Verkiezingsfraude in de VS (11)

(Door: J.A. Kapteyn)

(Lees hier deel 1 t/m 10 van “Verkiezingsfraude in de VS”)

In eerdere artikelen op deze site besteedde ik aandacht aan de onregelmatigheden die hebben plaatsgevonden tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020. Deze onregelmatigheden werden door de officiële instanties en door de mainstream media steevast ontkend. Wie eraan twijfelde dat Donald Trump had verloren en dat Joe Biden nu in zijn plaats als rechtmatig president in het Witte Huis zit, was een complotdenker.

Wayne Allyn Root is een bekende Amerikaanse conservatieve journalist. Hij staat bekend als ‘De Conservatieve Krijger’. Zijn tv-programma’s – “America’s Top Ten Countdown” op Real America’s Voice TV Network en zijn dagelijkse tv-show op Lindell TV 2 worden door miljoenen bekeken. Hij is gastheer van het programma “Wayne Allyn Root: Raw & Unfiltered” op USA Audio Network. Zijn nieuwste boek “The Great Patriot BUY-cott Book.” is een bestseller.

Wayne Root publiceerde vandaag op The Gateway Pundit dit artikel:

Nu is het officieel. Ik weet het, jij weet het, iedereen weet het. De rechtszaak tegen Trump in Georgia is het ultieme bewijs dat de verkiezingen van 2020 zijn gestolen

Hoe ik dat weet? Omdat zowel de Federale Overheid als de staat Georgia onze oud-president zojuist hebben aangeklaagd voor het praten over, het vragen naar en het proberen onderzoek te doen naar een gestolen verkiezing. Wanneer de communistische misdadigers, de pestkoppen en de tirannen er een misdaad van maken om een gestolen verkiezing in twijfel te trekken – in een land dat is gebouwd rond vrijheid van meningsuiting – dan is dit 100% bewijs dat de verkiezingen gestolen zijn.

Trump en 18 anderen werden aangeklaagd voor het betwisten van de verkiezingen.

Democraten, mainstream media en sociale media spanden samen om elke discussie of vragen over de verkiezing van 2020 te verbieden. Als je erover praatte of het in twijfel trok, dan werd je geschorst, ontslagen of voor het leven verbannen. Je werd gedemoniseerd en belasterd als een ‘complotdenker’.

Maar niemand luisterde. Iedereen wist dat de verkiezingen waren vervalst en gestolen. Wie ogen in zijn hoofd heeft, heeft geen verder bewijs nodig. Trump is vasthoudend en weet niet van ophouden. Hij is als een hond met een bot. Een stier in een porseleinkast.

De verboden leverden niets op. Het lawaai zou niet verdwijnen. Uit peilingen blijkt dat een grote meerderheid van de Amerikanen gelooft dat de verkiezingen van 2020 zijn gemanipuleerd.

De communistische misdadigers raakten in paniek. Ze konden zich niet permitteren dat Trump zich kandidaat zou stellen voor een volgend presidentschap en hem laten doorgaan over gestolen verkiezingen. Erger nog, wat als hij wint en een onderzoek opent? Democraten zouden levenslang de gevangenis in gaan. Of erger. Dit was verraad.

Ze moesten in actie komen om dit voor eens en voor altijd te beëindigen. Om een voorbeeld te stellen. Om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog een gestolen verkiezing in twijfel durft te trekken, want ze zijn natuurlijk van plan om ook 2024 te manipuleren en te stelen.

Dus nu zijn ze een stap verder gegaan door rechtszaken aan te spannen. Tot zover Wayne Allen Root.

Gisteren verscheen op de site van The Gateway Pundit dit artikel:

Trump kondigt persconferentie aan volgende week. Hierin zal hij de fraude bij de verkiezingen in Georgia onthullen

Oud-president Trump kondigde aan dat hij volgende week op maandag 21 augustus een persconferentie zal houden om een gedetailleerd rapport te onthullen dat gaat over de verkiezingsfraude in Georgia.

“Een groot, complex, gedetailleerd, maar onweerlegbaar rapport over de fraude met de presidentsverkiezingen die plaatsvond in Georgia is bijna compleet en zal door mij worden gepresenteerd op een grote persconferentie om 11:00 uur (17:00 uur NL-tijd, vert.) volgende week maandag in Bedminster, New Jersey. Op basis van de resultaten van dit AFSLUITENDE rapport moeten alle aanklachten tegen mij en anderen worden ingetrokken. Er zal volledige VRIJSPRAAK zijn!

Ze hebben nooit degenen vervolgd die de verkiezingen hebben vervalst, maar ze vervolgen alleen degenen die proberen om de bedriegers aan de kaak te stellen!”

Aldus Trump dinsdag in een bericht op Truth Social.

De Nederlandse mainstream media, landelijke kranten en televisie hebben Trump voortdurend in een kwaad daglicht gesteld. Ze hebben nooit aandacht besteed aan de vele berichten over onregelmatigheden tijdens de verkiezing van 2020. Die werden afgedaan als complete onzin en complottheorieën.

Onze MSM volgden trouw de officiële berichtgeving die de Democraten verspreidden. De “Deep State” in de VS is er alles aan gelegen om Trump de mond te snoeren en om hem af te houden van een volgende gooi naar het presidentschap.

Hopelijk blijft hem het lot van John F. Kennedy en zijn broer Robert bespaard.

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (11)

  1. Republikein zegt:

    En het paard heet Volkert.

    Geliked door 5 people

  2. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Volgens Klaus Schwab hoeven er geen verkiezingen meer plaats te vinden. De hedendaagse ‘technologie’ (door de NWO/WEF gemanipuleerde Artificial intelligence!) zou namelijk uitwijzen dat ze nu al weten wat daar uit gaat komen en verkiezingen derhalve niet meer nodig zijn… Goh zeg, wat een verassing! Feitelijk gezien wijken dergelijke zogenaamd ‘technologische voorspellingen’ natuurlijk op geen enkel vlak af van bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd waarvan de uitslag voor bepaalde/bepalende mensen vooraf óók al vast staat… gewoon omdat ze daar deze ‘techniek’ (honderden jaren geleden ook al) voor hadden… dus waarom zou u nog gaan stemmen, voetbal kijken of voetbal spelen…? Dat hoeft helemaal niet meer!

    Maar ziet u er vooral de voordelen van: het bespaart ú de gang naar de stemlokalen en tòch staan de ‘juiste’ ministers al klaar om de job voor u, uhhh, voor de NWO en het WEF te klaren. En over sportwedstrijden gesproken: niet meer hoeven sporten kan zomaar veelvuldig voorkomend myocarditis schelen bij met Corona ‘vaccinaties’ geïnjecteerde sporters…

    En het is een reeds beproefd concept: in onder andere Brussel, de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Italië, Duitsland en Nederland hebben ze de schijn van verkiezingen in ieder geval nog opgehouden. In Groot Brittannië is inmiddels bewezen dat een ongekozen WEF-puppet zonder enig protest kan worden geïnstalleerd om de fascistische agenda verder uit te voeren.

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Drs.E.N.Schilder. Als ik de beweegredenen van Klauss SSchwab zo lees, denk ik : “Nou, die SSchwab heeft het reuze goed met ons voor, hij bespaart ons toch zeker de gang naar de stembus”. (cynisch) (misschien beter om totaal géén aandacht aan deze minkukel te besteden ?)

      Geliked door 1 persoon

  3. BigLJohn zegt:

    De Democratische partij van Biden die de verkiezingen liet frauderen blijft zelf buiten schot. Trump die in feite de verkiezingen had gewonnen word nu als zijnde een fraudeur aangeklaagd door de Democraten. Het recht en rechtschapen rechtbanken bestaan niet meer in de VS. Dit alles om te voorkomen dat Trump nog ooit president word. Ze hadden heel deze poppenkast kunnen nalaten, want door gefraudeerde verkiezingen komt er toch weer een Democraat als president.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie