Tweet van Raisa Blommestijn

Dilan Yesilgöz wordt nu door media en establishment onthaald als de nieuwe VVD-leider en potentiële minister-president. Alsof alle rampen die door de VVD zijn veroorzaakt plots als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Wat een lachwekkend circus is de “democratie” toch geworden.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Raisa Blommestijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Tweet van Raisa Blommestijn

  1. droevige mof zegt:

    Was ze tenminste maar mooi.

    Like

  2. Niek zegt:

    Er is geen democratie slechts technocratie en alle media en politiek is gekocht door het grote geld, denk daarbij aan Blackrock, state street en Van Guard. Na de zomer zal Mark aanvangen als premier van de Eu en zal met gejuich worden ontvangen als “onze Mark” waarna hij de terreur van Nederland kan uitstrooien over de rest van de Eu landen. En dan mogen wij straks stemmen voor de Eu maar hebben geen keuze want de ongekozen leiders zitten hoog en droog daar ver boven samen met het Wef, Vn, Who en alle ongekozen dwingelands die de verplichte agenda zullen afdwingen om nog meer geld te verdienen. De media is in staat de meeste beet te nemen maar als je een beetje oplet prik je er heel snel doorheen en zie je de holle frasen voor de grote vakantie uittocht, ga maar naar Turkije Jesilgus vakantie vieren.

    Geliked door 4 people

  3. Peter. zegt:

    En dan elke avond bellen met Erdogan ,en de telefoon wissen .

    Geliked door 2 people

  4. Julia zegt:

    Te triest voor woorden VVD wie stemt er nog op op een vrouw die stipt is in haar plaspauze https://www.ad.nl/politiek/dit-is-beoogd-vvd-leider-yesilgoz-perfectionist-die-zelfs-bij-haar-bruiloft-plaspauze-plande-om-14-11-uur-stipt~a523dbdd/ Kortom om 14.11 liggen de debatten stil want mevrouw moet een plasje doen. Kortom mijn beslissing is nu al niet meer te gaan stemmen het is puur een schijn democratie de enige partij die ik nog steun is FvD de rest kan wat mij betreft de vuilnisbelt op. Ik griezel al bij het idee dat de klimaat waanzinnige idioot Timmermans ook het door en door rotte politieke front komt versterken.

    Geliked door 1 persoon

    • waalkade zegt:

      Gefeliciteerd en welkom bij de club van niet stemmers.
      Ik heb officieel mijn stem mandaat ingetrokken NIEMAND VAN DAT TUIG MAG MIJ VERTEGENWOORDIGEN EN IK BEN NIET MEDE SCHULDIG AAN HET FAILLISSEMENT VAN NEDERLAND EN OOK ZIJN DE VERDRAGEN NIET NAMENS MIJ ONDERTEKEND.

      Geliked door 2 people

  5. Hovawart zegt:

    De spaarcentjes en pensioenen zijn plots als sneeuw voor de zon verdwenen, de verantwoordelijken hullen zich in stilzwijgen en schaamteloosheid.

    Geliked door 3 people

  6. Gerrit zegt:

    Ze heeft SP PvdA en Groen Links geprobeerd en het is nu de VVD geworden
    Ze heeft wel bonuspunten.Vrouw, Allochtoon. En mogelijk straks de Eerste vrouwelijke M.P van Nederland. Dus alvast verzekerd van de stemmen van alle Turken hier.

    Geliked door 1 persoon

    • Harry zegt:

      Misschien een geluk bij een ongeluk ,
      komen we hopelijk van dat misselijke “Denk “af .
      Maar ik zie dat wijf hélemaal niet zitten , hoor !

      Like

    • hannah zegt:

      Dilan is een afvallige moslima want zij is Koerdisch en normaal gesproken mag zij niet met een christen/jood trouwen. De kans dat alle Turken op haar stemmen is dus niet zo groot …

      Like

  7. hannah zegt:

    Wie is de gekste/gevaarlijkste ….. Erdogan of Dilan ?

    Geliked door 2 people

  8. L. Sevier zegt:

    !! Raisa “Perestrojka” Blommestein for President !!

    Geliked door 2 people

  9. waalkade zegt:

    Het kan altijd nog erger, Yesilgöz hoerde van de ene politieke partij naar de andere. Uiteindelijk kreeg ze de kans bij de VVD waar ook haar zus de terroristte werd binnengehaald. Voor hen die dit niet weten, de zus van Yesilgöz is veroordeeld voor terrorisme en had tijdens haar arrestatie een semi- automatisch vuurwapen bij zich.

