Na corona-vaccinaties: vier keer zoveel miskramen als bij alle andere vaccins van de afgelopen 33 jaar

(Vertaling: E.J. Bron)

Deze keer is het geen vermoeden en al helemaal geen “samenzweringstheorie”. De cijfers spreken veelmeer een duidelijke taal: het aantal doodgeborenen en miskramen, dat in verband met de mRNA-injecties tegen Covid-19 werd gemeld, is vier keer zo hoog als bij alle andere vaccins van de afgelopen 33 jaar samen.

De ondernemer en privéonderzoeker Steve Kirsch heeft de nieuwste data van het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) onderzocht. Daarbij gaat het om de officiële databank van de Amerikaanse regering voor de melding van ongewenste gebeurtenissen na vaccinaties. Kenners van de materie spreken van de “gouden standaard” voor de herkenning van waarschuwingssignalen. Alle Amerikanen bij wie na de vaccinatie een ongewenste gebeurtenis optreedt, worden door de Amerikaanse regering opgeroepen deze aan VAERS te melden.

De VAERS-data laten volgens Kirsch duidelijk zien dat de toegediende Covid-vaccins de gevaarlijkste inenting aller tijden zijn. In de 33-jarige geschiedenis van VAERS zouden voor de mRNA-inentingen meer ongewenste gebeurtenissen zijn gemeld dan voor alle andere inentingen samen.

Kirsch vergeleek het aantal doodgeborenen en miskramen (ook bekend als spontane abortussen) met alle andere in de VS in de afgelopen 33 jaar toegediende vaccins. Het resultaat is schokkend en staat gelijk aan een faillietverklaring: het absolute aantal doodgeborenen en miskramen, dat in verband met de corona-vaccinaties werd gemeld, is vier keer hoger dan bij alle andere vaccins samen. Na de toediening van de mRNA-preparaten werden 3594 spontane abortussen gemeld.

Kirsch wijst er op dat aan VAERS naar schatting slechts 1 op de 100 gevallen gemeld wordt. Dit betekent dat de Covid-vaccins waarschijnlijk tot 360.000 extra miskramen hebben veroorzaakt – alleen al in de VS.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Na corona-vaccinaties: vier keer zoveel miskramen als bij alle andere vaccins van de afgelopen 33 jaar

  1. Julia zegt:

    Er komt er weer één De Europese medicijnwaakhond EMA heeft groen licht gegeven voor een nieuw vaccin tegen het RS-virus. Het vaccin Abrysvo kan worden toegediend aan zwangere vrouwen en biedt daarna bescherming aan baby’s tot zes maanden. Ook ouderen kunnen profijt hebben van de inenting. Nog meer gif in het lichaam laten we maar hopen dat heel veel zwangere vrouwen bedanken voor het vaccin. Biedt bescherming tot 6 maanden en wat daarna?

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Er komt er weer één De Europese medicijnwaakhond EMA heeft groen licht gegeven voor een nieuw vaccin tegen het RS-virus. Het vaccin Abrysvo kan worden toegediend aan zwangere vrouwen en biedt daarna bescherming aan baby’s tot zes maanden. Ook ouderen kunnen profijt hebben van de inenting. Nog meer gif in het lichaam laten we maar hopen dat heel veel zwangere vrouwen bedanken voor het vaccin. Biedt bescherming tot 6 maanden en wat daarna? De algehele natuurlijke weerstand wordt kapot geprikt.

    Like

  3. ronjaspers zegt:

    Ik ben zelf anti vaccinazi,s,behalve dan de spuit tegen kinder polio.Kinderen krijgen al enkele decennia vele vaccinazi,s wat resulteerd in autisme,adhd,pd -nos,leukemie,kanker,etc.Oudere mensen krijgen op latere leeftijd,alzheimer/dementie.Ieder mens die geboren wordt heeft een eigen immuunsysteem,dat is het beste natuurlijk middel tegen div. ziektes.Dat immuunsysteem wordt aangetast door al die giftige vaccinazi,s.

    Geliked door 1 persoon

    • Fred zegt:

      Hoi Ron
      Je kan polio ook een regel lager zetten; van de polio prik krijgen kinderen polio, vanwege de ingredienten. Overal waarin je je serieus verdiept ga je een andere kijk op het onderwerp krijgen. Dat heeft een schrijversduo ook gedaan en na ruim 10 jaar onderzoek weten ze alles van vaccinazis (zoals jij het noemt). Ze hebben een boek gepubliceerd over hun bevindingen en een van die hoofdstukken gaat hier specifiek over. Stuur je emailadres naar diamonde@euronet.nl en ik zorg voor een pdf voor je.

      Geliked door 1 persoon

      • LUCIA zegt:

        Klopt ben als kind bijna dood gegaan aan polioprik of pokken één van die 2 , welke wist mijn ongeïnteresseerde moeder niet meer, dankzij een zeer goede vriend en top kinderarts van mijn stiefvader voortreffelijk thuis behandeld, de goede man kwam iedere dag langs en heeft mijn ouders ten strengste verboden mij ooit nog verder te vaccineren.
        Overigens werd in die tijd weinig gevaccineerd wat ook gezondere kinderen en mensen opleverde. In die tijd waren kinderen niet belangrijk en konden vaak niet eens in het ziekenhuis terecht voor kwalen waar volwassenen met dezelfde kwaal dat wel konden, vandaar ook vroeger hogere sterfte cijfers voor kinderen, gelukkig waren kinderen toen veel gezonder…maar als ze wat kregen dan hadden ze gewoon pech gehad, de betreffende kinderarts was ook de van de 1e lichting kinderartsen. Hij vond het wel schandalig dat ik niet in het ziekenhuis terecht kon maar misschien beter, want hij heeft me voortreffelijk verzorgd.
        Heb me daarna nooit meer laten vaxxen, ook niet na een beet van een wilde kat en met reizen naar de tropen….. nooit ergens last van gehad

        Like

      • ronjaspers zegt:

        Fred.Heb ik mijzelf nog vergist in die polio prik,ik dacht dat er nog wel iets veilig en betrouwbaar was.Eigenlijk niet verwonderdelijk,1 van de meest gehate families,hebben ongeveer een 100 jaar geleden de pharmaceutische industrie geinfiltreerd.De rockefellers (nepjoden) tevens de eigenaren van amerika,en de oprichters van de V.N. verenigde nazi,s.Bedankt voor de link.

        Like

  4. Ravian zegt:

    De corona ‘vaccinatie’ campagne is een soortement holocaust, maar dan niet te stoppen, en op een immens veel grotere schaal.
    De beesten die dit georganiseerd en gefaciliteerd hebben hadden al lang voor een tribunaal gesleept moeten worden, en daarna op de meest pijnlijke manier denkbaar geëxecuteerd moeten worden, omdat zij genocide op het menselijke ras gepleegd hebben.

    Geliked door 2 people

  5. J.v.d.Heijden zegt:

    De komende herfst wil Kuipers dat er opnieuw geprikt wordt…

    Like

Plaats een reactie