VIDEO – “Immigratie als verdienmodel”. Gesprek met Peter Siebelt

Bekijk HIER de video!

(Peter Siebelt)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO – “Immigratie als verdienmodel”. Gesprek met Peter Siebelt

  1. Andre zegt:

    Als Peter Siebelt het zegt dan is het zo, de links specialist en links deskundige. Als ik het zo aanhoor dan is dus de opvolger voor Rutte de mevrouw met die moeilijke naam op J en V met 4,2 miljard voor migratie.

    Like

  2. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Die PvdA heeft werkelijk dit Land naar de kalote toe geholpen , allemaal voor eigen financiele belang .

    Like

  3. Skarsgärd zegt:

    Ik heb járen geleden al een stuk gelezen waarin een Italiaanse maffioso vertelde dat mensensmokkel lucratiever voor hen was dat cocaïnesmokkel.
    In West-Europese landen is er daarvoor al decennia een hele nieuw bedrijfstak ontstaan: de vluchtelingen-industrie, bedrijven, bedrijfjes, advocaten, organisaties, allemaal volledig gefinancierd door de overheid.
    De ‘vluchtelingen’ die geld hebben om tot hier te raken zijn meestal niet echt vluchtelingen, maar mensen die aan geld kunnen komen en die bijna altijd vitaal en jong zijn. Échte vluchtelingen die zwakker, gebrekkiger en armer zijn kunnen ónmogelijk tot in Europa komen. Het is een bedrijfstak geworden waarin het recht van de sterkste en medogenloogste geldt, niet voor niets dat je zo vaak hoort de afgelopen decennia dat bij een bootramp alléén de jongemannen overleven, vrouwen en kinderen eerst kennen ze niet, dat geeft aan om wat voor types het gaat.

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    Die extreem linkse landverraders die mede verantwoordelijk zijn voor de islamitische invasie naar europa sinds 2015.Verdienen bakken met geld met europa te overspoelen met de soldaten van allah.Extreem links weet ook dondersgoed dat die moslims de “ongelovigen”europeanen haten.En ons europeanen terroriseren d.m.v.diefstal,fysiek geweld,moord,verkrachtingen.Extreem links haten hun geboorteland en hun medeburgers.

    Like

Plaats een reactie