In Afrika tekent zich het einde van de “civilisatie” van de Europese moordenaars en plunderaars af

(Door: Oleg Jassinski – Vertaling: E.J. Bron)

In West-Afrika tekent zich rondom Niger een neokoloniale oorlog af. Zo gemakkelijk zal de oude koloniale macht Frankrijk zijn Afrikaanse “eigendommen” niet werkelijk onafhankelijk laten worden. Maar ook de door roof en plundering eeuwenlang geplaagde Afrikanen zullen zich niet meer zo gemakkelijk schikken.

De geciviliseerde wereld maakt zich klaar om aan Niger “de democratie terug te geven” en tegelijkertijd zijn “brutale” buurlanden, die streven naar een echte onafhankelijkheid van de grote blanke meester, een lesje te leren. De Amerikaanse kolonie Frankrijk is bereid om haar imperiale “recht” op Afrikaanse koloniën – de meest geruïneerde en leeg geroofde van het continent – met wapengeweld te verdedigen. Zoals in zulke zaken gebruikelijk wordt de “plaatselijke democratische gemeenschap” aangeroepen – in dit geval de zwarte dienaren van de “regeringen” van de West-Afrikaanse unie ECOWAS, die altijd bereid is om een bruggenhoofd, kanonnenvoer en demagogie ter beschikking te stellen.

In de tweede stap moet dan de beruchte “hand uit Moskou” ter rechtvaardiging dienen. En tenslotte volgen de “democratische en geciviliseerde” raket- en bomaanvallen om de “ongeciviliseerde meute” terug de stal in te drijven en van trofeeën en vrouwen te beroven, als loon voor de professionele beulen, die op dit moment op het bevel “pak ze!” wachten.

Ik zie in de rebelse landen van Afrika het geweten van de mensheid, dat uitgerekend in zijn eerste en al lang vergeten wieg is ontwaakt. Het zal veel moeilijker zijn om de hongerige nakomelingen van mensen te kopen en te misleiden, die al eeuwenlang als goederen verhandeld en beroofd werden; die voor de Europeanen alleen in aan de politieke correctheid verschuldigde lippendiensten überhaupt als mensen gelden, als de middenklasse van andere breedtegraden, die altijd vol illusies en zelfbedrog zat. In Afrika beloven de dingen nu serieus te worden.

Het einde van de kannibalistische Europese civilisatie zou exact daar kunnen plaatsvinden waar ze haar opkomst ooit met de uitplundering van en de volkerenmoord op de volkeren van het zwarte continent was begonnen.

Bron:
rt.de
Door: Oleg Jassinski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op In Afrika tekent zich het einde van de “civilisatie” van de Europese moordenaars en plunderaars af

  1. Ravian zegt:

    Yeah, de (zwarte) Afrikanen worden al eeuwenlang verhandelt en beroofd, door hun eigen soortgenoten.
    De werkelijk vraag hier is of de Amerikanen, na Indochina, zich voor een tweede maal door de Fransen in een Vietnamese valkuil laten leiden.
    Biden & Co zijn er achterlijk genoeg voor…

    Geliked door 7 people

  2. Johan zegt:

    Wat een bullshit-verhaal.
    Als de Europeanen er niet geweest waren, hadden de Afrikanen nu nog in een rieten rokje met peniskoker rondgelopen.
    Trouwens, de Afrikanen onderdrukten elkaar bovenmatig en verhandelden bovendien elkaar als slaven.
    Eeuwenlang was het daar een onophoudelijke stammenstrijd.
    Dus hou nou maar eens op met dat koloniale riedeltje om de Europeanen weer in het verdomhoekje te plaatsen.

    Like

  3. Andre zegt:

    En wij moeten kijken naar de nep en fop oorlog van Zelenskii in zn padvinders outfit.(volgens gluiperd Rutte ook onze oorlog). De EU is kapot, Duitsland met Italië failliet en Frankrijk valt door de mand als slavendrijver nu zonder kernenergie. De greendeal gaat hopeloos vast lopen en daarmee steekt het fascisme weer de kop op tot ongekende hoogte. De Rusland haat is al eventjes bezig in Duitsland en bij flikker Rutte niets anders. Letland wil eind van het jaar 6000 burgers het land uit trappen want etnisch Russen. We zitten midden in WO3 en welkom in 2024!

    Like

  4. Belozersky zegt:

    Heeft von der Leyen al een verklaring voorgelezen namens de EU, dat buurlanden van Niger niet het land mogen binnenvallen na de coup? Je moet wel 1 lijn trekken. Niet Rusland veroordelen en straffen in 2014 na de coup in Oekraine. Rusland bezette toen delen van Oekraine, en nu t.a.v Niger je wereldvreemd gedragen en militaire interventie goedkeuren.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Eindelijk komen ze in verzet tegen de eeuwen lange uitbuiting en plunderingen van de bodemschatten !!

    Geliked door 1 persoon

  6. hw rademaker zegt:

    indochina zou je dat kunnen vergelijke wat de voordelen zijn voor frankrijk voor het behoud van de kolonie zal wel historich zijn
    als het een kloppartij wordt komt de zaak aan het licht
    een groot deel van de bewoners zal nog wel op blote kakies lopen
    de europees geschoolde krulletjes doen een greep naar de macht
    misschien wel terecht verhalen over vroeger kennen we ondertussen
    siriname met desi de killer tijdens de verkiezingen gaf hij cadeautjes aan
    de dodo,s de alimentatie van n.l is op nu moeten we opdraaien voor de slaven handel straks rijdt een krulletje in een nieuwe auto van het achterstallig loon van een nooit geregistreerde over de groot vader
    of zou de bijstand dat innen.
    mensen proberen overal geld te plukken een n,l familie kon bewijzen dat
    hun over de grootvader soldij te goed had van napoleon
    de claim werd ingediend het antwoord kwam de soldaat had zijn paard nooit ingeleverd na verrekening bleek dat frankrijk nog geld te goed had

    Like

  7. ronjaspers zegt:

    Aan de ene kant goed nieuws voor de afrikanen dat hun landen niet meer worden geplunderd door de globalisten.Aan de andere kant slecht nieuws voor de blanken in afrika,die zijn hun leven niet meer zeker.

    Geliked door 1 persoon

  8. #heelNLnaardekloten zegt:

    ‘Bijltjesdag’ is dichterbij dan u denkt!! Zodra er een zwarte meerderheid is in West-Europa, wordt er AFGEREKEND!! Of, hoe West-Europa Afrika 2.0 werd! Dat er vluchtelingenstromen komen vanuit West-Europa, lijkt mij wel duidelijk.

    Like

  9. Republikein zegt:

    En dit noemen we een stelletje ongeregeld!

    Like

  10. Johan zegt:

    Bereid je er maar vast op voor.
    Binnen enkele jaren ( 10 a 20) is elk derde huis in Nederland bevolkt door een neger-familie.
    Lang leve de immigratie !

    Wat zijn ze toch zielig, die negertjes.
    Maar met deze fatalistische houding gaat ons eigen volk ten onder.

    Like

Plaats een reactie