    Dat soort tuig vertegenwoordigd de VVD. Hoever kun je afglijden.

    Geliked door 3 people

  10. Marijke zegt:

    Zo ver komt het nog; dat iemand met een dubbel paspoort onze minister president wordt. Sowieso is het niet chique om van partij naar partij te hoppen (GL, PvdA, SP en nu VVD). Dan kijk je toch waar je individueel de meeste kans maakt of zie ik dat verkeerd?

    Geliked door 1 persoon

    • Dewaere zegt:

      Van gedachte veranderen hoeft op zich niet verkeerd te zijn: Fortuyn as in zijn jongere jaren héél erg links. Maar dat víer keer doen is toch wel wat opportunistisch. En verder hoe halen ze het in hun hoofd om zo’n lichtgewicht te nemen? Wat we nu nodig hebben na het vertrek van al die brokkepiloten is iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, een visie heeft voor de problemen ván Nederland en niet allerlei buitenlanden en internationale bemoei-organisaties, iemand die níet in deze regering heeft gezeten. Iemand die géén politieke aspiraties heeft en zich al bewezen heeft daarbuiten, iemand níet van die oude slangenkuilgarde, iemand die niet bang is voor lobby-groepen, politiek gekonkel, de EU, de VN etcetera, iemand die hart heeft voor het land en voor álle mensen en niet alleen bepaald doelgroepen,
      iemand die niet bang is op internationale verdragen op te zeggen als die het interne belang van Nederland in de weg zitten, iemand die durft te kijken naar hoe het met ons verder moet in déze eeuw en zich niet vastklampt aan een ideologie uit de vorige eeuw en de werkelijkheid aan de ideologie probeert aan te passen, iemand die de bevolking niet steeds weer crisis na crisis aanpraat om aan de macht te blijven. Als je al dat op een rijtje zet, wie o wie van zo goed als álle nu zittende kamerleden is daar dan geschikt voor, één hand vol en die zitten állemaal níet bij de huidige kartelpartijen.

      Like

  11. Belozersky zegt:

    Een lachwekkend circus is het zeker. Rutte moest van zijn leden en achterban de migratie verscherpen en het kabinet valt. Dan zeggen andere politieke leiders, we gaan niet meer met Rutte maar wel met de VVD verder.
    Alsof de partij een ander migratiestandpunt heeft. Nee, Rutte werd gedwongen zich harder op te stellen door zijn partij.

    Like

  12. Hovawart zegt:

    Windvaantjespolitica voor windvaantjesbeleid in een land vol windmolens……..waar blijft de Nederlandse Don Quichot van La Mancha.
    Elke woning heeft het dak vol met niet recyclebare apparaten maar betaalt bij aanschaf van de panelen wel een verwijderingsbijdrage, om in de toekomst deze enorme berg afval te kunnen verwerken, word de electriciteitsrekening huizenhoog…….gaat men ook de windmolens en accurijders belasten met een verwijderingsbijdrage……..of draaien daar ook de huishoudens voor op.
    De energietransitie is de meest-vervuilende era in de moderne geschiedenis……de gevolgen van de kosten van de elektrificatie door oversubsidiëring zijn catastrofaal.

    Like

  13. J.v.d.Heijden zegt:

    Dilan Y. is ongeschikt als toekomstig MP van Nederland.

    Like

  14. Harry zegt:

    Wel een beetje zielig natuurlijk als je eerst overal weggestuurd wordt .
    Teken aan de wand !
    Hebben die linksen beter opgelet ?
    Heeft ze Rutte wat beloofd ?
    Ben je dan links ? En nu nep-rechts ?

    Net als een vrouw bij ons op het dorp , die nergens een baan kon vinden , die werd uiteindelijk maar hoer in Amsterdam .
    Makkelijk geld verdienen , vond ze .

    Zou het geen goed idee zijn om een partij , die alles naar de bliksem heeft geholpen voorlopig eens vier jaar een beroepsverbod te geven ?
    Met kans op verlenging .
    Als ik ergens één ruit in zou gooien , kom ik toch ook niet straffeloos daarmee weg ?
    Waarom dat tuig wél !

    Like

Plaats een reactie