Oversterfte in Engeland: Elke week 500 overtollige doden door hart- en vaatziekten

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Een nieuw bericht van de British Heart Foundation over de aanhoudende hoge oversterfte in Engeland baart opzien: derhalve sterven er elke week meer dan 500 Engelsen meer wegens cardiovasculaire ziekten zoals hartinfarcten en beroertes dan gebruikelijk. Werd het bloedsomloopsysteem van het hart door de vaccinatiecampagnes tegen Covid-19 te zeer beschadigd?

Met een nieuw choquerend bericht, dat zich beroept op data van het Britse Office for Health Improvement and Disparities, zorgt de British Heart Foundation (BHF) op dit moment voor opwinding. Want alleen al in Engeland zijn er elke week meer dan 500 overtollige sterfgevallen in verband met hartziekten. Uit de gepubliceerde data blijkt bovendien dat er sinds februari 2020 in totaal 96.540 overtollige sterfgevallen in verband met hart- en vaatziekten zoals hartinfarcten en beroertes zijn geweest. Mede een reden waarom meerdere experts al een omvangrijk onderzoek eisten.

“Het is uitermate verontrustend dat er in de afgelopen drie jaar zo veel mensen hun leven verloren hebben met hart- en vaatziekten”, zei de voorzitter van de BHF, Dr. Charmaine Griffiths, daarover volgens een bericht. “Al jarenlang is duidelijk dat we ons in een noodsituatie in de verzorging van hart- en vaatziekten bevinden. Als er niet veel verandert, dan zouden we een aanhoudende stijging van de sterftecijfers op grond van hart- en vaatziekten kunnen beleven, die decennia lange wetenschappelijke vooruitgang ter vermindering van het aantal mensen dat aan een hartinfarct of beroerte sterft, teniet doet.” Ze riep de regering ertoe op om deze crisis onder controle te krijgen.

Maar terwijl de bewijzen zich ervoor opstapelen dat de experimentele Covid-vaccins verbonden zijn met hoge gezondheidsrisico´s met betrekking tot het cardiovasculaire systeem, durft men dit van de kant van de BHF niet uit te spreken. Daarbij worden vele “milde” gevallen van myocarditis – een typische vaccin-bijwerking – wegens gebrek aan symptomen lange tijd helemaal niet opgemerkt, terwijl het hart al schade heeft opgelopen en er dan op een gegeven moment mee stopt. Natuurlijk zonder met de omstreden vaccins in verbinding gebracht te worden…

Bron:
report24.de
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oversterfte in Engeland: Elke week 500 overtollige doden door hart- en vaatziekten

  1. apollonia652014 zegt:

    Was te verwachten. Vele hebben zich laten overhalen, waar ook terwerekd, om de zgn meer vrijheid te krijgen. Vele van hen hebben deze zgn vrijheid nu met de dood moeten bekopen.

    Like

  2. bobzelf zegt:

    niet zeiken mensen je muil houden en gewoon doorlopen

    HUGO HEEFT “””” DE ZIEKTE VAN PLOTS “” UITGEVONDEN

    DUS SSSSSSTTTTT .. NIKS ZEGGEN .ANDERS WORDT HIJ WEER BOOS

    WHHHHHhHAHAHAHAHAH

    SCHIET ER GODVERDOMME TOCH WAT KOGELS DOORHEEN

    OOM VASILY ZAITCHEV

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    DUS OME BOB “”” HAD HEEL DIKWIJLS GELIJK “”” WHAHAHAHA

    MAAR VOLGENS MEVROUW MENGELE . SLOEG IK HIER ?????

    DE PLANK DUIDELIJK MIS ??

    MAG IK EFFE ??

    WHAHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHA WHHHHhHhH

    whahahahahhaha WHAHAHAHAHAHA WHAHHAHAHAHAHAHA

    DIE DEKSELSE OME BOB TOCH

    DIT HEET DAN OOK ZELFVERTROUWEN WHAHAHAHAHA

    IK DOE GODVERDOMME AL 50 JAAR NIET ANDERS

    Geliked door 2 people

  4. Svalbard zegt:

    De broer van mijn buurvrouw was altijd heel gezond maar kort nadat hij de Covidprik kreeg kreeg hij een hartstilstand en hij werd gereanimeerd. Sindsdien heeft hij hartklachten. Het moge duidelijk zijn dat mijn buurvrouw en haar gezin de Covidprikken hebben geweigerd.

