De VS en de EU geven miljarden uit in de oorlog in Oekraïne om de nazi’s te steunen

(Door: “Balkanske priče”)

Het Oekraïense volk is het slachtoffer van de wereldwijde staatsgreep, die wordt uitgevoerd door supranationale machten, die niet vrede tussen naties beogen, maar eerder de vestiging van de nazi-tirannie van de Nieuwe Wereldorde. Als het Amerikaanse volk de waarheid wist over hoe Obama en Joe Biden neo-nazi-facties hielpen om de gekozen regering van Oekraïne omver te werpen, zouden ze misschien niet zo enthousiast zijn om de Derde Wereldoorlog te beginnen. De huidige crisis in Oekraïne kan niet worden begrepen zonder eerst de rol van de Amerikaanse regering in de Oekraïense Maidan-staatsgreep-2014 te begrijpen. In 2013 verwierp de Oekraïense president Viktor Janoekovitsj een lening van het IMF en een associatieovereenkomst met de EU, omdat hij beweerde dat de lening de controle over de natuurlijke hulpbronnen van Oekraïne zou overdragen en de kosten van levensonderhoud voor het Oekraïense volk zou verhogen. Als reactie hierop werd onmiddellijk een sterk georganiseerde, door het Westen gesteunde kleurenrevolutie (staatsgreep, aangevoerd door gewelddadige neonazistische milities) onder leiding van Amerikaanse regeringsfunctionarissen ingezet tegen Janoekovitsj (youtube).Het doel: Oekraïne eindelijk losrukken van Rusland en de weg bereiden voor een gewelddadig conflict tussen Kiev en Moskou. Ze willen Rusland beheersen en plunderen, net als in 1991…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De VS en de EU geven miljarden uit in de oorlog in Oekraïne om de nazi’s te steunen

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Dan is er nog een hele grote maar aan verbonden.
    We mogen namelijk de Schwab adepten niet vergeten zoals die in veel regeringen zitten.
    Schwab zelf een nakomeling van een rasnazi en met hetzelfde sop overgoten als zijn vader die weer een andere Joodse Nazi als ideoloog heeft namelijk Yuval Harari en dat is nou net hetgeen waar de helft van de westerse regeringen zo hard mee weg lopen.
    Ook Brussel zit afgeladen vol met het zelfde geteisem maar daar mag niet over gesproken worden, wat binnen niet al te lange tijd ook niet meer mogelijk zal zijn nu de zogenaamde Digital Services Act erdoor gedrukt is in Europa, eenvoudig omdat het kan en om enige tegenstand per direct de kop in te drukken.
    Het Nazigebeuren gaat in ieder geval veel verder dan Oekraine of de USA maar begint op wereldniveau weer heel erg grote invloed te krijgen.
    Overigens een goed en wakker schuddend artikel voor diegenen die het allemaal nog niet echt begrepen hebben

    Geliked door 5 people

  2. waalkade zegt:

    Het meeste geld wat zogenaamd naar Oekraïne zou gaan komt daar helemaal niet terecht.

    Al dat geld gaat naar de banken sector. Ik zal uitleggen wat er achter de schermen gaande is.

    De centrale bank blijven de rente verhogen met als doel dat steeds meer bedrijven hun nieuwe leningen niet meer kunnen her financieren en dat ze failliet gaan waar elite partijen klaar staan om de belangrijkste bedrijven voor een prikkie op te kopen. Hetzelfde is gaande met de boeren. Door de CO2 waanzin willen banken geen nieuwe leningen verstrekken aan boeren en gaan ze of failliet of deze bedrijven worden met ons belastinggeld opgekocht om al die landbouw grond later door te verkopen aan figuren als Bill Gates. Op die manier kunnen ze honger creëren zodat mensen alles slikken, of het nu is dat ze insecten moeten eten of de CBDC accepteren.

    Ondanks dat de centrale banken de rente verhogen zal ook de inflatie verder gaan toenemen. Ze gaan de burger aan alle kanten financieel uitkleden. Er is maar een uitweg die ik al vele jaren bewandel en om die reden ook geen pijn voel van inflatie…. koop voor wat je kunt sparen gouden en zilveren munten. En koop potgroenten in. Die zijn gewekt en bederven NOOIT ! Koop waspoeder, koffie, zout, cacao etc etc. Ik heb jaren geleden al een voorraad aangelegd ook van energie. Ik heb 2 generatoren, ik kan op 3 verschillende manieren eten koken. Denk goed na hoe jij je gezin kunt beschermen want de komende winter zal vreselijk gaan worden…. of vindt je vakantie houden belangrijker…. aan jouw de keuze.

    Dit hele plan is bedacht door de banken sectoren over heel de wereld. Haal je geld weg bij grote banken en ga naar Duitsland en open daar een rekening bij een kleine bank. Doe zo weinig mogelijk zaken met banken en/of verzekeraars. Neem iedere maand al je geld op wat je niet nodig hebt voor automatische betalingen en betaal zoveel als mogelijk cash !!!!

    Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      waalkade.U hebt een vooruitziende blik,en bent een echte prepper.Ik heb de mensen ook geadviseerd om te gaan hamsteren.Potjes hak groenten,ingeblikt vlees of vis,rijst,dit blijft meestal tussen de 3 en 5 jaar goed.En je kunt het warm of koud eten,dus je hebt geen warmtebron nodig.

      Like

      • delamontagne zegt:

        Alles goet & well, maar waar ga jeal die spullen bewaren als je in NL in een galerijflatje woont met helemaal beneden een klein hok, dat men dan kelder noemen ?

        Like

      • ronjaspers zegt:

        delamontagne.Als je een beetje vindingrijk bent is het vrij eenvoudig op te lossen.

        Like

    • waalkade zegt:

      Ik woonde ook in een 2 slaapkamer appartement. Ik had veel in de eetkamer staan en in mijn kleine berging.

      Like

  3. waalkade zegt:

    Ruim 79 mensen in Griekenland gearresteerd die natuurbranden wilde veroorzaken!

    De meeste natuurbranden worden al jarenlang aangestoken om mensen bang te maken voor klimaat verandering…. een grote criminele leugen van elite !

    https://www.bbc.com/news/uk-66612781

    Geliked door 3 people

  4. Robbie zegt:

    Plaats dit linkje nogmaals van de JEWISH INDEPENDENT. Sluit precies aan bij het artikel.
    Nazi collaborator monuments in Ukraine
    Many new streets and monuments have been erected since a new government took over in 2014
    https://forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/

    Geliked door 1 persoon

    • Henk der Niederländer zegt:

      Helaas Robbie had Ik even je inbreng over het hoofd gezien.
      Maar inderdaad op te veel plaatsen wordt de Nazi ideologie openlijk tentoon gesteld, met in het achterhoofd het Nie wieder.
      De grootste huichelarij sinds 80 jaar.
      Zeer goed opgemerkt van je Robbie Chappau.

      Like

  5. belozersky zegt:

    Van de volkeren NAVO en EU wordt verwacht dat men zich er 100% achter schaart. Geen kritische vragen. En dat is de realiteit. Zie tv, kranten etc Is zeer bedenkelijk.
    Geen analyses, geen discussies , niets. Alleen verslagen over de oorlog(front) en gesprekjes. In wat voor wereld leven we?

    Like

  6. kruisridder zegt:

    Waarom trappen ze dan die vieze smerige Joodse president het land dan niet uit als de nazi’s zonodig weer van de Joden afwillen?

    Like

    • LUCIA zegt:

      Misschien omdat het een khazarian is… lees nep-jood, bedenk wel, er zijn weinig echte joden meer over, en ik bedoel echt van het joodse ras, dat is behoorlijk uitgedund/gewoon vermoord, “dankzij” het Spaanse en Portugese koningshuis in een kongsi met de paus/de inquisitie( de multi-purpose moordmachine van de paus), vergeet ook de massa slachting onder de Russische joden niet toen het Russische koningshuis afgezet werd en niet te vergeten onze snorremans van de buren.

      Datzelfde Spaanse koningshuis, weer in een kongsi met de paus, was ook verantwoordelijk voor het uitroeien van de zeer ontwikkelde Indiaanse culturen in Zuid en Midden-Amerika, op zich was dat ook een behoorlijk heftige reset..het viel, in the great scheme of things, wat minder op omdat het hier ging om volkerenmoord en niet om een grote oorlog ..het is overigens ook alleen maar hoe je oorlog definieert.

      Het vaticaan en de staat waren ook in andere landen verantwoordelijk voor het doen “verdwijnen” van de oorspronkelijke bewoners van een aardig aantal landen.

      Er is zoveel bloed hier vergoten op aarde, door deze ellendelingen en ze lopen er iedere keer ongestraft mee weg

      Like

Plaats een reactie