“The Times”: 90% van de Oekraïense soldaten van het tegenoffensief sterven aan het zuidelijk front

(Vertaling: E.J. Bron)

De Britse krant “The Times” (abonneeartikel) bericht van zware verliezen van het Oekraïense leger aan het zuidelijk front. De kop van het artikel: “Oekraïens tegenoffensief van de Oekraïne: ´Ik ben klaar om te sterven… 90% van de jongens zullen sterven.”

Volgens de krant zouden Oekraïense soldaten hebben gezegd dat hun eenheid, om “de situatie aan het zuidelijk front om te keren”, al 75% van haar mannen verloren zou hebben.

Oekraïense elitesoldaten vertellen ons van de verschrikkelijke prijs die ze ervoor moeten betalen dat ze tijdens het tegenoffensief in de zomer Russische stellingen hebben doorbroken”, aldus de krant. En verder:

Volgens informatie van artsen uit verschillende militaire eenheden kan het aantal doden in de viercijferige getallen lopen.”

De Oekraïense soldaten vragen zich af “wat de kosten” voor zulke operaties zijn met het oog op de resultaten in de vorm van kleine dorpen, die met de aardbodem gelijk gemaakt worden.

Als ik mensen in het binnen- en buitenland op de bank hoor zeggen: ´Oh, het Oekraïense leger heeft nu al Bradleys en Leopard-tanks! Laat de Russen nu zien wat er aan de hand is´, dan ballen mijn handen zich tot vuisten. Ik zou willen dat ze hier naartoe zouden kunnen komen om de realiteit van onze strijd te zien”,

citeert de krant een Oekraïense soldaat.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op “The Times”: 90% van de Oekraïense soldaten van het tegenoffensief sterven aan het zuidelijk front

  1. Léon van Duren zegt:

    De neonazistische,fascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 regering onder leiding van de schaamteloze nietsontziende recidiverende beroepsleugenaar,de WEF-BILDERBERGER psychopaat Mark Rutte en z’n eveneens zeer onbetrouwbare hoge ambtenaren zijn voor honderd procent medeplichtig aan het zinloze bloedvergieten in de uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog!!

    De Nederlandse zeer onbetrouwbare ,oorlogshitsende,corrupte demissionaire psychopaten regering Rutte en z’n zeer onbetrouwbare entourage moeten in de toekomst op zware straffen rekenen vanwege de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!De Nederlandse geïnstitutionaliseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia boevenbende gaat absoluut niet vrijuit!!

    Zalig zijn de vredestichters, want zij zullen Gods kinderen genoemd worden.

    Zalig zijn de vredestichters,die absoluut niet aanwezig zijn in het satanische,Woke,LGBTi,transhumanistische psychopaten kabinet Rutte en Co!!

    Nederland wordt door volslagen gestoorde gezagsdragers-en beleidsmakers naar de afgrond gemanoeuvreerd!!

    Wie zwijgt stemt toe met het onbetrouwbare,demissionaire,oorlogshitsende corrupte WEF-BILDERBERGER psychopaten kabinet Rutte en co!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081 CZ. Leudal

    Like

  2. bobzelf zegt:

    4 CIJFERS ??

    NIEUWS 3 UUR GELEDEN 66.000 DODEN DAT ZIJN ER 5 TOCH

    EN ??

    ZELFS DE EERSTE LINIE NOG NIET BEREIKT

    NOU GAAF NA 3 MAANDEN ??

    NEE IK DENK NIET DAT ”DE KRIM ” WEER BIJ UKRAINE KOMT

    OOM DIT IS NIET OM TE LACHEN

    MAAR ZE WILLEN ?/ DAN WEL MOGEN ?? NIET STOPPEN ..

    DUS IK GA MORGEN NOG EEN DAGIE NAAR HET STRAND

    NIEMAND VRAAGT MIJ IETS . U OOK NIET TROUWENS

    IN GREECE WEF ??? AUTO ELECTRISCH ?????
    2030 ?? 2035 ???

    KORTING OP DE PRIJZEN BIJ DE SUPERMARKETEN VAN DE REGERING

    ELECTRICITEITS REKENING. AL BELACHELIJK LAAG DOET GRIEKENLAND ER NOG EURO 15 VANAF

    WATER ? 3 MAANDEN HELEMAAL GRATIS

    WAT EEN KUTLAND .

    WHAHAHAHAHAH

    Geliked door 1 persoon

  3. LUCIA zegt:

    Erg voor die soldaten daar, die hebben voor deze hele proxy war niet gekozen, zoals in iedere oorlog zijn soldaten gewoon kanonnenvoer een oorlog heeft vaak vele nare achterliggende agenda’s, maar de soldaten aan het front kunnen geen kant uit en kunnen er niets aan doen… klote man..Ik denk persoonlijk (en ik heb een heleboel geschreven) dat één van mijn mooiste gedichten eigenlijk 2 gaan over een soldaat in de oorlog, vond ik persoonlijk echt heel mooi, ik schreef ze door een waas van tranen en … moet ze eigenlijk opzoeken.

    Hier een nummer, die als ik het hoor, iedere keer de kraan voor mij opendraait en mij kippenvel bezorgd ; geweldig nummer van Billy Joel;

    Like

Plaats een reactie