23 juni 1955 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “CS“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op 23 juni 1955 . . .

  1. Peter. zegt:

    Geen ramp is ook een ramp.

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    De ware leugen rondom de zogenoemde klimaatverandering. Leugen op leugen maar een miljarden verdienmodel waar de burgers zwaar de dupe van zijn.

    Geliked door 4 people

    • Olie bol zegt:

      Julia de hagelstenen zoals ze in de media word gezet, dat gaat al jaren zo, aan het Gardameer zijn wat voertuigen tenten en caravans vernield door hagel, dit kan de ANWB bevestigen, dit is geen nieuws dat weer, dat kan je ook in Oostenrijk krijgen dit weer met hagel, komt elkjaar weer terug, daarom gaan wij niet meer richting Gardameer. Op schades zitten wij niet te wachten.

      Like

    • ronjaspers zegt:

      Julia.Die klimaat hoax agenda is “marxistisch”de bedoeling is om de kapitalistische landen te slopen (great reset)En om te vormen naar het chinees communistische model (build back better) You will own nothing,and you will be happy.

      Like

  3. BosscheBol zegt:

    65 jaar geleden heeft het ook al eens hele grote hagelstenen gehageld. Al die tijd niet meer tot nu toe. O ja, het heeft wel eens ergens kikkers geregend. Zal wel in Amerika geweest zijn. Of stond dat in de bijbel?

    Like

  4. Ravian zegt:

    Het weer is een machine, en zoals alle machines benodigd het weer energie om te kunnen functioneren.
    Des te meer energie des te krachtiger de werking van de machine is, wat zich in het geval van de weermachine uit in extreem weer zoals tornado’s en zware neerslag.

    Die energie komt in het geval van de weermachine van de zon, de zon is de enige energiebron van het weer.
    En die zon brand dus momenteel minder fel (Maunder Minimum), wat in minder energie voor de weermachine resulteert, wat in minder ‘extreem’ weer resulteert, en wat ook in minder neerslag (en dus droogte) resulteert.

    Dat is vervolgens ook wat alle echte meetgegevens laten zien; verminderde zonneactiviteit, minder extreem weer, en meer droogte.
    Maar de MSM propageert exact het tegenovergestelde, omdat de waarheid hun “man made global warming” hoax naar het rijk der fabelen verwijst.

    De zogenaamde “klimaat noodtoestand” is een leugen, u gebracht door kwaadwillende charlatans die op politieke macht en financieel gewin uit zijn.
    Laat u niet langer belazeren ende bedonderen.

    Like

Plaats een reactie