Lientje gaat je opsluiten: BBB neemt 15-minuten-steden op in coalitieakkoord

(Door: “DissidentNL”)

Het bewijs stapelt zich op dat de kwaadaardige elite Kerrolaaain van der Plas ingezet heeft als een snode rattenvangster van Hamelen om het weggelopen kiezersvolk terug te leiden naar de kartelgevangenis.

Deze week werd bekend dat BBB de WEF-agenda om de boeren te onteigenen uitvoert in Noord-Holland, nadat eerder al gebleken was dat BBB daar ook akkoord mee was in de provincie waar de meeste boeren getroffen worden, Gelderland.

Het akkoord dat Rutte en Lientje gesloten hebben tijdens het Torentjesoverleg dat volgde op de verkiezingsoverwinning door BBB bij de Provinciale Staten blijkt weer uitgebreider te zijn dan ik gisteren nog vermoedde.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Lientje gaat je opsluiten: BBB neemt 15-minuten-steden op in coalitieakkoord

  1. Peter zegt:

    Snel weg met die boerentrien,ze hoort zich dolgraag ouwehoeren ,en naait straks de boel.Politieke kneuzen weg ermee,een zakenkabinet en verder weg met die uitvreters

    Geliked door 2 people

  2. bobzelf zegt:

    IK ROOK VANAF DAG 1 EEN VERROTTE VISLUCHT
    BIJ DEZE GROTE WOLVIN IN SCHAAPSKLEREN …

    MOET JE MEESTAL NIET VAN DIE GROTE STAPPEN NEMEN

    RIEP IK DAN ALTIJD TEGEN DE VOORBIJ LOPENDE DAMES WHAHAHA

    DUIK EVEN IN HAAR STEMGEDRAG … WHAHAHAHAHAHA

    DIE KON ZO DE LINKER DANWEL RECHTER HAND VAN ADOLF ZIJN ..

    JA IETS MET WERELDWIJSHEID EN MENSEN KENNIS …

    CAROLIENTJE IS 1 VAN DE RATTEN .

    VOLLEDIG GESPONSORT DOOR WEF . GEINIG HE

    ALS JE EEN BEETJE ZOEKT. EN ROND KIJKT

    EN ? DE NEDERLANDER VOND HAAR GEWELDIG …

    DAT IS DAN WEER IETS MET CHIMPANSEE IQ.

    SNAPPU ??

    ZAL WEL NIET. WHAHAHAHAHA

    IK GA DE TRAP SOPPEN MET DIE OUWE GLEUFDIEREN

    TOT STRAKS

    OOM DE ”SOPPER “”

    Geliked door 4 people

  3. jantjeuitnl zegt:

    Er wordt nog een rattenvanger paraat gehouden: Omzigt.

    Geliked door 1 persoon

  4. Niek zegt:

    Ik heb haar nooit vertrouwd, zij kon te goed met de coalitiepartijen overweg wat mijn argwaan wekte. Welke verbindingsrol zij speelt voor de andere partijen zal zijn om de weggelopen kiezers inderdaad weer terug te leiden naar de grote partijen die met haar samenwerken waardoor er weer niets veranderd en agenda 2030 lekker op de agenda blijft staan. Zij zocht ook geen samenwerking met de Pvv en Fvd wat de enige anti-kartel partijen zijn. Boeren gingen ook meteen bij de aankondiging de vlag weer goed hangen waarbij ik dacht “eerst zien en dan pas geloven” ook die 15 minuten steden gaat zij gewoon in mee. De enige conclusie is dat iedereen die op haar heeft gestemd is bedrogen en zal 4 jaar duren voordat dit opnieuw veranderd kan worden.

    Geliked door 3 people

  5. Belozersky zegt:

    BBB zal ook water in de wijn moeten doen. Misschien meer dan de boer lief is. Wel zal van der Plas strijden voor een ruimere vergoeding voor de boeren die stoppen , vrijwillig of gedwongen het bijltje erbij neergooien.

    Like

  6. karton zegt:

    BBB is én blijft voor mij een enigszins onduidelijke partij, een partij die álle kanten kan opwaaien; maar ja, dat doen de reeds járenlang bestaande partijen óók, m.u.v. van een enkele, w.o. PVV.

    Like

  7. ronjaspers zegt:

    En de burgers zijn decennia lang gehersenspoeld en geindoctrineerd met de leugens dat regeringen en politici regeren.Achter bijna iedere regering zit een schaduwregering (bilderberg groep) deze schaduwregering bepaalt het beleid.Politici zijn omgekocht of gechanteerd,en voeren de NWO agenda uit van de schaduwregering.Burgers kijken en luisteren naar een “toneelstuk”gespeeld door marionetpoppen.

    Geliked door 3 people

    • Boike zegt:

      @ ronjaspers 10 juli 2023 om 13:15

      De meeste wokes zijn gehypnotiseerd. Zij willen en kunnen niet geloven, dat er achter de mooie facade een duivelse hel schuil gaat.

      Geliked door 2 people

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    CvdP had er ook al geen behoefte aan de instroom van onproductieven
    en andere infiltranten te laten stoppen…
    En nu is de hele club demissionair.
    Wat zullen de volksstammen straks gaan stemmen..???

    Geliked door 2 people

  9. Olie bol zegt:

    Tsja ik heb het al eerder gezegd bbb is valse club en velen zijn er in getuind het blijft een CDA’ers

    Geliked door 2 people

  10. Ravian zegt:

    “Het bewijs stapelt zich op”

    Yeah, het bewijs dat de aarde niet plat is begint zich ook aardig op te stapelen…

    Geliked door 2 people

  11. Boike zegt:

    Wat waren ze blij, wat waren ze blij, wat waren ze blij, de boeren, de burgers en de buitenlui met de enorme overwinning van de bbb, de partij van Lientje, bij de Provinciale Staten verkiezingen eerder dit jaar.

    Een grote droom was uitgekomen. De democratie leek nog te bestaan en leek te zegevieren. De vreugde kon niet op. Het was koren op de molen van de gehypnotiseerde Wokes.

    De wakkere Wappies waren echter beduidend minder enthousiast. Ze voelden aan hun water, dat er iets niet klopte, maar ze konden hun vinger er nog niet achter krijgen. De bedenkingen werden uiteraard weggewimpeld als complotdenken.

    Ofschoon het stemgedrag van Lientje reeds boekdelen sprak, overheerste het wensdenken de feiten. Het duurde even tot een en ander wat duidelijk begon te worden.

    Gelukkig weten we inmiddels wat meer. Het wordt steeds duidelijker, wat de bbb werkeleijk is. De bbb heeft haar ziel en zaligheid aan de duivel verkocht.

    Het hoofdkantoor van de bbb is gehuisvest op het adres van marketingbedrijf ReMarkAble. Monsanto (Bayer is eigenaar van Monsanto) zijn klant van marketingbedrijf Remarkable. Eigenaar Wim Groot Koerkamp en marketingdirecteur Henk Vermeer zijn weer secretaris en penningmeester bij de bbb. Hoezo belangenverstrengeling ???

    Na de moeizame coalitievorming in de provincies begint duidelijk te worden welke belangen de bbb werkelijk nastreeft. Dat zijn niet de belangen van de boeren, de burgers en de buitenlui.

    Van de verkiezingspropaganda blijft niet veel meer over. De bbb doet water in de wijn. Heel veel water zelfs.

    Veel van “ze substenebel gools” van het WEF worden onderschreven. De NAZI KlauSS SSchwab lacht zich kriek. Het vreselijk onmenselijke 15-minuten-concentratiekamp wordt niet bestreden. De boeren van hun land beroven, wordt door de bbb niet uitgesloten. De idioterie van natuur, klimaat en milieu staan ook bij bbb hoog in het vaandel.

    Het zogenaamde succes van bbb is overduidelijk gemanipuleerd. Het is een stunt uit de grote trucendoos. Rutte is de grote profiteur. Hij heeft zijn macht verstevigd. Het is “verdeel en heers”. De bbb is gecontroleerde oppositie.

    De val van Rutte-4 dient hetzelfde doel. Nieuwe verkiezingen voor de Tweede Kamer, met een uitslag, die zoals gebruikelijk wel zal worden gemanipuleerd. Met gecontroleerde oppositie heeft dictator Rutte de absolute macht in het Polderland.

    Tot slot wil ik u graag wijzen op het logo van bbb.

    https://www.tweedekamer.nl/sites/default/files/styles/small/public/atoms/images/bbb_logo.jpg?itok=14tBb9hl

    Wat opvalt zijn 3 hartjes met gaten erin. Betekent dit dat menselijke gevoelens en emoties kapot zijn gemaakt ???
    De 3 “b’s” zijn aan de linker onderkant heel typisch afgerond. Het lijken wel verkapte zessen ??? “BBB” partij van de duivel “666” ???

    Kortom, de bbb is bij lange na niet wat het lijkt, dat het is. De boeren, de burgers en buitenlui worden door Lientje genaaid en verneukt.

    https://www.ninefornews.nl/de-boerburgerbeweging-heeft-nu-definitief-haar-ziel-verkocht-aan-de-duivel/

    https://www.ninefornews.nl/bbb-gaat-u-opsluiten-we-omarmen-het-principe-van-het-15-minutenstad-concept/

    https://www.de-nieuwe-media.nl/l/de-financiering-van-bbb-is-een-sponsoring-van-marketingbedrijf-remarkable/

    Geliked door 3 people

    • Olie bol zegt:

      Kijk dit heb ik al maanden geleden geplaatst bij Bron.

      BoerenBurgerBeweging, is Bayer & Monsanto.

      Mij viel op dat ze binnen zeven regels al op het onderwerp bemesting weten te komen. Ik leg zo uit waarom dat interessant is. Een Nederlandse student geschiedenis, genaamd Bram Wissink, ontdekte dat de nogal onbeholpen en benaderbare uitstraling van BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas geen toeval is, maar een pose. Wat hij ontdekte, is dat de boerburgerbeweging begonnen is door een reclamebureau. Weliswaar arriveerde Van der Plas op het Binnenhof op een tractor, als ludieke actie, maar een simpele boerenpartij is het geenszins. In werkelijkheid is de partij een marketinginstrument van grote bedrijven. De student bekeek het overzicht van giften van de partij en ontdekte dat er maar van één bedrijf een gift ontvangen is, in totaal voor een bedrag van bijna twee ton. Die gift heeft de partij ontvangen van een bedrijf genaamd
      ReMarkAble Communicatie BV. Dit reclamebureau, afkomstig uit Deventer, is gericht op strategische marketing en communicatie in de agrarische sector en foodsector. Klanten van het bedrijf zijn onder meer een slachtbedrijf, een melkrobotfabrikant en de gigantische Duitse chemische en farmaceutische fabrikant Bayer. Bayer, je weet wel, dat bedrijf dat in 2016 het zeer controversiële bedrijf Monsanto overnam. 

      O o wat is het volk er ingestonken het blijft een CDA’er

      Geliked door 3 people

      • Boike zegt:

        @ Olie bol 10 juli 2023 om 20:49

        Jouw student kon zijn gezonde naprakkedenkiezeerverstand wel gebruiken. Hij voelde aan zijn water, dat er iets niet klopte en ging op onderzoek uit.
        De meeste mensen kunnen dat helaas niet. Ze hebben in hun opvoeding en opleiding de kunst van het observeren, combineren, reduceren, analyseren, interpreteren en deduceren niet meegekregen.
        Daarom lopen ze als makke schapen vrolijk blatend achter hun herder aan, recht naar het slachthuis.
        Psychopaten maaken daar graag misbruik van.

        Geliked door 1 persoon

      • Olie bol zegt:

        👍👍👍👍

        Like

  12. stradivotsi zegt:

    In principe vertrouw ik geen een partij. Politiek is schimmig , niet transperant.
    We zullen het wel zien wat komt en gebeurd.

    Like

  13. BigLJohn zegt:

    Ik voel het aan mijn water. Na de frauduleuze verkiezingen in November krijgen we een coalitie van VVD, D66, BBB en de combinatie Groen Links PvdA. En niet te vergeten als premier; Sigrid Kaag.

    Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ BigLJohn op 10-7-2023 om 17.33 u.
      Potverdorie BigLJ, denk je écht dat die Qut Quag premier zal worden ?
      Zou Rutte daarom zijn opgestapt, om háár aan ’t bewind te krijgen ?
      Of zou hem als beloning in ’t vooruitzicht zijn gesteld : één keer snifteren aan het viskarretje van Qut Quag ?
      Je weet het niet met dil soort hè ?

      Geliked door 1 persoon

      • BigLJohn zegt:

        karton; Misschien heb je gelijk. Maar er kan ook nog iets anders spelen. Valt het niet op dat de ene na de andere rotzak de pijp aan Maarten geeft ? Rutte glipt plotseling weg door een achterdeur. Hoekstra (ook WEF) wil opeens ook niet meer meedoen. Misschien volgen de WEFFERS Kaag, de Jonge en Ollongren ook nog. Allemaal bang dat ze zich ooit voor hun daden moeten gaan verantwoorden.

        Like

      • karton zegt:

        @ BigLJohn op 11-7-2023o om 17.07 u.
        Ik had dáár nog niet aan gedacht BLJ, maar nu u ’t zegt ……… !

        Geliked door 1 persoon

  14. de barbaar zegt:

    Voor die tijd ligt de randstad op zijn gat, hebben de kanspareltjes de straten en wijken leeggeroofd en in de brand gestoken…vanuit de provincie misschien tegenreacties….ik ga mij daar eens in verdiepen maar gezien de mentaliteit van de nederiglander…..heb ik nu nog weinig hoop….

    Geliked door 4 people

Plaats een reactie