Duitsland: 550.000 “vluchtelingen” zijn psychisch ziek – “De mes- en bijlmannen van de toekomst”

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds opnieuw horen we in de berichtgeving over de vele mesaanvallen in Duitse binnensteden, op stations of in treinen dat de dader “getraumatiseerd” zou zijn of onder “psychische problemen” zou lijden. Helemaal onjuist is dat niet, zoals nu een expert uiteenzette – maar dat maakt het gevaar voor het publiek nog veel groter.

De specialist Joost Butenop wordt in het weekblad “FOCUS” met een schrikbarend cijfer geciteerd. Hij heeft berekend dat tot 550.000 van de twee miljoen “vluchtelingen” in Duitsland een therapie nodig zouden zijn, omdat ze daadwerkelijk psychische problemen zouden hebben. “Daaronder bevinden zich de mes- en bijlmannen van de toekomst. Het zijn er niet veel, maar het zijn menselijke tijdbommen”, citeert “FOCUS” de gevolmachtigde migratie van een regeringsinstantie.

Psychische ziektes zijn vaak moeilijk te herkennen en oppervlakkig niet zichtbaar. En de massaal binnenkomend emigranten worden niet gecontroleerd op psychische aandoeningen. Dat kan fataal blijken te zijn, want volgens een studie lijden 50% van de immigranten aan depressies, 46% kunnen niet slapen, 38% hebben posttraumatische stressstoornis (PTTS) en 35% hebben paniekaanvallen.

De situatie wordt erdoor verergerd dat de psychologische begeleiding vrijwillig is. “Er komen alleen mensen die willen komen”, weet Reinhard Sellmann, psycholoog bij een eerste opname, en bericht uit zijn ervaring dat de “bijzonder opvallende” groep Arabische mannen hem niet bezoekt. Want: “In hun thuisland heeft men geen psychische problemen, dat geldt als onmannelijk.” Diegenen, die Sellmann desondanks bereikt, zijn bijna allemaal zwaar getraumatiseerd: “Erge nachtmerries, flashbacks, enorme angsten, paniekaanvallen.” Voor reisjes met de trein of shoppen in Duitse voetgangerszones is dat geen geruststellende prognose.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Duitsland: 550.000 “vluchtelingen” zijn psychisch ziek – “De mes- en bijlmannen van de toekomst”

  1. Ravian zegt:

    “In hun thuisland heeft men geen psychische problemen, dat geldt als onmannelijk.”

    Die psychische problemen gelden in die thuislanden als normaal gedrag.
    Maar laten we vooral de islamitische olifant in de kamer niet benoemen…
    Die hele islamitische ideologie is psychisch ziek, net zo psychisch ziek als de socialistische ideologie van de geestesgestoorden die deze moordenaars en verkrachters hier heen halen overigens.

    En verder moeten hier de moordenaars en verkrachters dus weer eens als de hulpbehoevende zielige stakkers tentoongesteld worden, die er toch allemaal ook niets aan kunnen doen.
    Aan de miljoenen (autochtone) slachtoffers van deze ‘zieken’ wordt weer eens geen woord vuil gemaakt, die hebben, zoals gewoonlijk, weer eens geen rechten.

    Vroeg of laat gaat de dag een keertje komen dat de gedupeerden het zat zijn, en dan gaan al deze ‘zieken’ voor eens en voor altijd ‘genezen’ worden.

    Geliked door 9 people

    • delamontagne zegt:

      *****

      Geliked door 3 people

    • gerd zegt:

      wat wil je 1000 jaar inteelt

      Geliked door 2 people

    • Harry zegt:

      Daar hoop ik ook op .
      Maar we zijn murw gemaakt door “de elite”, oftewel het gajes !
      Al tientallen jaren lang .
      Zo zijn de Nederlanders verworden tot een stel laffe kwezels , helaas .
      Ze moeten ook met z’n tweeën werken om het hoofd boven water te kunnen houden .
      Als er één opgepakt wordt kunnen ze de hypotheek niet meer ophoesten .
      Of ze halen de kinderen uit huis .
      Ze moéten wel voorzichtig wezen .

      En als je nou zeker wist dat je het probleem serieus uit kon roeien , maar dat is ook lang niet zeker , de ellendelingen in Den Haag sturen gerust de politie én het leger op óns dak !

      Nou geloof ik wél dat het tij aan het keren is , maar hoe lang zal het nog duren , voordat men de straat op gaat ?
      Eigenlijk zou al het islamitische en zwarte gajes vogelvrij verklaard moeten worden , zodat je ze ongestraft kon verwijderen .

      Geliked door 4 people

      • delamontagne zegt:

        ……..Eigenlijk zou al het islamitische en zwarte gajes vogelvrij verklaard moeten worden , zodat je ze ongestraft kon verwijderen …..
        = *****

        Geliked door 1 persoon

      • Htskday zegt:

        @Ravian, Harry,

        “Vroeg of laat gaat de dag een keertje komen dat de gedupeerden het zat zijn”

        “Nou geloof ik wél dat het tij aan het keren is”

        Het grootste probleem is dat wij tegenwoordig zo “verdeeld” zijn.

        Haast niemand kijkt elkaar nog aan, en luisterd of praat meer met elkaar.
        Hoeveel vrienden, kennissen en familieleden e.d. liggen wel niet met elkaar overhoop?
        Dat komt vooral door kroña met de bijbehorende prikjes, klimaat en woke gezeik, import van bosnegers en islamitische zandschuivers, allerlei soorten discriminatie, links en rechts staan elkaar naar het leven, enz, enz…

        Dáár zit ‘m nu juist de kneep..
        Zolang niet alle neuzen dezelfde kant op staan zal het nóóit wat worden, en is de oorlog dus al bij voorbaat verloren..

        Verdeel en heers was nog nooit zo duidelijk als vandaag de dag.
        Een paar decennia geleden was er helemaal niks van dat alles..

        En het is allemaal bewust gecreëerd!

        2 honden vechten om een been…

        Geliked door 1 persoon

      • Ravian zegt:

        Exact, dit probleem wordt niet opgelost omdat de overheid, middels justitie, de autochtone Nederlander de handen op de rug vastgebonden heeft.
        Ondanks al decennialang voortdurende linkse indoctrinatie middels onderwijs en media, met het doel de autochtone Nederlandse mannen in geslachtsloze mietjes te veranderen, lopen er nog altijd een hele hoop echte kerels rond in dit land.
        Maar die grijpen niet in omdat dit hen hun gezin kost, waardoor het middel erger wordt dan de kwaal.

        Zodra de ineenstorting van de maatschappij, die links nastreeft, echter een feit is vervalt deze beperking, en dan kun je maar beter geen donker kleurtje hebben, of een ideologie zoals de islam of het socialisme aanhangen, want dan gaat er met je afgerekend worden.
        Daarom gaat het met dit fraaie linkse plan ook niks worden, omdat het de poten onder de eigen stoel uit zaagt.
        Ze graven op links, zoals gewoonlijk, weer eens hun eigen graf, omdat ze daar te dom en te achterlijk zijn om wat van de geschiedenis te leren…

        Geliked door 1 persoon

    • Alex Delarge zegt:

      Muᛋᛋliminteelt

      Geliked door 2 people

  2. antiislamnu zegt:

    Dus dat betekent ook met succes langdurig in de uitkeringen blijven zitten voor hun geen lastige bedrijfsarts of uwv medewerkers die bij het minste of geringste dreigen de uitkering te stoppen als u een stap scheef zet .Het grote toverwoord ook hier in Nederland is Oorlogstrauma dit geeft garantie op langdurig uitkering trekken En dan te bedenken dat deze asielparasieten hard nodig waren om te werken zij onze regering voor dit jaar zijn er al 70000 op de planning.Maar waar gaan deze asielparasieten eigenlijk werken nu de Europese economie aan het instorten is ,?

    Geliked door 3 people

  3. BosscheBol zegt:

    Flikker toch eens een eind op! Ook onder de blanken zijn er mensen die getraumatiseerd zijn. Als die aan het moorden slaan, worden ze door de politie ingerekend en als ze zich verzetten, neergeschoten.

    Geliked door 3 people

    • Oliedom zegt:

      En zo hoort het ook, dat tuig afschieten bij geweld, want anders blijven wij er, ons hele leven voor die klootzakken, betalen en onderhouden.

      Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ BosscheBol op 31-7-2023 om 00.23 u. Iemand onder die getraumatiseerde blanken ben ik, ook i@ karton dus. Ik heb ‘t hier al vaker geplempt : ik ga zeer ernstig gebukt onder ‘t feit dat enkele van m’n voorvaderen op zeer gruwelijke wijze zijn vermoord door een Kabeljauw tijdens de Hoekse en Kabeljauwse twisten. Ik zal u de gruwelijkheden besparen maar een enkele móet ik vermelden, das m’n morele verplichting. Één van m’n voorvaderen werd de tong uitgerukt en hij moest daarna het woord “bromfiets” uitspreken maar dat kan die arme man niet natuurlijk; toen werd een oor afgesneden en een voet afgehakt. Toen hij nog steeds bleek te leven wilde een Kabeljauw hem vierendelen, maar omdat hij een voet miste, lukte dat niet ! Toen werd hij aan de krokodillen gevoerd. Het afgrijselijke lot van m’n voorvader II zal ik u besparen. Hoe kom ik in hemelsnaam uit m’n diepe depressie, die reeds 55 jaren duurt ?!

      Geliked door 1 persoon

  4. paulien zegt:

    raar hoor valt niet op . deze agenda die op een walgelijke manier op ons af dendert vet alles in meer is niet nodig

    Geliked door 1 persoon

  5. Rini Stegeman zegt:

    Laat ik nou altijd gedacht hebben dat ze ” warrig “of een te lage “bloedsuikerspiegel ” hadden. Maar psychische klachten , daar moet je bij de regeringen zijn, die laten het toe. KNETTERGEK@

    Geliked door 1 persoon

  6. Kanaloa01 zegt:

    Afrikanen staan bekend om hun hele lage intelligentie en de agressiviteit vloeit daar uit voort, ze weten niet beter na eeuwenlang stammenoorlogen gevoerd te hebben en zelfs nu nog.

    Geliked door 3 people

  7. delamontagne zegt:

    Merkwaardig, dit soort dingetjes hoorde je niet toen ik nog jong was, 60 jaren geleden.
    Zou ’t te maken kunnen hebben met de toevloed van individuen die het z.g.n. geleuf van vrede, tolerantie en liefde aanhangen.!
    Die waren er n.l. +- 1950-’60 nog niet.
    Maar hoor net op de radio dat Denemarken [ de overige EU landen zullen wel braaf volgen…] de korhan verbrandingen wil gaan verbieden.
    Dat’s dan al een goed begin om dat soort mensen ..[ mensen ? ? ] te kalmeren en te bevestigen hoe geweldig hun geleuf is.
    Mijn advies:”zo’n figuur als op foto gelijk neerknallen en in later stadium, bij ’t roepen Allah hakkelbar door andere gekken, ’t zelfde”
    Dit is n.l. een oorlogs oproep, hebben ze dat in de ministersraden nog steeds niet door ?

    Geliked door 1 persoon

  8. delamontagne zegt:

    Opname in herstellingsoorden, jarenlange spychische behandelingen, pillen/poeders……., NIKS helpt tegen deze mensen en ’t is verspilde moeite en geld.

    Geliked door 4 people

  9. delamontagne zegt:

    Maar wat wil men dan beter wetenden…!
    Sommigen worden al op héél jeugdige leeftijd opgevoed dat de ongelovige honden [ vooral de Westerlingen ] niets beter verdienen dan te worden afgemaakt.
    Het is de wil van allaalla en verkondigd door de krankzinnige wrede geweldspleger Mohammad de waanzinnige.
    Deze vader geeft ’t goede voorbeeld [ volgens de coran w.t.v. ] aan zijn toekomstige, vrome islam Jihaat strijder……….

    Geliked door 2 people

  10. In Afrika en het Midden Oosten worden deze mannen dikwijls in de gevangenis opgesloten. Men kent de dure psychiatrische zorg zoals hier in West Europa niet. Gaat zo’n man over de scheef dan word daar niet naar gekeken en slechts de misdaad telt. Het is dus niet zo heel gek dat deze gevangenissen uitpuilen van de “gekkies”. Dit zelfde geldt trouwens ook voor Zuid-Amerika. Ik weet van een Afrikaanse vluchteling dat de gevangenissen leeggestort worden en afgevoerd naar de kust van Afrika, waar deze mannen en snelle overtocht en een hopelijk “nooit meer weerziens”, krijgen. De jongeman die dit verteld was zo eerlijk om te zeggen dat hij daar ook toe behoorde. Wij zitten er nu mee. Het is het afval van Afrika en het Midden en Verre Oosten, waar trouwens dit fenomeen ook voor komt. Zo zijn ze in Syria maar wat blij om van al die Salafisten af te komen. Die zijn al heel lang een groot probleem in Syria.

    Geliked door 3 people

    • Oliedom zegt:

      Nou die psychische zorg in dit land moet men, voor vele gevallen, ook mee stoppen omdat die “gasten” NIET (meer) te “helpen” zijn, dus verlos dat soort snel uit hun lijden door een eenmalige spuitje.

      Geliked door 1 persoon

  11. delamontagne zegt:

    De oudste [ nog levende ] Franse huisarts, nu 102 jaren oud, vertelt hoe een Afrikaanse PATIENT op hem spuwde toen hij 101 was en de beproevingen van z’n vrouw die 17 keer door een andere Africain werd neergestoken en die 6 mnden gevangenisstraf kreeg.

    Geliked door 2 people

  12. R Thomasson zegt:

    Wat leuk zeg? 550.000 totaal zotte bavianen uit de Derde Wereld stromen je land binnen. Ze hebben een doel: Hun gastheren- en vrouwen er EVENTJES AAN HET MESKE RIJGEN! En dat moet men natuurlijk goed vinden! Anders ‘bin ie grutte racist!’ Zeker Weten! Ze hebben therapie nodig! Dus, de slachtoffers worden vriendelijk verzocht a.u.b. hun portemonnee open te trekken, of de apenzuur werken. Voor niets gaat de zon op, en de belastingdienst heeft bakken met poen nodig om de hele zooi te bekostigen. Maar dat hoeft voor de Duitsers echter geen probleem zijn. Ze hebben nog genoeg parkeerplekjes uit de Tweede Wereldoorlog, of opvoedingskampen uit de voormalige DDR. Stuur ze maar voor behandeling naar Dachau, of Hohenschönhausen, en vergeet niet de sleutel weg te gooien. Daar kunnen ze, naar hart begeer, elkaar prikken of met een bijl in moten hakken zonder anderen lastig te vallen.

    Geliked door 3 people

  13. hw.rademaker zegt:

    55000 nuttelozen dit is natuurlijk een schatting evenredig lopen in lekker landje ook de zelfde patienten vrij rond de ziele knijpers hebben ze dus al een vorm van statis apartis gegeven dan nog lopen ze vrij rond.
    door hun ziekte zijn ze wilsonbekwaam je kunt ze vergelijken met een hond met rabies een gevaar voor de samenleving.
    ik heb grote twijvel aan deze stigma ze komen er mee weg
    voor hun daden ze komen binnen met een kutsmoes plegen een aanslag
    op de middelen voor de volksgezondheid met een eeuwig durende uitkering
    je kunt ze wegstrepen met ouderen die hun leven geploeterd hebben
    en nu in de verdom hoek geplaatst worden massale bezuiniging
    als je een hond wil slaan kun je altijd wel een stok vinden
    kort geleden zet mijn auto voor de super voor mij zat een verkleurde negro
    op een bankje tegen over een pinautomaat hij mompelde wat ik reageerde
    binnen de kortste keren had ik een woorden wisseling
    ja ze worden nu gesterkt onze over en over grootouders hebben geprofiteerd van het slavernij verleden ze leefde voor een groot deel in plaggen hutten werden uitgeknepen door de rijken alleen maar armoede

    Like

    • karton zegt:

      @ hw.rademaker op 31-7-2023 om 09.55 u.
      Ik heb verschrikkelijk medelijden met al die negers + negerinnen die zo ontzettende hebben te lijden onder het slavernij-juk van hun voor- voorouders.
      Om verder lijden te voorkomen stel ik voor om álle negers + negerinnen voortijdig, snel én eventueel pijnloos, te doen inslapen zodat zij uit hun lijden verlost zijn.

      Geliked door 1 persoon

  14. karton zegt:

    550.000 Psychische patiënten in Duitsland ?
    Niet alleen die “gevluchte” psychopaten hebben die ziekte maar óók de mensen die hen toelaten !!!
    In óns land zal de verhouding hetzelfde zijn, of zou Pinokkio Rutte zó slim zijn geweest om alléén “gezonde vluchtelingen” toe te laten ?
    Nee, zó slim is Pinokkio nou ook weer niet. maar hij behoort wél tot de club der psychopaten.

    Geliked door 2 people

  15. renato zegt:

    Ik stel voor om deze haatdragend destabiliserende bezettingsmacht de mijnenvelden in Ukraine te laten opruimen. Zo wast de ene hand de ander.

    Like

  16. Hovawart zegt:

    Een aanval is moeilijk te voorkomen, maar de kans op recidive is vanwege de betutteling en de softe instelling van het strafrecht vele malen groter voor daders die niets te verliezen hebben, of een ideologische opdracht uitvoeren.
    Het beveiligen van de maatschappij (plaatsing in een psychiatrisch ziekenhuis) doordat schuld kan uitblijven door bijvoorbeeld ontoerekeningsvatbaarheid, is een nog groter gevaar voor de samenleving, een gestoord persoon met een gekkenbriefje op verlof laten gaan……
    Laten we de boze vinger ook eens opsteken naar justitie…..

    Like

    • Ravian zegt:

      Zelfs als we dat al zouden willen kunnen we gewoon niet genoeg psychiatrische ziekenhuizen financieren om miljoenen islamieten te behandelen (en er zijn er nog zo’n 1,9 miljard in reserve).
      En zelfs als we dat wel zouden kunnen wordt dat behandelen ook nogal lastig als je de ziekte geeneens mag benoemen, en er wat negatiefs over zeggen zelfs al strafbaar is.

      Realistisch bezien bestaan er dus maar twee oplossingen voor dit probleem, en de mensvriendelijke daarvan is om ze gewoon allemaal terug te transporteren naar de negorijen waar ze ooit vandaan gekomen zijn.
      Voor de andere optie gaan we de mensenrechten tamelijk grof moeten schenden, en daar ben ik geen fan van, alhoewel ik moet toegeven dat de afkeer die ik er voor voel, dankzij de islam en het socialisme, flink tanende is…

      Geliked door 2 people

  17. Hovawart zegt:

    Gelukkig zijn er vooruitziende en doortastende burgemeesters die in hun rayons een ‘messenverbod’ uitvaardigen……………..wat een armoede.

    Like

  18. J.v.d.Heijden zegt:

    Messentrekkende allahschreeuwers hebben geen psychische problemen.
    De echte oorzaak is HET PROJECT. Er moeten zoveel mogelijk “ongelovigen”
    gedood worden, dat staat nl. in die verzonnen koran van hun…
    Zodra de chaos compleet is zullen ze proberen de macht over te nemen
    waarna de sharia wordt ingevoerd. Einddoel van dat islamitische uitschot:
    een wereldkalifaat. Maar dat mag u niet weten, ze zullen het glashard
    ontkennen. En dat is dan weer taqiyya.
    HET PROJECT: https://tinyurl.com/5rv7vxb
    Vert. https://tinyurl.com/5za2bg
    Taqiyya: https://tinyurl.com/y5mpzwr4

    Geliked door 1 persoon

  19. J.v.d.Heijden zegt:

    Er zijn van die dagen dat ik terugverlang naar de tijd toen
    ons land nog overzichtelijk was…

    Like

Plaats een reactie