Clustermunitie: Aangifte tegen de Duitse president

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanwege zijn uitspraak om de VS m.b.t. de levering van clustermunitie hun gang te laten gaan, wordt er aangifte gedaan tegen de Duitse president. Steinmeier zou ertoe oproepen het transport door Duitsland toe te staan. Hij zou daarmee Duitse wetten overtreden.

De toestemming voor de levering van clustermunitie wordt voor de Duitse president Frank-Walter Steinmeier niet alleen een moreel probleem. De in het ZDF-zomerinterview gedane uitspraak van de Duitse president dat men de VS in deze kwestie “niet zou mogen hinderen”, heeft een strafrechtelijk naspel.

De wiskundige Wolf Göhring uit Bonn heeft bij het openbaar ministerie Bonn aangifte gedaan tegen de Duitse president, berichten de “NachDenkSeiten”. Volgens Göhring heeft de Duitse president de oorlogswapencontrole wet overtreden, volgens welke clustermunitie niet door de Bondsrepubliek getransporteerd mag worden. Met zijn uitspraak zou Steinmeier de verantwoordelijke instanties en autoriteiten ertoe oproepen de VS op Duits territorium hun gang te laten gaan en wetsschendingen niet te vervolgen. De klager wijst erop dat Duitsland in meerdere manoeuvres zou hebben laten zien een transitland voor Amerikaanse wapensystemen te zijn, omdat het zou hebben meegewerkt aan het verdere transport van wapensystemen.

Duitsland heeft zich aangesloten bij het internationale veroordeling van clustermunitie. Tot 30% van de in een clusterbom aanwezige explosieven ontploft niet en wordt na de oorlog een gevaar voor de burgerbevolking. De niet ontplofte granaten werken zoals landmijnen. Tot nu toe hebben de VS, de Oekraïne en Rusland zich niet aangesloten bij de internationale overeenkomst over clustermunitie, Duitsland daarentegen wel. De doorvoer van clustermunitie door Duitsland is wettelijk verboden.

Hoewel de VS zich niet hebben aangesloten bij de veroordeling van clustermunitie, wordt de levering van de munitie voor de VS een moreel probleem. Het collectieve Westen beweert een morele verplichting ter ondersteuning van de Oekraïne te hebben en legitimeert via deze de levering van wapens naar een oorlogsgebied. Van de inzet van clustermunitie worden echter primair Oekraïense burgers het slachtoffer.

Al een dag na aankondiging van de VS om clustermunitie aan de Oekraïne te leveren, berichtten Russische media van een eerste gebruik van clustermunitie in de stad Tokmak. De Oekraïne toont daarmee aan dat het zich niet aan de gegeven toezegging zal houden om geen clustermunitie tegen civiele doelen in te zetten.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Clustermunitie: Aangifte tegen de Duitse president

  1. Ravian zegt:

    “De Oekraïne toont daarmee aan dat het zich niet aan de gegeven toezegging zal houden om geen clustermunitie tegen civiele doelen in te zetten.”

    De Oekraïners zetten ALLE artillerie en raketwapens die ze van het Westen gekregen hebben voornamelijk tegen civiele doelen in…
    Oekraïne werkt gewoon aan een “endlösung” voor alle in het land woonachtige etnische Russen.
    Het moedwillig onder vuur nemen van civiele doelen is vervolgens een zwaar oorlogsmisdrijf, en genocide is een zware misdaad tegen de mensheid.
    Dus ook zonder het hele “clusterbommen” verhaal zijn de Westerse politici die hier aan meewerken rijp voor een tribunaal, en daarna het schavot.

    Geliked door 3 people

  2. kruisridder zegt:

    Daarom zijn de Russen ook niet meer aan welk verdrag dan nog ook gebonden. Het Westen schendt het ene na de andere verdrag tegen de Russen. Het is volkomen terecht dat de Russen dan zelf oom clustermunitie inzetten tegen de nazi’s.

    Geliked door 2 people

  3. antiislamnu zegt:

    Het zal je kind vader moeder vriend verloofde oom tante maar zijn die jaren mischien wel 10/15 jaar na de oorlog wordt gedood door deze rotzooi dit toont wel weer dat Zelenski scheit heeft aan zijn eigen volk er gaan een hoop mensen kapot voor vieze geopolitieke spelletjes van Amerikaanse en Europese Hell-Honden

    Geliked door 2 people

  4. Motorman zegt:

    Welke morele verplichting hebben wij ter ondersteuning van Oekraïne?

    Geliked door 3 people

  5. Andre zegt:

    De verboden illegale clusterbommen van Rutte zijn van Duitse makelij en Duitsland moet toestemming geven aan Rutte wat Steinmeier dus heeft gedaan en gluiperd Rutte eindelijk die illegale Kosovo clusterbommen aan zn schandknaapje Zelenskii kan geven. Rusland zegt dat de clusterbommen uit de US al in Ukieland zijn maar ook uit een ander land. Wedden dat dit van die rotte rat Rutte komt!

    Geliked door 1 persoon

  6. droevige mof zegt:

    Duitse presidenten zijn altijd spreekbuizen geweest van het Amerikaanse establishment aan de oostkust. Velen van hen hebben ook nog steeds de ambitie om leraren van het volk te zijn. Steinmeier in november 2021: “Wie zich niet laat vaccineren, brengt zijn eigen gezondheid in gevaar en ons allemaal.”
    Het wordt tijd dat ook hij, à la Rutte, op een van de volgende zondagochtenden een epifanie krijgt die hem zegt op te stappen. Hij beseft het zelf niet, hij heeft hulp nodig van de geestelijke wereld, waar die in zijn geval ook is.

    Geliked door 1 persoon

  7. Dan kunnen de Duitsers ook gelijk wederom aangifte doen wegens het van overheidswege georganiseerde terroristische ,corrupte ,gewetenloze Corona bedrog!!

    Overheidsdocumenten bewijzen dat Bill Gates de primaire financier is van UK Medicine Regulator, ondanks het feit dat hij enorme aandelen in Pfizer bezit
    DOOR THE EXPOSÉ OP 14 JULI 2023 • ( 13 REACTIES )

    https://davidicke.com/2023/07/15/government-documents-prove-bill-gates-is-primary-funder-of-uk-medicine-regulator-despite-owning-huge-shares-in-pfizer/

    Government Documents prove Bill Gates is Primary Funder of UK Medicine Regulator despite owning huge shares in Pfizer

    Secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg en miljardair Bill Gates werken al tientallen jaren samen. Stoltenberg werd al op 21-jarige leeftijd gevraagd om staatssecretaris te worden. Hij schopte het tot minister en werd twee keer premier van Noorwegen. Zijn zus Camilla klom op tot directeur van het Noorse Instituut van Volksgezondheid.

    Jens Stoltenberg leidde van 2002 tot 2005, tussen zijn ambtstermijnen als premier, Gavi, the vaccine Alliance. Viroloog Ab Osterhaus zei eerder dat Gavi ‘een enorm belangrijke speler in de wereld van de vaccins is’ en dat ‘Bill Gates voor Gavi eigenlijk de belangrijkste sponsor is

    De terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-veelplegers-psychopaten zijn een bedreiging voor de wereldvrede!!

    De bewust uitgelokte Oekraïne oorlog is de bloedigste misleiding die door de geïnstitutionaliseerde gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaten georganiseerd is!!

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-veelplegers-psychopaten wereldwijd te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde fascistische WEF-BILDERBERGER VACCINAZ’S-OORLOGSMISDADIGERS-VEELPLEGERS-PSYCHOPATEN!!

    Geliked door 2 people

  8. OEKRAÏENSE TROEPEN LIQUIDEREN BURGER IN AUTO NABIJ UGLEDAR

    https://www.bitchute.com/video/4X985zDCc0NB/

    Frontnieuws filmpscoop – Oekraïense troepen liquideren burger in auto bij Ugledar – Woedende Oekraïner ziet dat de sancties B.S. zijn omdat Polen tonnen aluminium van Rusland koopt
    juli 14, 20233993

    https://www.frontnieuws.com/frontnieuws-filmpscoop-oekraiense-troepen-liquideren-burger-in-auto-bij-ugledar-woedende-oekrainer-ziet-dat-de-sancties-b-s-zijn-omdat-polen-tonnen-aluminium-van-rusland-koopt/

    Geliked door 1 persoon

  9. waalkade zegt:

    In deze oorlog is onomstotelijk vast komen te staan dat de UN niets meer is dan een Amerikaans instituut dat Amerika nog meer macht moet geven over de wereld.

    De UN wil geen onderzoek wie Nord Steam heeft opgeblazen. De UN wil geen onderzoek naar Bio-labs in Oekraïne, de UN wil geen onderzoek naar martelingen gepleegd door het Oekraïnse leger.

    Alle Russische verzoeken om zaken te onderzoeken worden afgewezen.

    De UN wil ons de CBDC opdringen om ons compleet slaaf te maken.

    De UN is een verachtelijk smerig corrupt private instituut wat door alle landen als privaat, crimineel, corrupt, zeer gevaarlijk, levensbedreigend organisatie voor burgers gezien moet worden en dusdanig ook op de zwarte lijst dient worden geplaatst als staatsgevaarlijke criminele organisatie.

    En alle leden en medewerkers zouden op de internationale opsporingslijst moeten komen te staan omdat ze lid zijn of verbonden zijn aan een criminele organisatie.

    Geliked door 4 people

  10. Julia zegt:

    Schaamteloos blijven de westerse de corrupte oorlogsvoerende Oekraïne steunen. Moeten die westerse honden nog iets zeggen over verdragen en Rusland. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet en dan nog de grootste misdaad om geheel Europa in een oorlog te rommelen puur uit ziekelijke machtswellust en de oren laten hangen naar een door en door corrupte oorlogsmisdadiger Zelensky. De westerse honden zijn dus zo gewetenloos dat het hen niet deert dat er nog meer mensenlevens zullen sneuvelen door hun smerige proxy oorlog.

    Like

  11. Snappie zegt:

    De vs heeft genoeg transportvliegtuigen om clustermunitie zelf te vervoeren en boven Oekraïne te droppen. Zal vast wel goed gaan toch ?
    30 procent gaat niet af dus dan hebben ze hun beloofde rotzooi gekregen.

    Het is schandalig dat ze hiermee handelen en bewijst ook maar weer dat de munitie doos van de vs leeg begint te raken.
    Maargoed één plus puntje de vs was druk bezig hun chemische wapens te ontmantelen. Idioten! Oorlog is bizar en smerig ,ze willen liever dood verderf en afbraak ipv opbouw ,vrede en welvaart , alles stinkt.

    Ook de Oekraïnse loopgraven liggen nog vol met lijken ze worden niet geruimd dus ook niet geteld ,de volgende groepen soldaten moeten over hun lijken heen lopen. Vuil smeerlappen!

    Like

  12. ronjaspers zegt:

    waalkade.De V.N. verenigde nazi,s zijn opgericht door de rockefellers (nepjoden) Ze voeren de NWO agenda uit.

    Like

Plaats een reactie