Wim en Sam Van Rooy: ‘Je moet de islam niet integreren, maar bekampen’

(Door: Roan Asselman)

Een interview met vader en zoon

Wim en Sam Van Rooy zijn geen onbekenden in het Vlaams immigratie- en integratiedebat. Wim Van Rooy is een essayist en auteur, onder andere van het omstreden Waarover men niet spreekt. Bezonken gedachten over postmodernisme, Europa en Islam. Zoon Sam is ook auteur, maar vandaag vooral gekend als Vlaams volksvertegenwoordiger en Antwerps fractieleider voor het Vlaams Belang.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wim en Sam Van Rooy: ‘Je moet de islam niet integreren, maar bekampen’

  1. J.v.d.Heijden zegt:

    Islam is een gevaarlijke, ruim 14 eeuwen geleden verzonnen gedachte-
    kronkel. Gedachten kunnen niet bevochten worden.
    Degenen die deze gedachtekronkel aan de wereld willen opdringen
    zijn wel te bevechten.

    Geliked door 3 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Gisteren het eerste kopvod gezien hier in Veliko Tarnovo.
    Een zeer opvallend verschijnsel want dat is hier een zeldzaamheid, maar wat naar mijn mening de voorbode is van hetgeen we zien in west Europa.

    Geliked door 2 people

    • #landverradersvluchtenhetbinnenhofuit zegt:

      Er wonen bijna 650.000 allahtonen in Bulgaria!

      Islam in Bulgaria is a minority religion and the second largest religion in the country after Christianity. According to the 2021 Census, the total number of Muslims in Bulgaria stood at 638,708 corresponding to 10.8% of the population. Ethnically, Muslims in Bulgaria are Turks, Bulgarians and Roma, living mainly in parts of northeastern Bulgaria (mainly in Razgrad, Targovishte, Shumen and Silistra Provinces) and in the Rhodope Mountains (mainly in Kardzhali Province and Smolyan Province).

      Geliked door 1 persoon

      • Henk der Niederländer zegt:

        Die getallen zullen wel kloppen maar hier zit dat anders.ondanks dat hier nogal wat moslims wonen en met name Turken werkt het hier anders dan in west Europa.
        Een voorbeeld wat Ik al eens eerder aangehaald heb.
        In de jaren 80 of 90 vorige eeuw vonden Turken het zo nodig om zich gediscrimineerd te voelen en gingen ze in grote getale de straat op.
        De Bulgaarse regering had daar een adequaat anrwoord op want die pakten eenvoudig enkele 10.000 den Turken op en mieterde ze in Edirne de grens over rechtstreeks Turkije in, met de mededeling nou ben je onder je eigen volk en zul je dus niet meer gediscrimineerd worden.
        Binnen enkele dagen zonder verder politie optreden waren de demonstraties over.
        Hier weten ze wel hoe ze op moeten treden.

        Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    VOOR EEN VROLIJKE VRIJDAG MET EEN ”VETTE GLIMLACH ”

    IK DACHT DAT ONZE EN MIJN VRIEND .. OOK EEN PROBEEM

    MET VLIEGEN HEEFT DAN WEL HAD ?

    OOM IK SCHIJT PEULEN WHAHAHAHAHA

    Geliked door 3 people

  4. Geronimo zegt:

    Het belangrijkste verschil tussen christendom en islam is in wezen dat alles wat in de loop van de geschiedenis tot op de dag van vandaag verkeerd is gedaan door christenen, is gebeurd “ondanks de leer van Jesus Christus” (NT), en dat de moorden van de islam gepleegd zijn “dankzij de onderrichtingen van roverhoofdman Mohammed vervat in de koran“.
    Anders gezegd, het kwaad zit in de islamitische leer zoals een kuiken in het ei.

    Lees er de koran (nogmaals opzettelijk met een kleine letter geschreven) maar op na en vergelijk de inhoud ervan met die van het nieuwe testament. Duidelijker kan niet.

    Veroveren en onderdrukken is hun enige opdracht. Niets anders. Beetje bij beetje, met eindeloos geduld.. Einddoel: de hele wereld onder de islamitische knoet brengen.

    Al het zogezegde andere valt onder de ‘tacqyya’, dit is geautoriseerd liegen en bedriegen en zand in de ogen strooien op voorwaarde dat het gebeurd ten voordele van de islam en de verspreiding ervan, om dan, eens ze in overtal zijn in een maatschappij, overal hun verstikkende wil op te dringen aan de rest van de samenleving.

    Er bestaat gewoon geen gematigde islam of westerse islam. Dat is een westerse uitvinding als zoethoudertje voor de eigen bevolking, wat men ook moge beweren. Islam is islam, aan de inhoud van de koran wordt nooit getornd. Punt aan de lijn.

    Als mohammedanen het zelf hebben over “gematigdheid” of “gelijkberechtiging net als elke andere religie”, dan valt dit steevast onder de noemer “TACQYYA”. Leugens om bestwil enkel ten voordele van de islam en de verspreiding ervan. Met andere woorden: puur bedrog.

    Overigens, de islam is geen religie, maar een autoritaire doctrine vermomd als religie.

    Geliked door 4 people

  5. Jean zegt:

    Niet alleen bekampen maar totaal verbieden want het is gewelddadige barbaarse waanzin wat een gevaar is voor onze veiligheid en leefbaarheid.

    Geliked door 1 persoon

  6. Alphons Mantel zegt:

    het beste is maximaal nul paspoorten geven aan buitenlandse moslims; maar dat deden onze geniale Nobelprijs-winnaars (ministers) niet

    Geliked door 1 persoon

  7. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Hier in Nederstan denken Ze daar anders over ,volgens PvdA i.s.m VVD en nog wat clubs uit ’t Haagje moet de Hollandse bevolking Islamiet worden.
    Jullie denken toch niet dat al die huizen leeg blijven staan.
    Uiteraard dient de Hollandse gastheer/vrouw dierbaar te zijn aan degene die hier komt wonen.
    Dus tot je 70e werken en slaaf zijn voor Ze.

    Geliked door 1 persoon

  8. stradivotsi zegt:

    gaan we meemaken, dat er niets aan veranderd…we zullen doorgaan

    in context danwel

    Like

  9. Ravian zegt:

    Je kunt de islam ook helemaal niet integreren, simpelweg omdat een puur op dominantie gerichte ideologie als de islam nergens in te integreren is.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie