Rechtse Italiaanse regering kan de massa-immigratie niet beperken

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Zelfs met het aanscherpen van enkele wetten is het de rechtse Italiaanse regering onder minister-presidente Giorgia Meloni niet gelukt de toestroom van illegale migranten te reduceren. In plaats daarvan valt ze haar kiezers duidelijk in de rug aan. Niet alleen dat het aantal illegale migranten toeneemt: ze werkt ook samen met Brussel.

Al tijdens de tijd van de verkiezingscampagne in Italië kwam Giorgia Meloni in het vizier van oplettende waarnemers terecht, die wezen op haar lidmaatschap van het globalistische “Aspen Institute”(ondersteund door de Rockefellers, Bill Gates en het WEF). Een Trojaans paard, zogezegd – of een “duikboot” van de globalisten, zo vermoedden velen. En zoals in de politiek gebruikelijk is, zou men politici en partijen niet op hun beloftes, maar op hun daden moeten beoordelen. De daden respectievelijk de feiten in Italië spreken voor zich, zoals een actueel bericht duidelijk maakt.

Want ondanks de naar buiten toe zo onvriendelijke houding tegenover de illegale migratie naar Italië en de de overheersing door overwegend islamitische immigranten komt de realiteit niet met de verwachtingen overeen. De kiezers, die een krachtiger beperking van de migratiebewegingen naar Italië wilden, worden genadeloos teleurgesteld. Dat blijkt uit actuele cijfers uit het Zuid-Europese land. Van 1 januari tot 17 juli 2023 registreerde het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken namelijk in totaal 78.182 aankomsten in vergelijking met 33.187 in dezelfde periode vorig jaar. Daarbij ging het overwegend om economische migranten, zoals blijkt uit de meest voorkomende landen van herkomst. Dat waren Ivoorkust, Guinee, Egypte, Bangladesh, Pakistan, Tunesië, Burkina Faso, Kameroen, Mali en anderen.

Ook ondersteunt Meloni de inspanningen van Brussel over een “holistisch uitgangspunt wat betreft migratie”, dat gericht dient te zijn op de “oorzakenbestrijding” van de massa-immigratie naar Europa. Maar totdat zulke maatregelen ook maar beginsel effect zullen hebben, gaan er waarschijnlijk decennia voorbij. Tot dat moment echter zijn er al meerdere miljoenen mensen naar Italië respectievelijk Europa gestroomd. En zoals het lijkt, maakt het geen echt verschil welke partijen er in Italië in de regering zitten.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Rechtse Italiaanse regering kan de massa-immigratie niet beperken

  1. J.v.d.Heijden zegt:

    Meloni beloofde veel, C.v.d.Plas ook(geen gedwongen sanering van
    agrarische bedrijven, zei ze vlak na haar verkiezingsoverwinning/
    provinciale staten, nu heeft ze een andere mening.!!)maar nu
    laten ze hun achterban barsten.

    Geliked door 2 people

  2. Peter Rissing zegt:

    Italië toont haar ware gezicht. Parasiteren op de ‘rijke landen’ in de EU. De geldstromen gaan die richting uit. ( De gemiddelde Italiaan heeft 3x zoveel geld als een gemiddelde NLer ) Ze krijgen extra geld per geïmporteerde ‘vluchteling’. Importeren er nu meer dan onder hun vorige regering. Een groot deel van die import komt hier de straten onveilig maken, stelen en verkrachten. En ze lachen zich rot om de stommiteiten van Rutte die hand in hand met Melonie de hele transportketen regelt. Nee, voor mij geen Pizza meer.

    Geliked door 3 people

  3. bobzelf zegt:

    JA DIE ITLIAANSE SNOL . LIEGT OOK ALS DE BESTE

    IK DACHT ZELF EVEN DAT HET EEN ZUS VAN ZELENSKI WAS

    VEEL BELOVEN EN WEINIG GEVEN

    DOET GEKKEN EN DWAZEN IN VREUGDE LEVEN ..

    MAAR GOED WIJ ZITTEN ZELF MET EEN DIKKE 17 MILJOEN VAN
    DEZE KOMIEKEN IN NEDERLAND ..IK TREK NOG EFFE EEN FAMILIE ZAK CHIPS OPEN
    EN KRABBEL EFFE AAN MIJN ZAK

    MET DAT VOLK BENT U OVERSPOELD .

    IK GA EEN UURTJE ONDER EEN PARASOL . IK HERHAAL ONDER EEN PARASOL ZITTEN MET EEN IJSSIE EEN EEN IJSKOUWE COCA COLA

    DAARNA VLUCHT IK IN 2 SUPERMARKTEN MET AIRCO WHAHAHA

    U LAAT U DOOR DE EU NOG WEL EFFE IN DE ZEIK NEMEN HE

    MOOI . IK VERWACHT NIKS ANDERS MEER VAN U

    OOM DE HERSENDODEN

    Geliked door 3 people

  4. Dewaere zegt:

    Het grote probleem is Afrika. Heeft Nederland een geboortecijfer van ongeveer 1,7 (kinderen per vrouw), in Afrika is dat rond de 6 á 7 ((kinderen per vrouw). Afrika heeft daardoor (als enige continent ter wereld) een bevolkingsgrafiek die eruit ziet als een échte piramide: met heel veel kinderen, jongeren en jong-volwassenen; die állemaal weer….. kinderen krijgen…. De economische groei die er is wordt volledig teniet gedaan doordat die verdeelt moet worden over steeds meer mensen, het continent kan er zo ónmogelijk op vooruit gaan. Dát is de reden van de economische gelukszoekers, die in onze media nog steeds ‘vluchtelingen’ worden genoemd. Het continent erbovenop helpen zou alleen kunnen als ze het geboortecijfer met zeker 2/3e verminderen en dat zal niet gebeuren. Blijft over een soort nieuw ‘ijzeren gordijn’ maken, b.v. met een grote marine in de middellandse zee en alle illegale binnenkomers dírect terugbrengen, iets wat Australië b.v. al tientallen jaren doet. Meloni kan daar alleen weinig aan doen, pas als gelijkgezinden het voor het zeggen krijgen in Europa kan dat wel.

    Geliked door 2 people

    • Ravian zegt:

      De Italiaanse marine heeft middelen zat om een paar NGO schepen en een horde rubberboten van de Italiaanse kust weg te houden.
      En hetzelfde geld voor landen als Spanje en Griekenland.
      Het enige dat ontbreekt is de politieke wil om het aanwezige gereedschap ter bescherming van de bevolking in te zetten.
      Das vervolgens gewoon landverraad…

      Geliked door 1 persoon

      • delamontagne zegt:

        In Engeland is ’t tij ook aan het keren.
        Er wordt momenteel gewerkt aan een héél groot [ Drijvend ] onderkomen voor de asieligerts.
        Het gevaarte drijft en kan varen.
        De bedoeling is om in later stadium zuidwaarts te gaan en ze op de diverse plaatsen te “droppen”…

        Een drijvende gevangenis voor de migranten is onder constructie in Engeland.
        Hierna kan men beginnen met terugbrengen naar landen in Afrika en Azië….
        De migranten staan binnen onder toezicht.

        Geliked door 1 persoon

  5. ronjaspers zegt:

    Gecondoleerd europa en europeanen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie