Het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken plaatst de leiding van het Internationaal Strafhof in Den Haag in het opsporingsregister

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de president van het Internationaal Strafhof, Piotr Hofmanski, in het opsporingsregister laten plaatsen wegens strafbare handelingen, berichtte het persbureau TASS maandag.

Bovendien heeft de Russische justitie ook bevelen tot opsporing laten uitschrijven voor zijn plaatsvervangster, vice-presidente Luz del Carmen Ibanez Carranza, en de Duitse rechter Bertram Schmitt.

De drie personen worden er van beschuldigd artikelen in het Russische Wetboek van Strafrecht te hebben geschonden. Op 10 maart 2023 had Moskou al strafrechtelijke onderzoeken laten starten tegen de officier van justitie Karim Ahmad Khan en de rechters Tomoko Akane, Rosario Salvatore Aitala en Sergio Gerardo Ugalde Godines van het Internationaal Strafhof wegens opzettelijke illegale ambtshandelingen.

Khan en Aitala worden er van beschuldigd willens en wetens een onschuldig persoon van een misdaad te hebben beschuldigd en een buitenlandse functionaris, die onder internationale bescherming staat, aangevallen te hebben om internationale betrekkingen te vergiftigen, terwijl de beide andere rechters, die het arrestatiebevel van de officier van justitie hadden goedgekeurd, wegens opzettelijke begunstiging onwettige illegale ambtshandelingen aangeklaagd zullen worden.

Voor alle gezochten geldt het vermoeden van onschuld.

De maatregelen van de Russische Federatie hebben ermee te maken dat de zogenaamde “westerse waardegemeenschap” met haar gewelddadige putsch tegen de rechtmatig gekozen Oekraïense regering in Kiev in het jaar 2014 een vernietigingsveldtocht (2014-2022) tegen de burgerbevolking in de Donbass begon en bovendien steeds meer en aan het gezicht onttrokken NAVO-krachten de Oekraïne binnen sluisde.

De militaire escalatie door de NAVO en haar Oekraïense helpers heeft Rusland er in 2022 toe gedwongen een militaire speciale operatie ter demilitarisering en denazificatie van de Oekraïne te starten om de onacceptabele bedreiging en deelname van de NAVO met haar Bandera-excessen voorgoed ongedaan te maken.

Analisten en militaire experts gaan er van uit dat de Russische Federatie met de jaarwisseling 2023/2024 de situatie definitief beslecht moet hebben.

In januari 2024 is het de 81e verjaardag van de capitulatie van het 6e Duitse leger in Stalingrad. Daar zouden alle Europeanen, die zich nog steeds in een oorlogsroes bevinden, aan moeten denken, nadat ze tot nu toe al 400.000 Oekraïense soldaten zinloos de dood in jaagden en 600.000 andere Oekraïense troepen gewond of verminkt op de slagvelden van hun oostelijke veldtocht achterlieten.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken plaatst de leiding van het Internationaal Strafhof in Den Haag in het opsporingsregister

  1. Andre zegt:

    Het ICC is een instituut wat niet eens door Rusland is erkend. Ik volg nu het genocide proces Ukraine Rusland (aangevraagd door Ukraine 2 dagen nadat Rusland de SMO stratte) bij het ICJ en dan mogen de lidstaten hun riedeltje opnoemen in het vredes paleis te Den Haag. Alle lidstaten zeggen hetzelfde en niemand heeft het over de 400.000 soldaten van Ukraine die door Zelenskii door de vleesmolen zijn gedraaid of er bij de deur een draaiboek is uitgedeeld. Nederland hen ik nog niet voorbij zien komen maar ben benieuwd wie daar het riedeltje gaat voorliegen.

    Geliked door 2 people

  2. Republikein zegt:

    Scheelt maar 10 jaar.

    Geliked door 1 persoon

  3. leeuw7 zegt:

    Wat hebt Gij gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht,zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij!!

    Psalm 94 :20 -21

    Zetels van verderf zijn o.a: De FAILED Woke ,LGBTi,transhumanistische State Nederland,De WHO,De VN= United Nonsens,De incompetente,corrupte Europese commissie,De huidige regering in de hopeloos verdeelde VS van Amerika ,enz…….

    Teveel om allemaal te benoemen!!
    ,

    De huidige Nederlandse rechtsstaat is inmiddels vergelijkbaar met een van overheidswege georganiseerde terroristische,onbetrouwbare,oorlogshitsende,corrupte ,vooringenomen organisatie!!Deze van overheidswege georganiseerde Nederlandse onbetrouwbare organisatie heeft het niet goed voor met de Nederlandse bevolking!!

    Gaat het vooringenomen vooringenomen gecorrumpeerde,partijdige internationale Strafhof nu eindelijk ook eens de van overheidswege georganiseerde oorlogsmisdaden van Nederland in Irak ,Afghanistan,en Libië onderzoeken??

    De van overheidswege georganiseerde Amerikaanse misdadige boevenbende,die de afschuwelijke moordaanslagen op 11 september 2001 tot in detail hebben georganiseerd ,zijn nog steeds op vrije voeten!!

    Wat is er precies gebeurd op 11 september 2001?
    Twee vliegtuigen doorboorden toen de ‘Twin Towers’. Een derde vliegtuig vloog in het Pentagon in Washington, een belangrijk gebouw van het Amerikaanse leger. Een vierde vliegtuig stortte neer in een weiland. De vliegtuigen waren gekaapt door Al Qaida.!!

    Het staat onomstotelijk vast dat deze ernstige misdaden tegen de menselijkheid van overheidswege georganiseerd zijn door een schaamteloze nietsontziende van overheidswege georganiseerde levensgevaarlijke boevenbende !!

    Ook de incompetente,ongeloofwaardige WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten Nederlandse misleiders overheid voegt zich nog steeds met de moordenaarsbende van de VS van Amerika !!

    De onbetrouwbare,incompetente FAILED State Nederland laat zich nog steeds misbruiken door de van overheidswege georganiseerde boevenbende uit de VS van Amerika!!

    Wie zwijgt stemt toe met het van overheidswege georganiseerde,demissionaire,zeer onbetrouwbare,klimaatfascistische,oorlogshitsende,levensgevaarlijke psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte en Co!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ. Leudal

    Geliked door 1 persoon

  4. bobzelf zegt:

    DUIDELIJK HE ….

    DUS AL HET GAJUS GEWOON OOK BIJ DE NAAM NOEMEN ..

    NIET ROEPEN DAT ZEG JE NIET ..

    NEE.

    HIER HEBBIE UM . RECHT IN JE BAKKUS

    MET DE 2014 -2022 USA COUP .JE VREET HET MAAR OP ..

    GEGROET.

    IK GA EEN UURTJE ”STRANDSTOELEN “” WHAHAHAHA

    Geliked door 5 people

    • BigLJohn zegt:

      Dus rotzakken daar in den Haag, als de Russen je wat beloven neem hen dan maar serieus. Dit zijn geen loze beloften zoals van jullie schoften daar uit den Haag. Eens neemt de Rus je te grazen. Waarvan akte.

      Like

  5. koddebeier zegt:

    Precies waar ze thuis horen !

    Geliked door 2 people

  6. 007lucia zegt:

    Wederom een schitterend staaltje sarcastische humor a la Putin..meesterlijk en invasief

    Like

  7. Republikein zegt:

    Laatst iets gelezen over Jens en wat ie allemaal uitkraamt, enfin…..

    Q:

    Hallo allemaal. Mijn naam is (onhoorbaar). Ik ben voorzitter van de Atlantische Verdragsassociatie Oekraïne, gevestigd in Kiev. Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor wat de NAVO heeft gedaan en blijft doen in termen van steun aan Oekraïne, om te vechten tegen de Russische niet-uitgelokte en ongerechtvaardigde agressie. Mijn vraag is, wat zou de reactie van de NAVO zijn op een mogelijk scenario, wanneer China zijn invasie op Taiwan lanceert, en Rusland wordt ondersteund door Chinees militair materieel? Dank u wel.

    Secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg:

    Ten eerste denk ik dat de boodschap is dat China geen geweld mag gebruiken om de status quo voor Taiwan te veranderen.

    De NAVO-bondgenoten – er zijn geen veranderingen in het beleid van de NAVO-bondgenoten ten aanzien van Eén China en er is geen rechtvaardiging voor de dreigementen en het dwangmatige gedrag dat we China de afgelopen maanden en de afgelopen jaren hebben zien vertonen ten aanzien van Taiwan.

    Dat is dus de belangrijkste boodschap. De andere boodschap is dat alle veranderingen, alle geschillen moeten worden opgelost met diplomatieke, niet met militaire middelen. Dan denk ik, wat we zien is dat China niet alleen Taiwan bedreigt, maar China is ook verantwoordelijk voor dwingende acties tegen buurlanden. Ze proberen controle te krijgen over de Zuid-Chinese Zee. Ze hebben grote delen van de Zuid-Chinese Zee in handen gekregen, of in ieder geval geprobeerd. En we zien ook hoe China en Rusland steeds dichter bij elkaar komen.

    En er is weer een grote gezamenlijke marineoefening. We zien meer Chinese en Russische, zowel lucht- als marinepatrouilles. Dus dit is natuurlijk iets dat van belang is voor onze veiligheid. En dat is ook de reden waarom de NAVO – in het nieuwe Strategisch Concept, dat we op de Top van Madrid zijn overeengekomen – de militaire, economische en politieke kracht, de toenemende macht van China aan de orde stelt.

    Gelezen op https://www.nato.int/cps/en/natohq/opinions_215363.htm

    Nou zat ik te denken over het gezegde van:

    Like

Plaats een reactie