Tweet van de AfD

(Door: AfD – Vertaling: E.J. Bron)

Na hevige onlusten: uitzetfeest in plaats van Eritrea-festival! Stuttgart, Bamberg, Lübeck: deze drie namen van steden staan voor nieuwe ongelooflijke uitbraken van geweld door migranten, die alle drie sinds vorige week vrijdag plaatsvonden. In Stuttgart escaleerde zaterdag voor de zoveelste keer het geweld bij een “Eritrea-Festival”. Honderden migranten uit het Oost-Afrikaanse land vielen daar politieagenten en festivaldeelnemers aan met bouwmateriaal, metalen stangen en kilo´s zware brokken steen: 27 gewonde politieagenten, 228 arrestaties – waarvan 227 personen inmiddels alweer op vrije voeten zijn. Consequenties? Nul. Praatjesmakers zoals de politicus binnenlandse zaken Christoph de Vries willen er alleen maar “over nadenken” of men de minimum straf voor de uitzetting van buitenlanders zou moeten verlagen. Al tientallen jaren lang blijft de CDU in dit “nadenken” hangen. Wij zijn het zat en eisen consequente uitzettingen!

Een dag eerder komt het in Lübeck tot een massale vechtpartij op straat, waarbij meerdere daders meedogenloos op een 19-jarige inslaan en hem aanvallen met trappen tegen zijn hoofd – in een video zouden Arabische woorden te horen zijn. De politieleiding in Lübeck beleert ondertussen met een ongelooflijke persmededeling de burgers, waarschuwt voor een verbreding van de video en beweert intimiderend dat daardoor voldaan zou kunnen zijn aan het plegen van “strafbare feiten”. Blijkbaar is de zorg voor een verbreding van de video groter dan de daadwerkelijke en onbetwistbare delicten die in de video te zien.

In Bamberg moesten vrijdag talrijke politiepatrouilles en ook politiehelikopters bij een asiel ankercentrum aanrukken, omdat een meute van 40 man probeerde illegaal het terrein binnen te dringen. De dag daarvoor kwam het in het onderkomen tot een massale vechtpartij waar meer dan 100 toeschouwers naar kwamen kijken. Terwijl in België al de zesde school door vermoedelijk islamitische daders in brand werd gestoken, nadat het daar tot protesten tegen de lessen seksuele voorlichting kwam, escaleert in Duitsland het migrantengeweld – en de gevestigde partijen reageren met holle frasen. Wij eisen de consequente handhaving van de rechtsstaat: uitzetfeest in plaats van Eritrea-Festival!

Bron:
twitter.com/AfD/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Tweet van de AfD

  1. karton zegt:

    Is er dan helemaal niemand die begrijpt dat een zg. “Eritrea festival” alleen maar is bedoeld om aloude Eritrese stammen-oorlogen uit te vechten ?
    In hun eigen land worden de daders onthoofd, in EUSSR-landen krijgen ze álle bescherming, is hun cultuur, toch ?

    Geliked door 8 people

    • olieklippie zegt:

      Juist, en er is maar één antwoord op dat soort “feesten” , geen praatclubje van maken maar ERUIT TRAPPEN dat TUIG!!!

      Geliked door 3 people

    • 007lucia zegt:

      Bij ons is een feestje iets met vrede en blijheid maar deze gasten zien feesten anders… kijk hoe de mokro’s de overwinning van hun voetbalteam vierden in Amsterdam..volstrekt onbegrijpelijk, er ging dan ook een zucht van opluchting door menslievend Amsterdam, toen ze(helaas) veel te laat verloren

      Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ 007lucia op 19-9-2023 om 13.27 u.
        Ach weet je Lucia ik denk wel eens, als die wilden weer eens “feesten” ; “laat ze maar gaan, ze hebben verder ook al helemaal niks aan hun miezerig leventje !”
        Opgegroeid in een grot, levend van hagedissen, slangen en brandnetels, alléén maar spijkerschrift geleerd (wél met échte spijkers trouwens !)
        Ze kenden hun eigen moeder niet omdat die de hele dag zat verstopt in een vuilniszak, de vader was meestal op bezoek bij een “nichtje” of een bevallige buuf in de buur-grot.
        Ik stel me zo voor dat die gasten, als ze al in een normaal land terecht komen, écht gaan “feesten”.
        Maar ze moeten godverdegodver. wel met hun gore poten van mijn spullen afblijven !!!!

        Geliked door 1 persoon

  2. scherpschutter1943 zegt:

    Als de burgemeesters van deze drie steden nu eens vriendelijk vragen aan de Eritresche gasten om op te houden met dat geweld, misschien doen ze dat dan ook wel, je weet maar nooit. Doen ze het niet kan je ze altijd nog uitschakelen met een aantal salvo’s uit een machine geweer. Maar ja, dat moet je dat ook wel durven. Bijkomend nadeel is ook dat het zo’n romslomp geeft om al die slachtoffers te verwerken en al die contacten met de nabestaanden. Ik word daar niet vrolijk van. Gingen die kelerelijers nou maar uit zichzelf weg.

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ scherpschutter1943 op 18-9-2023 om 17.20 u.
      Het verwerken van al die slachtoffers is niet écht moeilijk, Schutter.
      Leg de gedode “feestneuzen” op de Veluwe ……… de alom bewierookte wolf doet de rest.

      Geliked door 1 persoon

  3. stradivotsi zegt:

    da hoaba wir den Scheiß. Dess geht nimmer guat oas, do schaffts ma oa Kultur h’nein die nur kaputt macha woll’n. Gruas, Schradifotzki

    Like

  4. Ravian zegt:

    “nadenken” is de term waar linkse mensen “tijd rekken” mee bedoelen.
    Je gaat gewoon zitten “nadenken” totdat de gewenste “voldongen feiten” gerealiseerd zijn, en daarna doe je net alsof dat allemaal niet de bedoeling was.

    Geliked door 3 people

  5. skippy zegt:

    ik las niets in de kranten, zag niets in het NOS hoernaal….alles word verzwegen.

    WEF Lafaards en MSM HOERNALISTEN

    Geliked door 6 people

  6. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Zouden WITTE Nederlandse kinderen van 13 en 14 jaar een man met een stoeptegel doodslaan??

    En het blijft oorverdovend stil bij BIJ1, DENK……

    Geliked door 8 people

  7. droevige mof zegt:

    Eigenlijk link ik geen Duitstalige video’s zonder ondertiteling. Maar deze toespraak van Alice Weidel is zo goed, zo sterk, dat ik het heb gedaan.

    https://m.youtube.com/watch?v=aa1J7YR1W-A

    Geliked door 6 people

  8. ronjaspers zegt:

    Natuurlijk worden die “cultuurverrijkers” niet uitgezet,die worden opzettelijk duitsland en europa binnengehaald door de kwaadaardige elite.Om de europeanen te terroriseren en af te slachten.

    Like

Plaats een reactie