CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Carine Knapen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CARTOON

  1. delamontagne zegt:

    Daarom was Gôbbels in Dts-land voor WWII ook dolblij dat de radio nog maar nauwelijks was uitgevonden en de overheids info er toen in ging als Duitse kwarktaart tussen de middag.

    Geliked door 1 persoon

  2. Jan zegt:

    De desinformatie via de media is moordend, terwijl ze beweren – en dat is hun grootste leugen – dat de desinformatie van de wakkere burger zou komen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ravian zegt:

    Yep, eerlijke ongekleurde voorlichting van het electoraat is het enige fundament waarop je een democratie kunt bouwen.
    Alles wat op iets anders dan dat gebouwd is dat is per definitie al geen democratie, omdat de wil van het volk die op leugens gebaseerd is niet de wil van het volk is maar de wil van de leugenaars.

    Dit is de moeder van alle verkiezingsfraude, die al decennialang, in het volle zicht, onze democratie tot een schijnvertoning maakt.
    De opinie, en dus het stemgedrag, van het merendeel van de kiezers is gebaseerd op een zorgvuldig met leugens geweven narratief dat geen enkele overeenkomst heeft met de realiteit.

    Nu moeten dus ook de laatste bronnen van objectieve informatie nog monddood gemaakt worden, omdat de hele leugenconstructie inmiddels dermate groteske vormen heeft aangenomen dat elke uitbarsting van waarheid het onder zijn eigen gewicht kan doen bezwijken.
    Laat je dus de mond niet snoeren, laat je het zwijgen niet opleggen, nu niet en nooit niet.

    Like

Plaats een reactie