    Geliked door 1 persoon

  5. saddy zegt:

    Op 2m18 de situatie in nederland.

    Het mag duidelijk zijn waarom kuipers de getallen uit 2022 geheim wil houden.

    For Whom the Avondklok Tolls

    Like

  6. saddy zegt:

    Surprise, surprise:

    Patrick Webb
    @pwleaks
    BREAKING: Mortality rates are lowest among the unvaccinated in all age-groups, according to the UK Government.
    Tweet vertalen
    1:23 a.m. · 26 jun. 2023

    Like

  7. Julia zegt:

    Het wordt van kwaad tot erger vaccinaties hebben niet hun doel bereikt maar vrees maar vast. Wat als er bij de volgende pandemie opeens een vaccin van Pfizer beschikbaar komt in de vorm van een pil? Een pil die doorgeeft wanneer deze is ingenomen?
    Een pil die door iedereen kan worden geslikt en ook de problemen voor mensen met prikangst oplost?
    Natuurlijk zal ook die pil niet verplicht zijn, want wij houden van onze vrijheid en die staat bij de overheid hoog in het vaandel. Men zal de bevolking dan ook geruststellen, want ondanks het feit dat de nieuwe pandemie heel gevaarlijk is en veel levens eist, wil de overheid mensen nergens toe verplichten.
    Maar, het wordt een andere zaak voor wat betreft de zorgverzekeraars. Zij zullen stellen dat zij opdraaien voor de extra zorgkosten die worden veroorzaakt door al die mensen die weigeren om de vaccinatiepil te nemen.
    Zij die wel zo verstandig zijn geweest om deze te slikken kunnen gerust gaan slapen. Want de pil heeft vanuit hun maag automatisch hun digitale vaccinatiepaspoort bijgewerkt.
    En dus besluiten zorgverzekeraars, met toestemming van de overheid, dat wanneer de pil vanuit de maag niet het juiste signaal heeft verstuurd, mensen helaas niet meer verzekerd zullen zijn voor zorg.
    Zou dat hetgeen zijn waarover Bourla hardop droomde over hoe men met deze pil ongekende mogelijkheden heeft om mensen te laten gehoorzamen?Artikel Niburu https://niburu.co/het-complot/18675-linksom-of-rechtsom-zullen-ze-je-laten-gehoorzamen Tot op heden wat ik heb gelezen in Niburu komt uit of is uitgekomen. De propagandzenders en msm zullen hier ver weg van blijven en nimmer publiciteit aan geven.

    Like

  8. droevige mof zegt:

    ‘Vertrouwelijke’ documenten die BioNTech heeft vrijgegeven aan het European Medicines Agency onthullen tienduizenden ernstige bijwerkingen en duizenden sterfgevallen onder mensen die het Pfizer-BioNTech mRNA COVID-19 vaccin kregen in een periode waarin de vaccinmakers volhielden dat ze geen “veiligheidssignalen” zagen.

    https://www.lifesitenews.com/news/criminal-confidential-eu-documents-reveal-thousands-of-deaths-from-pfizer-biontech-shots/

    Like

  9. Ravian zegt:

    Tipje van de ijsberg…

    Like

  10. hw.rademaker zegt:

    kale neet kuiper de bedden bar0n toen er een hospitaal schip afmeerde
    die tegen een redelijke vergoeding met alle fasaliteiten en kundig personeel
    zich aanbood werd dat geweigerd.
    de vraag is waarom niet te verklaren.
    hij werd lid van D666 en gelijk minister de oversterfte is niet weg te poetsen
    op de vraag of er sektie mag worden gedaan geeft hij als antwoord
    dat de overledenen daar geen toestemming voor gegeven heeft.
    in gezond verstand jaargang 3 nummer 53 9 november 2022
    blz 22 medische werkelijkheid n.l telt ruim 2500 uitvaartorganisaties
    staat een getuigen verslag van een bedrijf gespecialiseerd in het restaureren en prepareren van verminkte slachtoffers geeft een uitvoerig relaas van geconstateerde veranderingen nooit eerder voorgekomen wat hij regelmatig tegen komt samen met een patholoog willen ze dat onderzoeken
    dit is een verkorte samen vatting
    zet de pantoffeltjes maar klaar het wordt weer spannend op tv
    er is ook een afgezaagde komiek die de gaskraan open wil houden
    praten naar ze verstand hebben ook wordt er nog gas gewonnen voor de geheime contracten horlepijp idioten kranten nieuws

    Like

Plaats een reactie