Aan de Frans-fans

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Frans-fans,

Mea culpa. Mea maxima culpa. Jullie hebben gelijk.

Frans Timmermans is niet de megalomane, narcistische, leugenachtige, omhoog likkende en naar beneden trappende machtswellusteling die het vleesgeworden bewijs is dat het altijd nóg erger kan dan Sigrid Kaag.

Ik heb al jullie ellenlange opsommingen van Timmermans’ goede daden voor de mensheid gelezen en jullie hebben mij er volledig van overtuigd dat Frans Timmermans en Frans Timmermans alleen in staat is de puinhopen van dertien jaar Rutte op te ruimen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan de Frans-fans

  1. Peter Rissing zegt:

    Ik vond dat gebed voor de Verlosser een beetje aan de korte kant.

    Geliked door 2 people

  2. Angélica zegt:

    Nu zegt hij dat elke asielzoeker de EU verrijkt door z’n aanwezigheid…

    Een Nederlandse premier verdient ongeveer € 180.000,- per jaar; Frans Timmermans bijna het dubbele in Brussel. Dus iedereen maar denken dat hij er flink op achteruit gaat maar is het niet zo dat ‘Brussel’ zijn salaris aanvult tot het ‘Brusselse’ bedrag? Frans doet zich zó nobel voor… Kan iemand hier dat verder uitzoeken? Ik dacht ergens gelezen te hebben dat deze regeling bestaat voor vertrekkende graaiers…

    Geliked door 1 persoon

    • Andre zegt:

      Die bolle gehaktbal staat gewoon op de loonlijst van Blackrock van Larry Fink net als elke andere klimaat idioot. In dat filmpje is van rechts naar Links. Gehaktbal Frans, Hollande? Engnek Tusk en hoe heette dat gekke wijf ook alweer Italiaans en scheel in haar KLM jasje…..

      Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    https://niburu.co/binnenland/18775-nederland-lijkt-op-weg-naar-kabinet-frans-i Kortom met ingang van november gaat Nederland volledig ten onder vanwege de doorgeslagen klimaatwaanzin en de ziekelijke machtswellust van de smerige machtminnende Timmermans. Succes allemaal geef het maar op een dom volk is een verloren volk.

    Geliked door 1 persoon

  4. scherpschutter1943 zegt:

    Ik had graag gezien dat jan dijkgraaf zijn franstimmermansgebed in de stijl van de koran had geschreven in plaats van de Tora. Dan was jan dijkgraaf voor mij een echte held geweest, nu is het maar een miezerig schrijvertje die een veilige godsdienst heeft uitgekozen om de joodse godsdienst belachelijk te maken. Voor de duidelijkheid, Scherpschutter1943 is geen jood, geen christen, geen moslim maar empirisch atheist

    Geliked door 4 people

  5. karton zegt:

    Kan deze minkukel niet dood gezwegen worden a.u.b. ?
    Iedere keer als ik een foto van ‘m zie of iets over ‘m lees, word ik kotsmisselijk !
    Ik lees iets betr. “goede daden van Fransje T.”
    Kan iemand mij er één noemen, dan ?

    Geliked door 2 people

  6. Hovawart zegt:

    De Linksche Looney Brigade schreeuwt dagelijks “moord en brand”, net zoals een luidruchtige zwerver op zoek naar een gulle donatie om een volgende fles wijn of een bolletje bruin te kunnen kopen en dronken van geluk zich in een roes te bezatten of te fixen, als een verslaafde zich te laven aan de gulheid van buurtbewoners, elke dag opnieuw……..maar de schreeuwende zwerver is zeker geen politieke partij die alles voor je gaat fiksen……..

    Geliked door 1 persoon

  7. joojootje zegt:

    Foei Jan je bent Amen vergeten aan het eind van deze geloofsbelijdenis.
    Als iemand uit de Bijbelbelt, de contreien van de gereformeerde polder Taliban moet je dit geweten hebben.
    En laat mijn vriend Arthur van Amerongen er ff lekker buiten, die ex Drugsgebruiker, Alcoholist en Mentaal uitgedaagde heeft het al moeilijk genoeg met zichzelf.

    Like

Plaats een reactie