Israëlische regering trekt verordening om Covid-testen uit te voeren na protest van ziekenhuizen in

(Vertaling: E.J. Bron)

Openbare ziekenhuizen gaven aan dat het onderzoek van elke individuele patiënt te veel bronnen in aanspraak zou nemen en “geen effectieve informatie oplevert”. Het Israëlische ministerie van Gezondheid heeft zijn verordening aan de ziekenhuizen om bij alle nieuwe patiënten PCR-testen uit te voeren, ingetrokken, nadat het management van de openbare ziekenhuizen zich daar tegen had uitgesproken.

Volgens “Kan News”, de publiekrechtelijke Israëlische tv-zender, heeft het ministerie van Gezondheid besloten zijn verordening in te trekken, nadat de openbare ziekenhuizen hadden meegedeeld dat de uitvoering van Covid-testen bij elk nieuw opgenomen patiënt te veel bronnen in aanspraak zou nemen.

Eind vorige week riep het Israëlische ministerie van Gezondheid alle ziekenhuizen op om elke nieuwe patiënt met de omstreden PCR-test op Covid te testen om “de besmettingscijfers effectiever te controleren”, hoewel PCR-testen zichzelf bewezen hebben als foutief en onnauwkeurige resultaten opleveren.

Het Israëlische General Public Hospital Managers Forum stuurde een antwoord aan het ministerie van Gezondheid, waarin het beleefd het uitvoeren van PCR-testen bij alle nieuwe patiënten afwees. De vertegenwoordigers van het ziekenhuis verklaarden “na klinische beoordeling PCR-testen te blijven uitvoeren”.

“Volgens onze deskundige mening zal de uitvoering van de testen bij alle patiënten van het ziekenhuis geen effectieve informatie opleveren”, stond er in de brief.

“Anderzijds vormt dit arbeidsvolume een te ver gaande arbeidsbelasting voor ons, in het bijzonder in laboratoria, die sowieso al zwaar overbelast zijn. Verder zal dit in economisch moeilijke tijden tot een aanzienlijke belasting van het inkoop- en salarisbudget leiden.”

“Met alle respect, het aantal patiënten dat vanwege Covid in het ziekenhuis wordt afgeleverd, is gering en daarom is het wellicht beter om deze testpeiling in de gemeente uit te voeren, waarin zich de meeste patiënten met symptomen aan de ademhalingswegen bevinden en zullen bevinden.

In het begin van de Covid-crisis was Israël een van de eerste landen die restrictieve maatregelen invoerde, tot aan grootscheepse lockdowns toe. De eis van het ministerie van Gezondheid naar een herinvoering van de obligatoire PCR-test kwam te midden van geruchten over een terugkeer van afsluitingsmaatregelen en de mondkapjesplicht in deze herfst.

De weigering van het Israëlische ziekenhuis om de oproep van de regering na te komen, kan als signaal voor het wereldwijd toenemende verzet tegen de herinvoering van het draconische Covid-regime beoordeeld worden.

Bron:
uncutnews.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Israëlische regering trekt verordening om Covid-testen uit te voeren na protest van ziekenhuizen in

  1. Alphons Mantel zegt:

    de uitvinder van de PCR-test meldde dat deze test niet geschikt is om een levend virus aan te tonen; waarom wordt ie dan toch benut ?

    Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      Omdat het een zeer gemakkelijk te manipuleren test is die “positieve resultaten” naar wens kan produceren en dus ideaal is om propaganda van een ‘wetenschappelijk’ sausje te voorzien.

      Like

  2. leeuw7 zegt:

    Gepensioneerde politiechef slaat alarm!

    Politiechef slaat alarm: begrafenisondernemers hebben het tegenwoordig over een toenemende volledige belasting van hun werk. Sinds het begin van de coronabeschermingsmaatregelen in 2020 valt er een dramatische toename van het aantal sterfgevallen te registreren. Ook de huidige evaluatie van het Federale Bureau voor de Statistiek bevestigt deze gestaag stijgende oversterfte in alle leeftijdsgroepen. Een dramatische ontwikkeling waarop volgens Uwe Kranz alleen moet worden gereageerd door onmiddellijk te stoppen met vaccineren. [verder lezen]

    https://www.kla.tv/Vaccinatie/26940

    Deel deze belangrijke informatie met zoveel mogelijk mensen!!

    Wie zwijgt stemt toe met het onbetrouwbare demissionaire psychopaten kabinet Rutte en Co!!

    Like

  3. leeuw7 zegt:

    STAATSCENSUUR EN STAATSTERREUR – HET WARE GEZICHT VAN HET NIEUWE NORMAAL
    door Door Frankema | 8 sep 2023 | COVID-19 vaccin, Kabinet Rutte III – IV, Rechten

    Vrijheid van meningsuiting is een grondrecht, maar onze democratie functioneert niet meer. Het ‘nieuwe normaal’ lijkt gebaseerd te zijn op leugens, censuur en terreur.
    Wendy Mittemeyer is een gepromoveerde wetenschapper. Op Twitter stelt zij zich met de volgende kernwoorden voor: Medical Ethical Advisor, Humanist, Works for pharma. Against coërcion & censorship. Pro freedom & open dialogue. Zij is voor velen een bekende door haar goed onderbouwde posts op social media: vragen en argumenten die hout slaan, voorzien van bronnen en linken. Het is duidelijk dat zij betrokken is met maatschappelijke zaken, meedenkt en meevoelt – en dat zij verwoordt wat velen van ons ook zo ervaren.

    De onbetrouwbare FAILED State Nederland wordt momenteel geregeerd door van overheidswege georganiseerde,gewetenloze ,destabiliserende,demoraliserende terroristische,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan-vaccinazi’s-boevenbende-terroristen -veelplegers-misleiders!!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/staatscensuur-en-staatsterreur-het-ware-gezicht-van-het-nieuwe-normaal/

    Like

  4. bobzelf zegt:

    who ????????????

    PUSHED RUSSIA INTO THE WAR ???????????????????????????

    ZITTEN …… BAKKIE PLEUR …

    EN VERDER ??

    IS HET NUTTIGEN … VAN EEN KANO … RONDO .. DAN WEL NEGERZOEN

    TOEGESTAAN

    EN … GOOD MORNING “” TO YOU

    FROM A HOT ATHENS IT WILL BE 27 …28

    NOBODY IS COMPLAINING .. WHAHAHAHAHAHAHAHA

    DE STRANDSRTOELEN WORDEN KLAAR GEZET

    LATERRRRR

    Like

  5. bobzelf zegt:

    DE WERKENDE NEDERLANDER

    IS ZO KAAL GESTOLEN . ALLES IS HEM AFGENOMEN

    STEM PIETERTJE OF OME FRANS OF CAROLIENTJE

    UW TOEKOMSTIGE VAKANTIES KUNT U DAN

    ”NAAR BALCONIA ”

    OOM .. IK ZIT GOED HIER WHAHAHAHAHAHHAHA

    Geliked door 1 persoon

  6. 007lucia zegt:

    U weet drommels goed ome Bob
    dat de Nederlandse balkons
    type Madurodam zijn
    daar kun je nog geen tent opzetten
    een stretcher kan nog wel
    opstaan wordt wel een kunststuk
    en een paar biertjes teveel
    is slecht voor je geraniums
    als je ze onderkotst

    Like

Plaats een reactie