De asielloterij door Ruud Koopmans: ‘Het EU-asielbeleid is een moreel schandaal’

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

‘Het huidige Europese asielbeleid is een humanitaire ramp, zowel voor de Europese bevolking als voor de migranten zelf’, aldus hoogleraar migratie Ruud Koopmans. In zijn boek De asielloterij neemt hij de asielcrisis onder de loep en legt de schrijnende realiteit bloot die door veel media jarenlang zijn verzwegen. Omdat hij verbonden is aan de Humboldt Universiteit en het Wissenschaftszentrum in Berlijn, is zijn boek hoofdzakelijk gericht op de Duitse context, het schoolvoorbeeld van de migratieproblematiek die sinds 2015 de Europese gemoederen beroert.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De asielloterij door Ruud Koopmans: ‘Het EU-asielbeleid is een moreel schandaal’

  1. mooinique zegt:

    We weten het helaas. Maar ja als elke zogenaamde leider corrupt is dan houdt het gewoon op. Zolang mensen nog steeds in democratie geloven stopt het niet. Dit zijn geen volksvertegenwoordigers maar allemaal landverraders! Geld, macht en sex’s maakt corrupt. De mens is zwak. Blijf dus vooral stemmen en hou deze onzin in stand.

    Geliked door 3 people

  2. karton zegt:

    Óók zonder boeken, studies enz enz. weet de autochtone bevolking precies wat er niet deugt aan de ongebreidelde illegale import van “vluchtelingen”. De reden waarom de bevolking het WEL weet maar de “deskundigen” kennelijk NIET, is gelegen in ‘t feit dat de bevolking met dat vluchtelingen-gajes zit opgescheept terwijl de “deskundigen/schuldigen a.d. import van dat gajes, er voor heeft gezorgd dat zij zélf daarvan geen enkele hinder ondervinden.

    Geliked door 4 people

  3. BosscheBol zegt:

    Tja, de laatste tijd zie je steeds meer boeken van nette professoren die het gat in de markt ontdekt hebben: “de massa-immigratie en zijn nadelen”. Compleet met tabellen en kaarten.
    Geen onbetamelijk woord staat erin. Niet het woord “omvolking” en niet dat door en door corrupte politci hiet doodgewoon voor betaald krijgen. Wel een fraaie oplossing die te weinig en te laat is.

    Geliked door 4 people

  4. Ravian zegt:

    “Koopmans beschrijft de oorzaak van de vluchtelingencrisis: de Arabische Lente.”

    Heeft hij er ook bij geschreven dat deze “Arabische Lente” is georganiseerd en uitgevoerd door de CIA, in opdracht van een zekere Obama?

    Geliked door 2 people

  5. J.v.d.Heijden zegt:

    Asielbeleid heeft niks met beleid als zodanig te maken.
    Het is niks anders dan het forceren van een burgeroorlog.
    De hele wereld kan nl. niet in dit land of de EU als geheel
    wonen en ook nog eens gratis leven van ons zuurverdiende
    geld.

    Like

Plaats een reactie