Gevolgen van de massa-immigratie: “kindercriminaliteit” explodeert

(Vertaling: E.J. Bron)

Kindercriminaliteit” bestond vroeger niet. Dat deze ondertussen een eigen rubriek in de criminaliteitsstatistieken uitmaakt, is een direct gevolg van de massa-immigratie – want de criminele minderjarigen hebben vaak een “migratieachtergrond” of zijn buitenlanders. Voor de Duitse justitie zijn ze in zoverre een probleem dat ze als minderjarigen niet strafrechtelijk aansprakelijk zijn.

Nu bleek uit het antwoord van de Beierse deelstaatregering op een AfD-interpellatie in het Beierse parlement: in 2022 registreerde de criminaliteitsstatistiek van de politie (PKS) een record wat betreft “kindercriminaliteit” in Beieren – vooral wegens geïmmigreerde minderjarige criminelen.

In het jaar 2019 werden derhalve in totaal 8.758 verdachten onder de 14 jaar geregistreerd. In 2022 waren het 12.478 niet strafrechtelijk aansprakelijke daders – een stijging van 42,5% binnen slechts drie jaar. Het aandeel niet-Duitse verdachte kinderen werd voor 2022 met 23,7% aangegeven – afgemeten aan het bevolkingsaandeel van buitenlanders is dat duidelijk buitenproportioneel. Daarbij werden overtredingen tegen de verblijfswet, de asielwet en de wet op het vrije verkeer van personen/EU niet eens meegenomen. Het aandeel is in werkelijkheid dus nog veel hoger. Vooral echter zijn genaturaliseerde personen niet in de statistiek terug te vinden – zij gelden namelijk als “Duitsers”.

Omdat het bij de minderjarige criminelen over het algemeen om mannelijke jongeren gaat, komen in de statistiek vooral seksuele delicten bijzonder vaak voor. In 2019 waren het nog 554 delicten tegen de seksuele zelfbeschikking. In 2022 is dit aantal met ongeveer 104% toegenomen: 1.130 delicten – gepleegd door daders onder 14 jaar (!). Maar ook delicten betreffende een ruwe handelwijze en delicten tegen de persoonlijke vrijheid namen in 2022 met in totaal 2.333 delicten met ongeveer 6,3% toe.

De stijging van de “kindercriminaliteit” in Beieren dekt daarbij de landelijke trend: het aantal zogenaamde “onbegeleide minderjarige buitenlanders” in Duitsland is in 2022 verdubbeld – dat geldt ook voor de misdaadcijfers.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Gevolgen van de massa-immigratie: “kindercriminaliteit” explodeert

  1. #heelNLisnaardekloten zegt:

    ‘k Hoop op veel steekincidenten, verkrachtingen, explosies, overvallen, moord / doodslag…. Die niet horen wil, moet maar voelen, en betalen. Hahahahahaaa … Die DEBIELE Moffen en hun buurtjes zijn het vergassen nog niet waard! (Hebben zelf 6 MILJOEN Joden verraden en vergast!!)

    Like

  2. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Heel Afrika en het Midden Oosten loopt leeg, richting Gekke Henkie;

    Tientallen jongeren per dag!

    ,,Het klopt dat alle plekken die we voor jongeren beschikbaar hebben kunnen maken vol of zo goed als vol zijn’’, zegt een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). ,,Nog steeds komen hier tientallen jongeren per dag binnen. Maar iedereen is ondergebracht. Er hoeft vanavond niemand op stoelen of op de grond te slapen. Morgen weer een dag. Het blijft spannend.’’ Van der Burg: ,,Het gaat nu, met heel veel moeite, goed.”

    Geliked door 1 persoon

  3. Republikein zegt:

    Geneutraliseerd, is dat hetzelfde als genaturaliseerd, dus niet meegenomen, is dus een slinkse streek zei de hond geboren in de paardenstal.

    https://i.ytimg.com/vi/iDE8sM3zKLk/hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJD&rs=AOn4CLBY0bKY-qQB_mOVCIoLWWDIVJ_LVA

    Like

  4. Ravian zegt:

    Als je weet dat in de cultuur waar deze “kindercriminelen” uit voort komen kinderen vanaf 13 jaar als volwassen worden betracht dan snap je ook dat dit probleem veroorzaakt wordt door het importeren van een niet compatibele cultuur.
    En deze islamitische ‘volwassenen’ misbruiken dan vervolgens gewoon het feit dat ze hier onder het kinderstrafrecht vallen, en dus overal met een tik op de vingers mee weg kunnen komen.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie