Steeds meer offers geëist op het altaar van de Klimaatgod

(Door: Alma van Hees)

Zelfs oudere mensen worden op de korrel genomen

Mensen vernietigen ‘het klimaat’ door eindeloos fossiele energie te gebruiken. Daarom is er ‘hernieuwbare energie’ uitgevonden. Maar die vernietigt op haar beurt planten, bomen en dieren. Zo moeten 200.000 koeien in Ierland sterven om de klimaatdoelstellingen te halen. Hier roept een emeritus hoogleraar ouderen op om plaats te maken (= doodgaan) voor jongeren, want de ‘ecologische ruimte’ is beperkt. Er staan ons nog veel meer offers te wachten. Die klimaatgod heeft namelijk een onstilbare honger.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Steeds meer offers geëist op het altaar van de Klimaatgod

  1. karton zegt:

    Ik verwacht dat ouderen van, zeg maar, bóven de 70 jaren oud, een soort knipkaart krijgen en iedere keer als zij zich in de open lucht begeven, er één punt wordt afgeknipt, na bijv. 10 knipjes ……. einde oefening voor die oudjes. “wegwezen jullie, zijn jullie nou helemaal gek geworden ? Jullie hebben al genoeg “ klimaat gebruikt”, de rest is voor de jongeren én de negers, want de laatsten hebben nu wel genoeg “geleden” onder de oudere blanken ! Hier heb je een stukkie touw en nu ……. Aufknopfen !! Sofort !!”

    Geliked door 4 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Laat Ik eens even een voorbeeld geven.
    Vanuit het WEF wordt openlijk gepredict dat minimaal 80% van de wereldbevolking overbodige eters zijn en dus het beste uitgeroeid kunnen worden.
    Het gaat dus niet alleen om de ouderen, maar om de zogenaamde overbodige eters zoals dat genoemd wordt.
    Dit komt dus uit de mond van Yuval Harari de ideoloog van het WEF.
    Laat Ik een vergelijking maken en het laat Ik zeggen op 20% van de “overbodige”eters.
    Met zo ongeveer 8 miljard mensen op deze wereld hebben we het dus over een massamoord op 1,6 miljard mensen.
    Denk je eens even in dat Adolf Eichman de architect van de holocaust verantwoordelijk is voor de vernietiging van 6 miljoen Joden overbodigen zwakzinnigen Zigeuners en zo nog wat meer groepen.
    De hele wereld op een enkeling na schreeuwde moord en brand en hij moest aan de strop.
    Een beetje cynisch zoals Ik dat hier uit leg, maar zo is het wel gegaan.
    Dat nou een Harari eenvoudig uit kan leggen dat er 1,6 miljard van de aardbodem dienen te verdwijnen word afgedaan als een item in de marge, maar waarbij je toch zou denken dat deze psychopaat zo snel mogelijk opgesloten dient te worden evenals de eventuele uitvoerders van deze plannen, want je mag gerust stellen dat Eichman maar een snotneus was ten aanzien van een Harari.
    Ik heb het hier dus over 20% wat neer komt op zo ongeveer de hele Europesche bevolking.
    Maar hebben we het dan over de echte plannen van Harari en het WEF en er zouden dus nog maar een half miljard mensen (lees slaven) over mogen blijven wil dat dus zeggen dat de totale wereld exclusief Europa uitgeroeid dient te worden.
    De meeste mensen kunnen de impact hiervan niet overzien inclusief ikzelf, maar wat Ik wel in zie dat daar bij het WEF en hun aanhangers een stel psychopaten dan wel de overtreffende trap van sociopaten rond loopt die hun gedachtengoed eenvoudig kunnen rondbazuinen.
    Maar mocht je het lef hebben om hen de overtreffende trap van nazi’s te noemen wordt je voor het hekje gedaagd en is de kans groot dat je voor het leven achter de tralies van een psychiatrische inrichting verdwijnt.
    Zo in en in gek is de wereld geworden.

    Geliked door 5 people

  3. Ali Ben Zaklamp zegt:

    Geliked door 3 people

    • apollonia652014 zegt:

      Tijd dat hij ook geruimd word. Deze machtsgeile idioot brent enkelt dood en verderf. Net als zijn maatje Schwab. Als ze de wereldtop graag willen verbeteren laten ze dan vooral beginnen met zichzelf te ruimen

      Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      Ali Ben Zaklamp.Die kissinger is een oorlogsmisdadiger en een monster.Tevens is hij een bilderberger en de leermeester van die nazi/rotschild en bilderberger klauSS schwab.

      Geliked door 1 persoon

  4. Henk der Niederländer zegt:

    Deze 20% staat dus voor 3 keer de Europesche bevolking MIJN fout

    Geliked door 1 persoon

  5. Olie bol zegt:

    Velen ouder die een huis en nog wat geld hebben die babyboomers generatie word heel langzaam uit gekleed, Rutte weet was deze mensen die hart gewerkt hebben vroeger, aan vermogen hebben dat is meer dan de staat schuld van Rutte, hij pakt dit op een hele slimme zet van ze af.

    Geliked door 1 persoon

  6. LUCIA zegt:

    Fascisme is een bewind dat altijd hongerig is en roept om slachtoffers, omdat het altijd satanisten zijn, die dit soort bewegingen beginnen… normale mensen met een normaal brein, denken niet aan massamoorden..de geschiedenis heeft voorbeelden te over hiervan.
    Helaas laat de mensheid zich dat iedere keer aanleunen, ik zeg dan ook tegen een ieder met een huis, verkoop het en ga naar een ander beter land, Nederland wordt geregeerd door SS-mensen…. SS staat hier voor superslechte niet voor nazi’s

    Geliked door 2 people

  7. bobzelf zegt:

    DE KLIMAAT GOD ??????????????????????????????
    NOU WAS IK AL LANGER OP ZOEK ……
    MAAR WAT IS DAN DE WAARHEID ??

    DIT ZEER WAARSCHINLIJK WEL TOCH ????
    DIT KAN JE NIET ONTKENNEN . TOCH ????????????

    OOM WE VERNIETIGEN GEWOON ALLES . KEN JOU HET SCHELEN

    Geliked door 5 people

  8. LUCIA zegt:

    Tuurlijk nog effe de domme éénhandsmensen opzetten tegen de tweehandsmensen, die wel hun hele leven gewerkt hebben…dan kun je nog beter hun pensioenen jatten, want ze zijn er niet meer dat is dus een getuigenopruimingsproject a la de maffia..zeer wel passend in de neo-fascistische upper politieke kringen

    Geliked door 1 persoon

  9. Gerrit zegt:

    Nooit lees ik iets over de vermindering van de bevolkingsgroei. Een land als Denemarken blijft stabiel. Zo een 5 miljoen maar hier zijn we op weg naar de 18. Het gaat hier onleefbaar worden.
    Maar Denemarken wil geen 1000 Asielzoekers per week. Daarom blijft hun land leefbaar! Bij mooi weer kan je daar zelfs op het strand parkeren.
    Als U straks de grens overgaat zal U zeker zeggen: “Wat een ruimte hier!”. Nu dat was hier 50 jaar geleden ook.

    Geliked door 2 people

    • Dewaere zegt:

      Wakkere Gerrit! Klopt precies wat je schrijft. Iedereen die weleens in Denemarken is geweest weet dat. Het land is ongeveer (qua landoppervlak) net zo groot dan Nederland en met nog minder dan 1/3e van de mensen. In de 1e wereldoorlog vluchten er veel belgen naar Nederland, België had toen meer inwoners dan Nederland.
      Nu heeft België niet zo heel veel meer mensen dan toen, nu zo’n 11 miljoen, Nederland had eind mei 2023 17.861.351 geregistreerde inwoners, nog 140.000 en dan al 18 miljoen dus. Met de niet geregistreerden erbij zitten we daar al ruim boven en het wordt ieder jaar erger. Qua inwoners per km2 staan alleen stadstaten als voormalig HongKong, Singapore, Monaco e.d. hoger dan Nederland, we zijn zowat het dichtstbevolkte land ter wereld. De hele druk die we zien op de woningmarkt, milieu, zorgstelsel, ziektekosten-verzekeringen etc. wordt voor het overgrote deel daar door veroorzaakt en het wordt jaar na jaar erger. Wie gaat ónze overbevolking opnemen?

      Kunnen wij als overbevolkings-vluchteling ook asiel aanvragen?

      Like

    • Skarsgärd zegt:

      Volgens de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) lag het gemiddelde bruto maandsalaris in Denemarken in 2020 op 37.293,- kr (Deense Kronen, ze willen geen Euro). Dit is omgerekend ruim € 5.000. In datzelfde jaar was het gemiddelde bruto maandloon in Nederland € 4.181,-. Het gemiddeld loon in Denemarken ligt zo’n 20% hoger dan dat in Nederland. Die 20% zijn wij ‘verloren’ toen de gulden werd om gezet in de Euro, tegen een veel te lage koers. En de Nederlanders vonden het wel goed zo…

      Geliked door 1 persoon

  10. droevige mof zegt:

    Professor Mackenbach maakt de interessante observatie in zijn wetenschappelijke publicatie uit 2020 “A history of population health: rise and fall of disease in Europe” dat de volksgezondheid beter was in fascistische en communistische samenlevingen dan in democratische. Misschien is dat zelfs wel waar, maar wat voor concept van gezondheid is dat? Wat er momenteel gaande is op het gebied van bio-ethiek en volksgezondheid is brandgevaarlijk.
    Hier is de boekbespreking:
    https://link.springer.com/article/10.1007/s10654-021-00720-0

    Geliked door 1 persoon

    • Skarsgärd zegt:

      @droevige. Wellicht weet jij dat wel, de nazi’s hebben het ziekenfonds ingevoerd, weten jullie nog, waar we voor de invoering van de geliberaliseerde zorgverzekeringen hooguit 50 gulden per maand aan betaalden…. In de Sovjet-Unie was de gezondheidszorg gratis. De achtergrond daarvan was dat men wilde dat de bevolking gezond was om zo een sterk en productief land te hebben. Iets wat bij ons na de oorlog ook een motief voor goedkope zorg was. Nu zitten we in hiet met een kliek die gezondheidszorg als een markt ziet, het zoveelste businessmodel om nóg rijker van te worden. De patient heet niet meer patient maar ‘zorgvrager’ en de zorg is het ‘aanbod: markt dus. Ze willen het volk zoveel mogelijk uitmelken zoalng het nog kan, want ze weten dat hun house of cards in elkaar gaat storten. Voor die tijd willen ze nog zoveel mogelijk bijeen schrapen om er dan zélf mee weg te komen (letterlijk).

      Like

  11. Ravian zegt:

    Laten we eens beginnen met eenieder die dit soort plannen meent te moeten promoten naar de andere wereld te helpen…

    Geliked door 3 people

  12. BigLJohn zegt:

    Ouderen opruimen ? Ik wil wel eens zien wie er opgeruimd gaat worden. Laat ze maar niet proberen om in mijn huis te komen. Ze kunnen er misschien wel in komen, maar ze gaan er horizontaal uit. En dit is geen sterk verhaal.

    Like

  13. Hovawart zegt:

    De Groene Khmer is de gevaarlijkste tirannie ooit…..

    Like

Plaats een reactie