Tweet van Geert

1500 gelukzoekers naar luxe vijfsterren cruiseschip in Rotterdam. Gratis luxe maaltijden, gratis zorg, gratis boodschappen, alles gratis. Ze krijgen het beter en luxer dan miljoenen Nederlanders. In Nederland #Kaagland geldt: eigen volk laatst! Bah!

(www.rijnmond.nl)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tweet van Geert

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Nederlander moet gewoon ijn bakkes houden en betalen voor die profiteurs en zakkenvullers van de asielindustrie.
    Duidelijker kan Ik het niet uitleggen.

    Geliked door 2 people

  2. Hovawart zegt:

    Als de binnengehaalde cultuurverrijkers maar niet denken dat de rest van hun leven zo zal verlopen,……..zucht.
    (die gaan nevernooitniet aan’t werk)

    Geliked door 1 persoon

  3. Jules Vismale zegt:

    Je kunt er niettemin vergif op gaan innemen dat die 1500 gelukszoekers GEEN enkele vorm van enige dankbaarheid zullen kennen voor deze betutteling omdat ik al heb geleerd dat wie alles gratis en voor niets cadeau krijgt zonder daar enige moeite voor te doen hierdoor juist vreselijk hebberig en ondankbaar gaat worden!
    Overbetutteling is namelijk een vorm van verwaarlozing en veel mensen houden er al helemaal niet eens van als ze dit nog ongevraagd door hun strot krijgen geduwd!

    Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    Wat ik dan wel weer erg zielig vind voor kindertjes van die “vluchtelingen” én voor de bezwangerde vrouwelijke “vluchtelingen” is ’t feit, dat er voor hen niet voldoende zorg zou zijn !
    Hierover maakt een deel van de “hulpverleners” zich héél grote zorgen !
    Nou ……….. ik niet, in ’t geheel niet !
    Zo’n “vluchtelingen-vrouw” laat zich natuurlijk op het cruiseschip, ri. Europa, bezwangeren door de kapitein én een paar bemanningsleden van dat schip, aangekomen in NL wil zo’n vrouw , vanaf de kade, prenatale-hulp.
    Dat zootje is totaal v.d. pot gerukt.
    Ik kan maar één oplossing bedenken : stuur ogenblikkelijk Pier Eringa naar dat soort en laat hij ze terugschoppen, de zee op.
    Hij is n.l. óók héél erg goed in het sluiten van kraamafdelingen van ziekenhuizen, o.a. in Zutphen.

    Geliked door 1 persoon

  5. BigLJohn zegt:

    Dat sterk overdreven verwennen van die indringers werkt totaal averechts. Als een erg verwend kind dat opstandig en onhandelbaar word. Velen van die indringers gaan om deze reden de criminaliteit in, op zoek naar nog veel meer weelde. En ten koste van onze veiligheid. Allemaal met opzet geregistreerd door dat boeventuig in de tweede kamer. Door Ali Baba (Rutte) met zijn veertig WEF rovers.

    Like

  6. Julia zegt:

    Dat doet de Nederlander toch zelf ze houden hun mond, verzetten zich niet en hebben het blijkbaar er voor over in de rij van de voedselbank te staan en zich onderaan de ellenlange wachtlijst te laten zetten voor een betaalbare woning. Geen medelijden meer mee met al die meelopers en deugmensjes ze hebben zichzelf een strop om de nek gelegd. Een dom en onderdanig volk is een verloren volk. Degenen die het wel allemaal door hebben en zich nog enigszins verzetten zijn volgens de onderdanige schaapjes toch wappies alleen het trieste is dat tot op heden alles is uitgekomen maar ja helaas de wappies de weldenkenden onder ons zijn helaas in de minderheid

    Like

  7. #landverradersophetbinnenhof zegt:

    Godverdomme, wij moeten eerst goedkijken of de kust wel veilig is om het huis uit te gaan. Paar dagen terug stond er weer zo’n stuk Hoodystront door de ramen te loeren. De blik in zijn ogen is amper te beschrijven;
    D U I V E L S / gestoord!

    Dat volk heeft alle tijd om door de stad te struinen, hun lusten botvieren op (domme) mensen die hun LUXE leventje betalen. En altijd maar aan de telefoon, incl. oerwoudkreten!

    Achter de tralies met die Landverraderszooi / Asiellikkers op Het Binnenhof!

    Hebben het bloed van de vermoordde Betty uit Groningen aan hun klauwen!

    Like

    • karton zegt:

      Hoorde deze week het volgende, als blijk van de domheid van veel mensen.
      Een mevrouw vertelde dat het verschrikkelijk was dat er zoveel insecten en meer van dat ongedierte zouden zijn verdwenen t.g.v. het stikstof-gebeuren. Omdat zij het zó erg vond/vindt stemde zij op de Partij voor de Dieren ! (hoe dom kun je zijn ?) Maar nu staat één van haar kinderen helemaal onderaan op de lijst van woningzoekenden in haar gemeente, haar kind wordt voorafgegaan door 10-tallen, zo niet 100-tallen “vluchtelingen” en ander gajes. Ik vroeg haar of ze dan niet veel beter op een partij had kunnen stemmen die vóór échte Nederlanders is of dat ze misschien een vliegje, mot of sprinkhaan belangrijker vindt als ’t welzijn van haar kinderen.
      Haar reactie ? Een schaapachtige blik in mijn richting !
      Dit soort geweldig stomme mensen zorgen er mede voor, dat NL geheel naar de kl.ten gaat.

      Like

Plaats een reactie