Vicepresident Kamala Harris wil investeren in ‘het verminderen van de bevolking’

(Door: Robin de Boer)

De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris beging vrijdag een ‘Freudiaanse verspreking’ tijdens een speech in Baltimore over de strijd tegen klimaatverandering en het toewerken naar een ‘schone’ economie.

Harris zei op een gegeven moment: “Als we investeren in schone energie en elektrische voertuigen, en de bevolking verminderen, kunnen meer van onze kinderen schone lucht inademen en schoon water drinken.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vicepresident Kamala Harris wil investeren in ‘het verminderen van de bevolking’

  1. Alphons Mantel zegt:

    windmolens zijn massamoordenaars van vogels, vleermuizen en insecten en geven slagschaduwen en geluidsoverlast

    Geliked door 1 persoon

  2. Dewaere zegt:

    Een dommere vice-president heb ik nog nooit gezien, ze doet aan de lopende band zulke domme uitspraken. Ze krijgt dat waarschijnlijk aangereikt maar weet niet waar het echt over gaat. In globale zin klopt het namelijk wat ze zegt, kijk hier maar eens op en hoe snel de meters tellen, je schrikt ervan:
    https://www.worldometers.info/world-population . Het probleem zit echter níet in de VS, of Canada, of Rusland, of Scandinavië, of Oost-Europa, of Latijns-Amerika. De exploderende wereldbevolking; meer dan 8 miljard en snel oplopend; zit in Afrika, Azië (behalve Japan) en dichter bij huis in West-Europa en vooral Nederland, met gemiddeld 523 inwoners per KM2, in regio’s als de Randstad en Zuid-Limburg zelfs het dubbele daarvan.
    De VS heeft maar gemiddeld 34 inwoners per KM2, in grote stedelijke gebieden meer, in veel staten nog veel minder. De ontstellende domheid van een VP om het dan over haar eigen land te hebben in die context. Je ziet hoe ‘links’ dat is, als ze écht bezorgd was voor de wereld zou ze landen in Afrika en Azië daarop aanspreken, maar dat is niet politiek correct en zullen ‘groenen’ en linksen nooit doen. Want daaruit blijkt dat ze daarmee hun eigen problemen veroorzaken. Qua milieudruk en qua welvaart, want als de economie zeg maar 2% per jaar groeit in zulke landen en de bevolking 5% worden ze dus ieder jaar 3% armer, los van inflatie e.d.

    Geliked door 1 persoon

  3. Oliedom zegt:

    Stoppen met oorlogje voeren wil ook weleens helpen om een beetje schone lucht te krijgen😜

    Like

  4. Olie bol zegt:

    en de bevolking verminderen, ik zou zeggen beging met je eigen soortgenoten.

    Geliked door 2 people

  5. Hovawart zegt:

    Niets vreemd aan deze ‘slip of the tongue’, sedert vele jaren is een wereldwijde genocide al een stille wens/oplossing volgens het fascisme, en personen met een andere visie het slachtoffer..de Linksche Looney Brigade kan beter eens het voortouw nemen en zelf als vrijwilligers de daad bij het woord voegen,……..over linksche principes en overtuiging gesproken.

    Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    Goed je benen kunnen spreiden, en zinnige dingen zeggen, zijn twee heel verschillende eigenschappen.
    Het feit dat je goed bent in het eerste wil nog niet zeggen dat je ook goed bent in het tweede.
    Kamala Harris is daar het ultieme voorbeeld van…

    Geliked door 1 persoon

  7. Julia zegt:

    Begin met uw zelve en uw naasten alsmede met de elitaire ziekelijke soortgenoten dat zal de wereld al een stuk schoner maken. Hoe meer gif wordt verdelgd hoe waardevoller voor de algehele samenleving. Als je zo redeneert ben je zelf het leven niet meer waard.

    Like

  8. bezigebij63 zegt:

    Als ze haar eigen achterban ermee bedoelt, sta ik 100% achter haar woorden.

    Like

Plaats een reactie