De Telegraaf zet vol de aanval in op Frans Timmermans

(Door: Michael van der Galien)

Bij De Telegraaf maken ze zich overduidelijk zorgen dat PvdA/GroenLinks-kandidaat Frans Timmermans VVD’er Dilan Yesilgöz kan verslaan in de strijd om het premierschap voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023. En dus zet de VVD-krant vol de aanval in op de extreemlinkse klimaatgek.

Zo staat er vandaag een column in de krant van de hand van Nausicaa Marbe. Ze veegt echt de vloer aan met Timmermans. “Is Timmermans de beste kandidaat?”, vraagt ze retorisch. Meteen volgt het antwoord: “Hij staat bekend als manipulatief, machtsbelust en vals naar collega’s toe; hij liegt als het hem uitkomt en zijn egomane kapsones zorgen voor rancune en onmin.”

En even later: “Hij schroomt niet om wild te fantaseren over persoonlijke drama’s en de dood van anderen in te zetten om zijn politieke punt te maken. Een morbide pathetiek die kwetsend, beschamend en een premier onwaardig is.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De Telegraaf zet vol de aanval in op Frans Timmermans

  1. stradivotski zegt:

    Dus gaan ze weer eens de vuile was buitenhangen voor hun eigen belangen
    over en weer. Groteske Muppetshow is het … daarintegen het orgineel was
    best vemakelijk…en kindervriendelijk

    Verslavingen bestaan in vele vormen, “hij” de omhooggevallen persoon
    in kwestie, is machts verslaafd.

    Ik moet die man niet.

    Like

    • Oliedom zegt:

      Er komen, naast die Dictators 66/volt, steeds meer bij die ik niet moet, sowieso geen Turk , Marokkaan of één of andere terroristen zandbak liefje op een mp stoel en ook nooit geen volgevreten, volslagen idioot prins carnaval Franzke.

      Like

  2. Hovawart zegt:

    PVGL’er Frans Timmermans en VVD’er Dilan Yesilgöz, een huichelaar wordt soms ook wel eens een “wolf in schaapskleren” genoemd.

    Like

  3. janus zegt:

    Komt het moment dat ik ga emigreren? Kan Franzl Nederland redden met een paar miljoen vluchtelingen die alleen maar de boel komen opvreten en kapotmaken? Wat een gelijkenis, soort zoekt soort.

    Like

    • BosscheBol zegt:

      @janus. Als je onder de 50, 55 bent en een spaarpotje hebt, zou ik zeker aan emigreren denken. Nederland wordt een kutland.
      Frans komt Nederland niet redden, hij komt maar voor één mens zorgen: voor Frans. Hij zal zichzelf steeds breder maken, zich omringen met ja-knikkers, alle dwarsliggers eruit werken. Je zult overal alleen nog maar Frans zien en horen. En dan zal hij zich inzetten voor het klimaat. Hij zal ongelofelijk veel geld uit de broekzakken der Nederlanders trekken. Een deel daarvan verdwijnt in zijn eigen broekzakken (en die van zijn hulpjes) en een deel daarvan gaat naar de nóg hogere leiders (EU en WEF) die hem in ruil daarvoor op het laatst een nóg lucratiever baantje zullen geven. Nederland zal kapot achterblijven.

      Like

Plaats een reactie