geliked door 1 persoon

  10. ronjaspers zegt:

    die baerbock escaleert de oorlog in opdracht van haar bazen,jullie geloven toch zeker niet dat die “nuttige idioot” iets te vertellen heeft.

    Geliked door 5 people

    • droevige mof zegt:

      Dat klopt helemaal. Alleen wordt deze arrogante stomme trut hoog geprezen, vooral door mensen met een universitair diploma. Het is onbegrijpelijk, ze praat feitelijke onzin in slecht Duits, maar mijn intellectuele collega’s zijn positief geboeid. “Wouw, wat een wijf” Dat is het verschil met Kaag. Niemand zegt dat bij haar. Voor de rest qua gevaarlijkheid hetzelfde.

      Geliked door 3 people

      • Gerrit zegt:

        Over het slechte Duits sprak ik met vriendin uit Berlijn.
        Die beweerde als oud lerares (DDR) dat ze Ossi Duits spreekt dat voor iedereen te begrijpen is.Een soort huisvrouwen Duits en dat deze bewering wel van iemand uit het “Westen kwam”

        Like

  11. lone zegt:

    vol overtuiging dienende WEF kut .

    what’s new .

    Geliked door 3 people

  12. Henk der Niederländer zegt:

    Vooropgestelt dat het natuurlijk niet deugd.

    Man (34) in Huizen opgepakt voor rondrijden met nazivaandel
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2088591702/man-34-in-huizen-opgepakt-voor-rondrijden-met-nazivaandel

    Maar dat het Haagse gajes de Nazi’s in Oekraine steunt moet dan maar als normaal gezien worden.
    Ik denk als deze 34 er dat aan draagt in zijn rechtzaak er toch wel iets moet zijn dat een lichtje moet laten branden.
    Want het is heel makkelijk aantoonbaar dat het gajes in Kiev vergeven is van de Nazi ideologie wat met Nederlands belasting geld gesteund wordt.

    Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      Henk.Vorig jaar in urk marcheerde “zogenaamd” een groep nazi,s rond.De reden,uit christelijke overtuiging had bijna niemand uit urk die dodelijke vaccinazi,s genomen.Dus moest urk van hogerhand zwart gemaakt worden.

      Geliked door 1 persoon

  13. Boike zegt:

    De Duitsers werden in de Tweede Wereldoorlog niet voor niets “Moffen” genoemd.
    En Moffen verliezen, net als vossen, wel hun haren, maar niet hun streken.
    Moffen zien zichzelf al vele, vele, vele generaties als “Übermensch”.
    Ze kunnen niet anders. Het zit in hun genen. Het is hun volksaard.
    Soms moeten ze zich wat inhouden. Dan spelen ze bedeesd het brave schoothondje.
    (Schoolvoorbeeld, Konrad Adenauer tegenover de geallieerden na WO2)
    Ze laten je dan in de waan, dat ze hun les hebben geleerd en zijn veranderd.
    Maar pas op. Als ze de kans krijgen, steekt het toch telkens weer de kop op.
    Door zich onderdanig voor te doen, proberen ze je vertrouwen te winnen.
    Je geeft ze een vinger, ze grijpen je hand. En eer je het beseft, ben je je arm kwijt.
    (Schoolvoorbeeld, Helmut Kohl na de val van de Berlijnse muur)
    De Moffen zien zichzelf als “Übermensch” en beschouwen jou als “Untermensch”.
    Wellicht hebben de Yanken het ook zo ervaren.
    En dat zou wel eens de reden kunnen zijn, dat ze de Duitse economie willen smoren.
    Uit het Duitse volkslied spreekt overduidelijk het Duitse superioriteitsgevoel.
    “Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt”
    (Duitsland, Duitsland boven alles, boven alles in de wereld)

    Geliked door 2 people

  14. de barbaar zegt:

    Die baerboch ik zo volgespoten met de pfizerzooi dat de mist in haar weinige hersentjes alles wazig laten zien.
    Die doos zit bij ss schwabbie op schoot en denkt dat ze in een f 16 aan de stuurknuppel trekt….en die ss klaus maar smullen.

    Geliked door 1 persoon

  15. Henk der Niederländer zegt:

    Ik weet niet of hij hier al eens gepost is, maar de mening van Jakob de Jonge broer van juist ja Hugo kwats.
    Waar is het budget voor vrede? | Interview Jakob de Jonge

    Geliked door 1 persoon

  16. Realist zegt:

    Ook MarK Rutte lijkt volkomen geradicaliseerd te zijn.
    Luister de recente uitzending van BNR:
    https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10514421/rutte-breidt-f-16-coalitie-uit-op-top-in-moldavie

    Meer meer meer steun en f16’s naar Oekraïne.

    Geliked door 1 persoon

    • Henk der Niederländer zegt:

      Precies dus waar hij zo goed in is.
      Namelijk Nederlands belastinggeld met wagonladingen over de grens flikkeren

      Like

  17. Ravian zegt:

    Adolf Hitler was een socialist.
    Annalena Baerbock is ook een socialist.
    En verder dan dat hoef je niet naar de oorzaken te zoeken…

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie