Duitsland: werkloosheidscijfers stijgen – groene de-industrialisering voltrekt zich

De Duitse minister van Economische Zaken, Robert Habeck (Groenen).

(Vertaling: E.J. Bron)

AfD stelt economische politiek van de “stoplicht”-regering aan de kaak

Volgens de Bundesagentur für Arbeit” is het aantal werklozen in Duitsland in juli naar 2,167 miljoen gestegen. Dat zijn er 62.000 meer dan nog in juni en 147.000 meer dan een jaar geleden.

De neerwaartse trend van de Duitse economie is ook te merken op de arbeidsmarkt. De woordvoerder van de AfD-fractie in de Bondsdag voor arbeidszaken en sociale zaken, René Springer, becommentarieert dit als volgt:

“De door de ´stoplicht´-regering bespoedigde groene de-industrialisering voltrekt zich en vernietigt successievelijk de economische substantie en onze welvaart. Op grond van de oneconomische omstandigheden, in het bijzonder de exorbitante energieprijzen, vertrekken veel producerend ondernemingen naar het buitenland. Zodoende wordt de ruggengraat van onze economie ondergraven. Een staat zonder industrie kan de levensstandaard, die sinds het einde van de oorlog vorm geeft aan Duitsland, niet in stand houden. En ook de welvaartsstaat is onder deze omstandigheden niet in stand te houden.

Ondanks de afnemende vraag naar geschoolde arbeidskrachten werft de Duitse regering voor arbeidsmigratie uit het buitenland. De gevestigde politiek wandelt, aangestuurd door haar dogma´s, in zowel de economische als de sociale catastrofe. De AfD-fractie in de Bondsdag eist als probleemoplossing concrete maatregelen ter versterking van Duitsland als industrienatie en een definitieve afwending van de politiek van massa-immigratie en groene inflatie. We hebben voordelige energie nodig, ´Made in Germany´ als leidend ideaal van onze economie en een op de toekomst georiënteerde familiepolitiek – kortom: Duitsland heeft de ommekeer nodig.”

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitsland: werkloosheidscijfers stijgen – groene de-industrialisering voltrekt zich

  1. BosscheBol zegt:

    Gaat geweldig in Duitsland! NIks meer aan veranderen!
    Ik vertel u de droom van de Groenen. In heel Duitsland wonen nog maar 1 miljoen mensen. Een stinkend rijke elite van 10.000 mensen die alles hebben en alles mogen. De rest zijn allemaal keuterboertjes. Hartstikke groen en duurzaam. Ze hebben allemaal een veldje van zo’n 100 tot 200 m2, ze hebben een kip, een geit, een houten ploeg en een vrouw. Een duurzame, herbruikbare vrouw. En een paar kinderen waarvan de meeste vroeg sterven aan een van de besmettelijke ziektes als pokken, cholera, typhus, pest enzovoort die er weer zijn omdat de medische technologie er niet meer is.
    De familie slaapt met zijn allen in éen bed met stro. De kleuters krijgen al seksuele voorlichting in de praktijk.
    Ook die vieze industrieis weg. En die vervuilende beesten-houderij. Maar er is geen stikstof meer en ook geen CO2!!! Moeder aarde herstelt zich langzaam maar zij is weer blij!
    Duitsland is een lichtend voorbeeld voor de hele wereld. De boze Russen, die achterlijke Untermenschen hebben 20 divisies verzameld aan de Duitse grenzen. Zij snappen ons punt nog niet zo goed.

    Geliked door 2 people

    • droevige mof zegt:

      Deze horrorscenario’s komen overeen met de situatie in de Eifel in de eerste helft van de 19e eeuw. Het laatste geval van kannibalisme door honger in Duitsland is ook bekend uit deze periode. Een moeder van een boerderij in de Eifel had haar peuter opgegeten. Ze werd ter dood veroordeeld en in Koblenz geëxecuteerd met de beulsbijl.
      Nederlandse toeristen hoeven zich nog geen zorgen te maken over wat er op tafel komt. Zolang we nog insecten hebben, hoeft niemand hier honger te lijden.

      Geliked door 2 people

      • BosscheBol zegt:

        Droevige mof. Was ik nog vergeten. Verschillende keren wilden de Fransen van Duitsland een dunbevolkte landbouwnatie maken. Ergens in de late 19de eeuw, na de eerste WO en na de tweede ook. Het ging nooit door, hoewel de Fransen er erg fanatiek mee waren maar zie! De Duitsers maken nu ZELF van Duitsland een dunbevolkt landbouwgebied.
        Maar wees getroost: als de Nigertjes/negertjes hun uranium niet meer bijna gratis aan de Fransen willen geven, en de Fransen sturen er hun leger heen (voor god en vaderland) maar de Nigertjes krijgen steun van de boze Poetin, dan weet ik zo net nog niet of het goed gaat aflopen met de Fransen.

        Ach, ik vond de Eifel zo mooi om te wandelen, zo rond Manderscheid en Meerfeld. Ik heb er niets van gemerkt dat het daar kannibalen waren!

        Like

  2. Ravian zegt:

    Een confrontatie tussen links wensdenken en de realiteit loopt nooit goed af.
    En dit is pas het begin, dit gaat de hele EU economisch de nek kosten.

    Geliked door 4 people

  3. stradivotski zegt:

    ….. man vergesse nie, man vergiss was war.. dem-entsprechend.

    De werkeloosheid heeft weinig echt wat resultaten gebracht, de
    invloed van buitenaf nog steeds heersende. Een tijd van betere
    tijden, tijdelijk.

    Wie zijn wij nog?

    Like

  4. saddy zegt:

    “”De gevestigde politiek wandelt, aangestuurd door haar dogma´s, in zowel de economische als de sociale catastrofe””

    Dogma is ook weer zo vergoelijkend en dus gevaarlijk. Rutte zei het al keihard: “”Het wef zet de rode lijnen uit.””
    Het is dus met grote waarschijnlijkheid een staatsvijandige opdracht die uitgevoerd wordt, en niet een ongelukje door dogmatisch denken.

    Geliked door 1 persoon

  5. Peter zegt:

    Een kinderboekenschrijver minister van economie maken is niet vragen om narigheid,maar een bewuste keuze voor dit verloop .

    Like

  6. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Ga er maar van uit dat er miljoenen werkelozen zijn in DE. Net als in heel West-Europa. Er zijn officiële cijfers en er zijn cijfers / aantallen die wij niet mogen weten.

    Denk je dat al die plofkrakers, messenstekers, overvallers, moordenaars, verkrachters / Eritreeërs, Somaliërs, Noord-Afrikanen, Syriërs, Irakezen etc etc. aan het werk zijn?

    Krijgen GEWOON elke maand centjes bijgeschreven die eerst van ONS zijn afgejat!

    Pak die CRIMINEL ZOOI van Het Binnenhof op. Nu kan het nog, ze zijn het land nog niet uit!!

    Like

Plaats een reactie