Slavernij . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jo de Coeck“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Slavernij . . .

  1. Andre zegt:

    Gluiperd Rutte. Zin in de toekomst.

    Geliked door 1 persoon

  2. saddy zegt:

    (Van hardware-info, er is ook die link van ELON zelf natuurlijk)

    “”Twitter is sinds gister ineens niet meer toegankelijk zonder account. Het is een tijdelijke maatregel; het platform zou last hebben van ‘enkele honderden organisaties’ die op een ‘extreem agressieve’ manier data aan het verzamelen waren.””

    Alweer een compote-theorie die je dagelijks om de oren slaat, en binnenkort bij je aanbelt. Of je bankrekening opzegt.

    Allemaal voor je eigen geluk, welzijn en gemak. Ik ben daar een enorme voorstander van! Lik, lik.

    Geliked door 2 people

    • BigLJohn zegt:

      Twitter is binnenkort niet meer toegankelijk voor personen die er een rechtse mening er op na houden. Elon Musk heeft ingestemd met de censuurregels van de EU. De enige platforms waar je (nog) wel terecht kunt zijn de vrije internetsites. Voor zolang dat duurt. Want in Brussel word aan een wetgeving gewerkt die vrije rechtse internetsites en forums gaat verbieden.

      Geliked door 1 persoon

  3. Gerrit zegt:

    De laatste dagen is er niets belangrijker in het land dan het slavernij verleden. Excuses van de Koning maar dit is nog maar een begin. Het einddoel is schade vergoeding.
    Ik ga ook maar eens wat claimen als oorlogsslachtoffer. In de dubbele bodem van mijn kinderbed waren tijdens de oorlog wapens verstopt. Ik heb daar vast wel een trauma van opgelopen.
    Na de zelfstandigheid van Suriname is de helft van de bevolking naar Nederland gekomen. Profiteren al tijden van onze welvaart terwijl het in Suriname niet zo geweldig gaat.

    Geliked door 1 persoon

  4. Svalbard zegt:

    Slavernij, een wandaad waaraan vele volken zich hebben bezondigd. En inderdaad was het de rijke elite die de drijvende kracht hierachter was.
    Maar waarom wordt toch steeds weer naar onze voorouders gewezen?
    De grootste slavendrijvers en handelaren waren de Arabieren, dat mag toch ook weleens gezegd worden.
    En nu worden wij door onze eigen overheid onderdrukt. Opnieuw willen ze ons een volgende ongewenste prik geven. En natuurlijk kwam Ab Oosterhaus weer met zijn angstpraatje in beeld. Hij had het weer over het belang van de zoveelste Covidprik in het najaar, terwijl de zomer net op stoom is gekomen. En hij had het weer over het belang van muilkorven!
    Terwijl die geen effekt hebben teven het verspreiden van het virus. Kippengaas houdt ook geen muggen tegen.
    Deze minkukel mag van mij die prik in zijn eigen kont steken.
    Ik ben niet tegen een vaccinatie, als die veilig is. Ik heb zelf de nodige tropenprikken gehad, maar dat waren geen genetische manipulaties zoals bij de Covidprikken.
    Dus voor de Covidprikken heb ik bedankt, ik hoef ze niet, ook niet straks in het najaar.
    En ze moeten bij mij niet met mondkapjes komen, die heb ik nooit gebruikt, en als ze daar weer mee komen, ze doen maar, ik weiger ze omdat ze voor mij onaccepteerbaar zijn.
    Ik moet toegeven dat de overheden over de hele wereld goed hebben samengewerkt met het bang maken van de bevolking.
    De mondkapjesplicht heeft in sommige landen diepe sporen nagelaten. In Indonesië, waar ik op dit moment verblijf, zie je nog erg veel mensen ermee lopen, ook nu het niet meer verplicht is.
    Vooral in Jakarta is dat het geval. Verkoopsters in een shopping mall lopen bovendien ook nog met een badge, waarop staat geschreven dat ze volledig gevaccineerd zijn. Ook zag ik bij een restaurant in Salatiga, een spandoek waarop stond dat al het personeel alle boosters gekregen had.
    Ik ben benieuwd waar het straks in het najaar weer heen gaat.

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    Sorry dat algehele slavernij verleden heb ik naast mij neergelegd. Rutte had al excuses aangeboden en daar het het bij moeten blijven. Dat oeverloos gezanik komt mijn keel nu uit heel triest wat er in het verleden is gebeurd maar triest is ook de NAZI gruwelijke misdaden tijdens WOII. Zij hebben nu erkenning gekregen maar zijn nu uit op een miljoenenjacht want die zogenoemde nazaten willen geld zien en daar gaat het om.

    Geliked door 1 persoon

  6. Peter Rissing zegt:

    Inderdaad ! Binnenkort worden we slaven van de Communistische EU-regering. Wie gaar daar excuses voor aanbieden ?

    Geliked door 1 persoon

  7. boorzalf zegt:

    Deze man hoort thuis in een tbs kliniek.

    Geliked door 2 people

  8. Meine zegt:

    Zodra ik geen belasting meer betaal, weet de (r)Overheid mij te vinden, ben ik dus vrij ? Nee, ik ben een “slaaf”, afhankelijk van wie er in de macht is door toevallige of gemanipuleerde meerderheid.

    Ik mag geen wapens bezitten om mijzelf en mijn eigendommen te beschermen tegen een (r)Overheid. Dus ben ik weerloos.

    Exact dat is de reden van de Second Amendment, die bijna op nummer 1 was gekomen……..

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Meine op 2-7-2023 om 19.12 u.
      Als burger mag je inderdaad niet zonder een vergunning een wapen bezitten om jezelf of je eigendommen te beschermen.
      Maar ……… u zult toch ook wel eens iets doen wat niet mag volgens onze wetgevers ? Bijv. te snel of door rood licht rijden ?
      Dat moet u natuurlijk niet doen als er zo’n “wetsdienaar” onder uw neus staat, zo is ’t met bewapening nou ook !
      Zolang u zichzelf daar prettig bij voelt ……. doen !!!

      Like

  9. Snappie zegt:

    Idd de blanke slaaf die keihard werkt om rond te komen ,moet het grootste deel van zijn geld in de schatkist deponeren door de honderdvoudige belastingen op alles wat je doet.
    Al ons geld wordt oa verdeeld,uitgedeeld aan de evil invaders die alles gratis krijgen bed ,bad ,brood,boedel, beltegoed, burgelijkhuis.
    Aan de stinkende corrupte EU
    Aan de stinkende corrupte Oekraïne
    Aan de stinkende honden van het wef onze politieke split personalia’s
    Het wordt tijd dat we de schatkist voor ons zelf gaan gebruiken
    De verrotte globalisten de young global leaders de evil EU en dr evil zelenski
    Ons pensioen wordt verspeeld, ons geld inflateerd weg en wordt opgevreten door de parasitaire Vreemdelingen
    Nog een oudje van razor evil invaders

    Geliked door 1 persoon

    • Jules Vismale zegt:

      Toen de Duitsers in 1941 Rusland binnenvielen hadden ze daar ongeveer 5.500.000 Russen en niet-Russen krijgsgevangen gemaakt maar aanvankelijk lieten ze die daar zodanig creëren door middel van hongersnoden, verwaarlozingen, moordpartijen enz. dat ongeveer 3.500.000 onder hen hierdoor WO II niet overleefden!
      Pas later zouden de Duitsers alsnog, zij het noodgedwongen, de overgebleven krijgsgevangenen, mits dat nog mogelijk was, tot slavernij brengen waaronder ook vele miljoenen Russen, Oekraïners, Wit-Russen e.v.a. en degenen die na WO II werden teruggestuurd naar Rusland moesten als vreselijke straf voor hun “desertie, overlopen en collaboratie” opnieuw slavernij ondergaan maar toen juist van de Stalinisten!

      Like

  10. kees520 zegt:

    Volgens mij leeft 7/8 deel van de wereld nog steeds in slavernij. Het systeem wat de cabal opgetuigd heeft en waarvan ons koningshuis en onze minister president al vele jaren het doorgeefluik van de centen richting rothschilds waren heeft de bevolking eeuwenlang onderdrukt via een illegale belasting maar van jongsaf aan werden wij in dat systeem gedrongen/ gedwongen. op school netjes zitten handen over elkaar vinger opsteken om iets te zeggen en vervolgens werd je geleerd dat je moest studeren om een goede baan te krijgen waar 40 uur of meestal meer goed was voor je carriere. daarna was het niet meer genoeg dat de man alleen werkte want het gezin/ de familie moest uit elkaar vallen dus werd de vrouw opgeroepen ook haar taak in het slavensysteem in te vullen. goed voor diverse gevolgen… meer inkomstenbelasting door grotere groep werkenden/ er moesten oppasouders komen om de kinderen op te vangen na schooltijd want moeders moest aan haar carriere bouwen. Als je… zoals de cabal gedaan had.. al plannen gemaakt hebt zoals agenda 21 en 2030 en je wilt de wereldbevolking terugbrengen naar 500 miljoen dan laat je vrouwen kiezen voor een carriere want talloze gezinnen hebben daarna de kinderwens of helemaal verbannen dan wel flink gedecimeerd.
    het financiele slavensysteem waarin ze ons gestopt hebben was je zo diep in de schulden stoppen door onevenredig veel af te romen van wat je verdiende en je zodoende te verplichten te werken voor je schulden waar je eigenlijk maar moeizaam van af kon komen. Ze hebben ons in een satanisch systeem gedwongen waar eigenlijk alleen de rijken beter van werden en wat eigenlijk nooit de bedoeling is geweest van god of het universum. Gelukkig komt er door de zojuist uitgeroepen nesara gesara op heel korte termijn een einde aan en worden hypotheek-/ bank-/ en creditcardschulden kwijtgescholden. krijg je je betaalde boeten renten en belastingen terug evenals je geboortetrust. Prijzen gaan terug naar 1955 en overheden gaan alleen leven van 14% btw op NIEUWE producten… verder nergens geen btw meer op en ook belastingen vervallen. Let wel… binnen korte tijd volgt om dit allemaal te verwezenlijken wel een 2 tot 10 daagse wereldwijde lockdown dus zorg voor je voedsel en benodigdheden. ook krijg je gratis energie van nicolas tesla en sateliet internet. het huidige internet vervalt helemaal

    Like

Plaats een reactie