VIDEO: “The Great Awakening”

(Klik rechts onderin de balk op “cc” voor Nederlandse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Htskday”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: “The Great Awakening”

  1. T.a.v: die één procent moedige overheidsdienaren bij : Justitie,politie,recherche,de AIVD,Het NCTV,de MIVD,het RIVM ,en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

    https://vm.tiktok.com/ZGJxGQGYr/

    Het terroristische,gewetenloze,gewelddadige ,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten kabinet van de schaamteloze,pathologische beroepsleugenaar Mark R.,en z’n eveneens zeer onbetrouwbare entourage horen nergens anders thuis ,dan in de gevangenis,in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal i.v.m. de ernst van de van overheidswege georganiseerde (gepleegde )misdaden tegen de menselijkheid!!

    De van overheidswege gefaciliteerde COVID-19 pharma maffia ,terroristische fabrikanten dienen per direct gesloten te worden!!

    De Medicijn Maffia Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad Big Pharma

    Nochtans blijkt medicatie de derde belangrijkste doodsoorzaak te zijn na kanker en hartinfarcten. Het gaat dan om dodelijke bijwerkingen, het ontstaan van nieuwe pathologieën door medicatie en diverse onverenigbare combinaties van pillen.

    Overledenen hebben gratis recht op obductie,maar onderzoek wordt vrijwel niet gedaan wegens gebrek aan pathologen-anatomen (medisch specialist)!

    Over onafhankelijke waarheidsvinding gesproken!!De van overheidswege georganiseerde fascistische ,D’66 ,gewetenloze WEF-BILDERBERGER censuur moet stoppen!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Ik ging eens even kijken of dit ook bij Google (Youtube) terug te vinden was wat me erg verbaasd zou hebben.
    En uiteraard niet terug te vinden.
    De cryptocommies zien niet graag dat hun agenda op straat komt te liggen.
    Overigens gaat de ducu over de USA maar in principe is het voor de hele westerse wereld geldig.

    Geliked door 2 people

    • henryN zegt:

      Hallo Henk ,deze documentaire is voor het eerst gepubliceerd op Thehighwire.com.(3 juni) Ben er zelf bijna doorheen ,omdat ik iedere week Thehighwire.com volg, maar het gaat niet alleen over de USA. Het WEF en China met het communisme komen uitgebreid voor in deze docu. Ook op ongeveer 2 uur 20min zien we Klaus SSchwab die rutte introduceerd en luister dan maar even heel goed wat rutte daar zegt.Verder helemaal met U eens dat er nergens iets over te vinden is. Heer Bron, dank voor het plaatsen. Het is wel een lange zit maar het begin zijn veelal interviews en bij ong 1 uur 47 min begint het wel goed.

      Like

      • Henk der Niederländer zegt:

        Dan stel Ik voor om de meest relevante docu’s hier bij Bert Bron te plaatsen Henry.
        Niet alles wat je tegen komt maar zoals Ik zeg de meest relevante.
        Ik weet uit ervaring dat niet iedereen de docu’s geheel zal kijken omdat hier toch een aantal mensen zitten die “s morgens gaan werken en ‘tegen de avond pas terug zijn en daarbij ook nog een gezin hebben die wat tijd vraagt.
        Toch zijn er verschillenden van de lezers hier die wel de tijd kunnen nemen om zich goed te informeren en het meeste tot zich zullen nemen.
        Als Ik naar mezelf kijk komt er nu bijvoorbeeld de tijd aan dat Ik wat minder reacties zal plaatsen omdat de zomer is aangebroken en dus wat meer de natuur in ga hier, wat niet wil zeggen dat Ik artikelen mis.
        Dus Ik zou zeggen plaatsen die handel. Groeten Henk

        Like

  3. Htskday zegt:

    Hallucinante cijfers: ‘Dit lijkt me niet minder dan een bom, maar het wordt niet opgepikt door de MSM’

    Het aantal oncologische consulten (kanker) is ten opzichte van 2019 gestegen met 52 procent, het aantal gevallen van hartfalen met 11 procent en het aantal miskramen met 31 procent.

    https://www.ninefornews.nl/hallucinante-cijfers-dit-lijkt-me-niet-minder-dan-een-bom-maar-het-wordt-niet-opgepikt-door-de-msm/

    Geliked door 1 persoon

    • Henk der Niederländer zegt:

      Dat wordt willens en wetens niet door de MSM opgepikt Htskday want die zijn er al lang niet meer om mensen te informeren maar eerder om de criminelen uit de politiek en pharmamaffia uit de wind te houden door wie ze gesubsidieerd worden.
      Simpel toch.

      Like

  4. Boike zegt:

    De grote vraag is: “waarom zijn de WOKE’s woke ???”.
    Deze video geeft het antwoord op deze vraag !!!

    De volgende vraag luidt: “wat gaan we eraan doen, om het kwaad te stoppen ???”.

    Geliked door 1 persoon

  5. Simon zegt:

    Jammer van die pokkeherrie op de achtergrond, niet te harden, draagt absoluut niet bij aan de boodschap van deze film, integendeel!

    Like

Plaats een reactie