Ontslagen bij KPMG om toets-fraude, commissaris Van Boxtel [D66!] stapt op

De afgelopen vijf jaar zijn ruim honderd medewerkers van KPMG in Nederland per jaar betrokken geweest bij fraude met examens en trainingen. De accountant- en advies-multinational meldt dat op basis van intern onderzoek. Een handjevol mensen wordt ontslagen en twee topmannen zijn teruggetreden vanwege het schandaal.

Het gaat om het delen van antwoorden van toetsen. De voorzitter van de Raad van Commissarissen, Roger van Boxtel, geeft aan dat hij een vrijwillige training “niet op correcte wijze” heeft afgerond. Daarom is hij sinds 25 juni teruggetreden. Vanwege zijn voorbeeldfunctie mag er “geen enkele ruimte bestaan voor twijfel aan mijn integriteit”, zegt de voormalige minister van Binnenlandse Zaken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ontslagen bij KPMG om toets-fraude, commissaris Van Boxtel [D66!] stapt op

  1. Peter zegt:

    “Geen enkele ruimte bestaan voor twijfel aan mijn integriteit”, daarom stelt de halve tweede kamer zich niet meer herkiesbaar,ze zien de bui al hangen .

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Van Boxtel is van ‘t zelfde kaliber als Pier Eringa ……… ze wippen van de ene goed betaalde baan naar een volgende, bij ieder vertrek blijkt ff later dat deze niksnutten één grote teringbende achterlaten. Dit soort figuren moet a.d. bedelstaf gebracht worden vóórdat ze nóg meer slachtoffers maken en/of schade aanrichten.

    Geliked door 1 persoon

  3. Oliedom zegt:

    Yep, echte “Toppertjes” zijn het bv rosenmuller, kaag, pechhout, Boxtel, roofmees, sophietje uit het tVeldt, Timmerfranz, enz enz een waare goudmijn voor Nederland en het bedrijfsleven 🤮🤮🤮

    Like

  4. koosv8 zegt:

    Integriteit, hoe durft hij er over te beginnen.
    Het is net zo’n gore hufter als de Graaf, nu president van de Raad v State. Ze zijn met Rozenmuller de grootste demoniserende figuren geweest. Waar Pim Fortyun zijn leven door verloor. Integriteit 🤮🤮

    Geliked door 1 persoon

  5. saddy zegt:

    Niet op correcte wijze is nu dus toch integer?

    Het wordt echt tijd voor een 15 minuten stad voor dit soort figuren.
    Van beton. Met heel veel prikkeldraad.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie