Oekraïne proxy-oorlog is een regelrechte ramp voor de VS/NAVO

Er zal een hel zijn om te betalen voor de Amerikaanse en Europese heersers die alles op het spel hebben gezet voor hun snode ambitie voor “strategische nederlaag van Rusland”.

De proxy-oorlog van Oekraïne tegen Rusland kan steeds meer worden gezien als een rampzalige nederlaag voor de Verenigde Staten en de NAVO. Dat verbluffende resultaat zou wereldnieuws moeten zijn. In plaats daarvan is de westerse media-spinmachine in overdrive over een mislukte muiterij in Rusland, die op een objectieve schaal van belangrijke gebeurtenissen relatief klein is in vergelijking met het kolossale VS/NAVO-schandaal.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Oekraïne proxy-oorlog is een regelrechte ramp voor de VS/NAVO

  1. droevige mof zegt:

    Uitstekend artikel, een vuurwerk van waarheden. We moeten beginnen na te denken over hoe we verder gaan zodra de Amerikanen zich hebben teruggetrokken op hun continent en hun Europese vazalregeringen in de wind zijn geslagen en het opgeschrikte Europese kippenhok moet zien hoe het verder moet. Want we zullen de komende maanden beleven dat de droom om Rusland te veroveren uiteen zal spatten als een zeepbel. Misschien is het goed om te weten dat ondanks het enorme leed dat de Wehrmacht en de SS hen hebben aangedaan, het Russische volk niet diep boos en wantrouwend tegenover de Duitsers was. Ondenkbaar hier in West-Europa. Merkel, die uitmuntend Russisch spreekt, wist dit en loog schaamteloos tegen Poetin in het Minsk-akkoord. We kunnen alleen maar hopen dat ze opnieuw zullen vergeven, ook in het belang van onze buren.

    Like

  2. Boike zegt:

    Tja, wie een gat graaft voor een ander, valt er licht zelf in.

    Like

  3. Belozersky zegt:

    China wilde in de jaren vijftig geen geallieerden aan hun grens en verdreef ze met 300000 soldaten tot de 38ste breedtegraad(Noord/Zuid-Korea). Ook Rusland heeft een grens getrokken en die dien je te respecteren.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie