Russisch ministerie van Defensie: groot aantal Poolse en Duitse huurlingen in Lviv gedood

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Russische ministerie van Defensie heeft vanmiddag de gevolgen van een Russische precisieaanval op de West-Oekraïense stad Lviv (foto) op 6 juli gepreciseerd. Door de aanvallen met langeafstandsraketten, afgevuurd vanaf marineschepen, op het terrein van de academie van de Oekraïense grondtroepen in Lviv zou een groot aantal Poolse en Duitse huurlingen zijn gedood, deelde de woordvoerder van het Russische leger, luitenant-generaal Igor Konasjenkov, op zijn dagelijkse briefing mee.

Derhalve zouden er sinds het begin van de speciale operatie in de Oekraïne op 24 februari 2022 ongeveer 4990 buitenlandse strijders zijn gedood. Nog eens 4910 huurlingen zouden uit het oorlogsgebied en uit de Oekraïne gevlucht zijn. Konasjenkov zei verder dat het Russische leger ook in de toekomst buitenlandse huurlingen in de Oekraïne doelgericht zou doden.

Daarvoor had het leger bekendgemaakt dat Kiev vanwege de moeilijk verlopende mobilisatie van de bevolking en de grote verliezen in zijn gelederen steeds meer buitenlanders zou werven. Volgens het leger zouden er ook met hulp van de Amerikaanse geheime dienst CIA o.a. in de VS, Canada, Azië, in het Midden-Oosten en in Latijns-Amerika strijders worden geworven.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Russisch ministerie van Defensie: groot aantal Poolse en Duitse huurlingen in Lviv gedood

  1. Harry zegt:

    Mooi hoor , helpt ook prima tegen de overbevolking !
    Zo dunnen we de lui die voor de verkeerde kant kiezen lekker uit .

    Geliked door 3 people

  2. ronjaspers zegt:

    In amerika hebben ze een gezegde,shit happens.

    Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    goh .wat vreselijk weer.

    die pleuris russen . schieten je gewoon naar god

    als huurling … whahahahahahahahahahha

    NOU IS DAT AL EFFE BEZIG HOOR. IN 2014/15

    WAREN ER BEELDEN VAN CNN . WAAR EEN GROEP SOLDATEN IN UKRAINE

    RICHTING DONBASS WERDEN GEFILMD ..

    TOEN DE CAMERA DICHT BIJ KWAM

    HOORDE JE INEENS ROEPEN .. ???????

    NOT MY FACE. NOT MY FACE , DUS ??? UKRAINIAN SOLDIER ??

    WAR ROTT TOCH OP ALLEMAAL

    DUS DIT GEKLOOT IS AL EFFE AAN DE GANGG HOOR .

    DUS GGOOIEN MAAR OOM .

    Geliked door 2 people

  4. antiislamnu zegt:

    Geweldig hoop dat er snel nog een nul achter dat getal geplakt kan worden.

    Geliked door 1 persoon

  5. R Thomasson zegt:

    Vandaag, in de zaterdageditie van de Leeuwarder Courant, verscheen op de voorpagina het artikel “Fries aan het Front” over een 24-jarige dombo uit Sneek die al ruim een jaar vecht in de voorste linies in Oekraïne. Hij vocht ook in Bachmoet en andere gezellige plekken. Voor wie vechten deze jonge mannen? Voor wie, of wat, riskeren ze hun eigen jonge leven? Voor een waardeloos land als Oekraïne? Het is vanzelfsprekend dat de oorlog daar is niet voor een rechtvaardige zaak. Bijvoorbeeld: zoals de burgeroorlog was in Spanje van 1936. a) Ze vechten voor een extreem corrupt regime, bij wie het leger bestaat uit neonazi brigades. Het nazileger van dat land pleegt oorlogsmisdaden in Russisch sprekende gebieden. b) Een dictatoriaal regime dat basis mensenrechten niet respecteert. c) Misschien vinden ze de moeite waard hun leven op te offeren aan de verdediging van tientallen buitenlandse bio-labs met de gevaarlijkste pathogenen; bestemd voor wereldwijd biologische oorlog? d) Ze offeren hun leven om de bezittingen van elitaire geldgajes te verdedigen, die het hele land op slinkse wijze hebben geroofd? e) De heersers van Oekraïne bedienen het syndicaat van de Geldgajes? Dezelfde syndicaat die verantwoordelijk is voor AGENDA 2030.
    De jongens van ‘Wagner’ werden door Prigozjin uit de gevangenis gehaald, en worden goed betaald. Wat krijgen de ‘Soldiers of Fortune’ van Zelensky behalve ‘A license to Kill’?

    Like

  6. Peter zegt:

    Dorpsgekken heb je overal .In elk Duits dorpje hoe klein ook staat wel een dorpspomp met ernaast een gedenkteken met namen van de gevallen kameraden ,ze leren het nooit af .

    Like

  7. kruisridder zegt:

    Goed nieuws. Zo wordt het hier ook wat minder vol.

    Like

Plaats een reactie