De absurde aanbidding van Frans Timmermans

(Door: Maaike van Charante)

Het is wachten op een inhoudelijk debat

Met de verkiezingen in het verschiet zal bij de “kwaliteitsmedia” ongetwijfeld de inhoud voorop staan en persoonsverheerlijking uit den boze zijn. Dus toen een Trouwcolumnist vertelde over een interview met Frans Timmermans, waaruit zou blijken dat bij de politicus vooral de inhoud zo interessant is, greep ik mijn kans. Geheel ten dienste van de lezer heb ik het hele interview geluisterd op zoek naar de inhoud.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De absurde aanbidding van Frans Timmermans

  1. Alphons Mantel zegt:

    iedereen wordt armer door de immigratie verslaving en de klimaatsprookjes van ons Franske

    Geliked door 1 persoon

  2. Harry zegt:

    Over het klimaat gesproken , Ik heb een flinke tuin om mijn huis en een rond de werkplaats , dankzij de CO2 en stikstofproblemen , waardoor de hele natuur er aan zou gaan , HEB IK NOG NOOIT VAN MIJN LEVEN ZOVÉÉL ONKRUID GROEI GEHAD ALS NU !

    Like

    • BigLJohn zegt:

      J.v.d.Heijden; Het CDA leek bijna te verdwijnen maar werd intern omgeturnd in BBB ! Daar kwam geen kiezer aan te pas, wel een aantal duistere zaken. Caroline van der Plas als een rattenvanger van Hamelen waarachter de meeste (stomme) boeren achteraan gaan.

      Geliked door 2 people

  3. droevige mof zegt:

    De Duitse media zwijgen momenteel in alle talen over Timmermans. Als hij daadwerkelijk premier wordt, zal dit een enorm invloed hebben op de Duitse links-groene politiek; als hij faalt, is hij gewoon een “Holländer” die niets met ons te maken heeft.
    Helaas is het niet helemaal uit te sluiten dat hij het gaat maken. Omdat zijn eigen land te klein voor hem is, zal hij Duitsland tot zijn missiegebied verklaren en op slinkse wijze de irrationele sympathie van de Duitsers uitbuiten voor een Nederlander die zo Duits is als maar zijn kan en zo goed Duits spreekt als iemand die hier is opgegroeid. Als hij hier net zo optreedt als toen met zijn MH17-toespraak voor de VN, kan hij de Duitsers elke leugen verkopen als een dubbele waarheid.
    Maar tot nu toe heeft zelfs de AfD niet begrepen wat de Duitse politiek te wachten staat.

    Like

  4. johannes zegt:

    ach laten die bolle frans maar ophemelen tot de hoogste hoogten , des te meer druk zetten ze op die narcist en des te eerder valt ie door de mand

    Like

  5. Belozersky zegt:

    In de vorige eeuw is het een paar keer voorgekomen, dat de premier niet uit de grootste partij kwam. Nu Omtzigt en van der Plas geen premier willen worden, is dat geen probleem. We hebben namelijk al iemand die zich aanbiedt als premier.

    Like

  6. BigLJohn zegt:

    Voor de PvdA en Groen-Links is Frans Timmermans DE perfecte leider en stemmentrekker die hun sekte moet gaan leiden. Maar voor Frans Timmermans is dat veel te min. Hij voelt zich net zo’n soort god als Maitrea en wil minister president worden. Natuurlijk zeer wel mogelijk met gefraudeerde verkiezingen. Maar diegenen die daar achter zitten zouden wel eens een ander als MP naar voren kunnen schuiven.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie