Tweet van de AfD

GRENZEN BEWAKEN IN PLAATS VAN PARKEN OMHEINEN!

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de CDU ons land met criminelen en economische vluchtelingen blijft overspoelen, verdoezelt ze haar verantwoordelijkheid met afleidingsmanoeuvres: nu wil de CDU in Berlijn het Görlitzer Park omheinen en de nachtelijke toegang beperken, nadat daar een vrouw voor de ogen van haar vriend werd verkracht. Wat een krankzinnige discussie!

In plaats van Duitse burgers die trouw zijn aan de wet te bestraffen, mag de criminele clientèle in de eerste plaats helemaal het land niet worden binnengelaten en moet uitgezet worden! Maar het is de CDU, die exact dit niet doet. Niet in Berlijn. En in geen enkele andere deelstaat die door de CDU geregeerd wordt.

De CDU, die hier een vermeende bezorgdheid om de veiligheid van de burgers veinst, heeft van onze parken en openluchtzwambaden horrorzones gemaakt, ons land verwoest en angstzones tot de dagelijkse realiteit gemaakt. Nu brengt de partij ook videobewaking voor Berlijnse parken in het gesprek. De trend is duidelijk: Enerzijds moeten we in onze vrijetijdsinstellingen steeds meer bewaakt worden en leven zoals in een zwaar bewaakte gevangenis. Anderzijds mag half Afrika zonder slag of stoot de Duitse grens over wandelen en ons land als buit nemen. Stop de CDU en haar nietszeggende afleidingsmanoeuvres! Want alleen met de AfD worden onze grenzen bewaakt, zodat de merkwaardige discussies over het omheinen van parken in de eerste plaats helemaal niet gevoerd hoeven worden.

Bron:
twitter.com/AfD/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tweet van de AfD

  1. Hovawart zegt:

    Het past wel in de tijdsgeest, de burgers opsluiten en de criminelen vrijlaten…..immers de waanzin regeert.

    Geliked door 2 people

  2. Ravian zegt:

    Yeah, het welbekende linkse dweilen met de kraan open, pappen en nat houden, maar als je er wat van zegt dan ben je een racist en een nazi, dan bezondig je jezelf aan “hate speech”, en zal de Stasi je wel eens even komen heropvoeden, en niet alleen in Duitsland…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie