Nieuwe corona-”booster”: werkzaamheid niet bekend, verhoogd risico op myocarditis volgens producenten

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

De producent van de nieuwe “booster-vaccinaties” genaamd Comirnaty Omicron XBB.1.5, Pfizer/Biontech, lijkt van het eigen product veel minder overtuigd te zijn dan bijvoorbeeld de Oostenrijkse regering. Deze benadrukt dat een vaccinatie vanaf zes maanden niets in de weg zou staan – de bijsluiter daarentegen adviseert nadrukkelijk om het vaccin niet toe te dienen aan kinderen onder de 12 jaar, wijst op een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis bij vooral jonge mannen (inclusief dodelijke gevolgen). De vaccinatie zou mogelijk ook helemaal niet kunnen werken en als ze werkt, weet men niet hoe lang.

De regering in Oostenrijk maakte onlangs enorme reclame voor de nieuwe booster-vaccinaties “tegen” Covid-19, geproduceerd door Pfizer/Biontech. Zonder welke kritisch discussie dan ook presenteerde het ORF op 21 september de inhouden van een persconferentie. Bovendien wordt e rop kosten van de belastingbetaler weer reclame gemaakt voor een propagandawebsite van de “organisatie van vaccin-producenten”. Die kunnen zich eens temeer verheugen op een grote geldzegen, want er werden al 1,9 miljoen “boosters” besteld en met het geld van de belastingbetaler betaald.

In tegenstelling tot de gehuichelde euforie van het ministerie van Gezondheid en de vaccinatie-lobby leest de bijsluiter van het preparaat duidelijk terughoudender:

Er bestaat een verhoogd risico op myocarditis (ontsteking van de hartspier) en pericarditis (ontsteking van het hartzakje) na de vaccinatie met Comirnaty. Deze ziektes kunnen zich binnen enkele dagen na de vaccinatie ontwikkelen en treden hoofdzakelijk binnen 14 dagen op. Ze worden vaker na de tweede vaccinatie waargenomen en vaker bij jongere mannen. Het risico op myocarditis en pericarditis lijkt bij kinderen van 5 tot 11 jaar geringer te zijn dan bij kinderen van 12 tot 17 jaar. De meeste gevallen van myocarditis en pericarditis herstellen zich. In enkele gevallen was een intensieve medische verzorging noodzakelijk, en er werden gevallen met dodelijke afloop waargenomen. Na de vaccinatie moet u letten op signalen van een myocarditis of pericarditis zoals ademnood, hartkloppingen en pijn in de borstkas en onmiddellijk een arts inschakelen wanneer deze optreden.”

Of het “vaccin” überhaupt werkt – desbetreffend wil Pfizer niet echt vastleggen. Men vlucht in de formulering: “Het gebruik van het vaccin zou in overeenstemming met de officiële aanbevelingen plaatsvinden.” Daarmee wil men later vermoedelijk “op zeker” gaan, ook al heeft men zich d.m.v. omvangrijke contracten sowieso uit de verantwoordelijkheid gestolen. Met het oog op de werkzaamheid schrijft men:

Net zoals bij elk vaccin beschermt Comirnaty Omicron XBB.1,5 mogelijkerwijs niet alle gevaccineerde personen en het is niet bekend hoe lang u beschermd bent.”

Het blijft dus te hopen of de “vaccinatie” überhaupt beschermt wie ze beschermt en hoe lang. Volgens deze definitie is ook het totale falen mogelijk dat in de praktijk waargenomen wordt. De omstandigheid, die al in meerdere grote onderzoeken werd bewezen, dat hoe meer “vaccinaties” des temeer kans op ziekte en een zwaar verloop verhoogd wordt, noemt de producent in zijn bijsluiter niet.

Actuele varianten van Covid-19 dienen als “milde griep” te worden gezien, tot “een wereldwijd zwaar verloop” komt het eigenlijk nauwelijks nog. In dit verband is het interessant dat onder “veel voorkomende bijwerkingen” (vanaf 10% en meer) een serie op griep lijkende symptomen te vinden zijn. De vaccinatie verwekt dus in een zeer groot aantal exact de ziekte die ze moet verhinderen.

Tot het Covid-narratief behoorde de bewering dat men “kwetsbare bevolkingsgroepen” wilde beschermen. In de bijsluiter van de actuele booster staat nu dat juist bij mensen met immuun-zwakte het überhaupt niet duidelijk is of de een of andere werking optreedt. In plaats daarvan moeten deze mensen zich vaker dan een keer laten “vaccineren” – en ook het liefst tegelijk alle contactpersonen. Opmerkelijk is ook de volledige willekeurigheid van de voorgestelde dosering.

De werkzaamheid van Comirnaty Omicron XBB.1.5 kan bij personen met een verzwakt immuunsysteem geringer zijn. Wanneer u een verzwakt immuunsysteem heeft, kunt u meer doses Comirnaty Omicron XBB.1.5 krijgen. In deze gevallen zou u lichamelijke voorzorgsmaatregelen moeten blijven nemen om Covid-19 te verhinderen. Bovendien zouden uw naaste contactpersonen desbetreffend gevaccineerd moeten worden. Bespreekt u de desbetreffende individuele aanbevelingen met uw arts.”

Absurde genezingsbeloftes zoals een werkzaamheid van 99% behoren sowieso tot het verleden – zoiets durft geen enkele producent meer te beloven. Om de leugen van het verleden te begrijpen is het overzicht in deze video aan te bevelen.

Bron:
report24.news
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nieuwe corona-”booster”: werkzaamheid niet bekend, verhoogd risico op myocarditis volgens producenten

  1. bobzelf zegt:

    AS U SOMS NIET KUNT SLAPEN .
    EN LIGT TE WOELEN EN TE DRAAIEN ..

    MET DE VRAAG IN UW HOOFD. …….

    WAAR KOMEN TOCH AL ”DIE NAZI FIGUREN ” VANDAAN ??

    DAT LOST OME BOB WEL EVEN VOOR UOP HOOR..

    OOM HETT STERFT ERVAN .. HUGGIE

    Geliked door 9 people

    • waalkade zegt:

      Juist, mensen ga lezen over operatie “paperclip ” hoe Amerika veroordeelde nazi’s vervroegd vrij liet komen en hen naar Amerika haalde om voor Amerika hun oorlogsmisdaden voort te zetten.

      Hetzelfde geldt voor NATO de ex nazi werd de hoogste baas van NATO en u vindt het vreemd dat NATO een oorlogsmachine is !!!

      Ga je eens verdiepen in geschiedenis, in operatie ” paperclip ” en in operatie “Gladio” om er even 2 uit te lichten. Als u dat goed leest en tot u in laat werken snapt u heel veel van wat er zich nu allemaal aan het afspelen is en wie er achter zitten !!!!

      Geliked door 7 people

    • 007lucia zegt:

      Allemaal met paperclip naar NASA 2 letters verschil en dat moeten we nu opnieuw bezuren

      Geliked door 2 people

    • 007lucia zegt:

      Allemaal met paperclip naar NASA 2 letters verschil en dat moeten we nu opnieuw bezuren en dit keer komen ze voor meer dan je fietsen

      Like

  2. leeuw7 zegt:

    De Nederlandse van overheidswege gefaciliteerde en georganiseerde,oorlogshitsende,zeer onbetrouwbare ,machtsmisbruikende,destabiliseren,demoraliserende,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten proberen gewoon door te gaan ,de Nederlandse samenleving met hun kwaadaardige narratieven te ondermijnen en te destabiliseren !!

    De van overheidswege georganiseerde terroristische gezagsdragers en hun onbetrouwbare beleidsmakers zitten waarschijnlijk in allerlei lagen van de door en door verrotte bestuurscultuur!!De van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia terroristische gezagsdragers worden geruggesteund door de onbetrouwbare ,partijdige rechterlijke macht!!

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische ,corrupte, gewetenloze, satanische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten-misleiders,en hun zeer vele boosaardige handlangers te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Wie zwijgt stemt toe met het van overheidswege georganiseerde,zeer onbetrouwbare ,demissionaire fascistische,neonazistische ,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER psychopaten kabinet van de pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte en Co!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ. Leudal.

    Geliked door 1 persoon

  3. leeuw7 zegt:

    Het van overheidswege getolereerde en gefaciliteerde nazisme heet momenteel ;het WEF-BILDERBERGER vaccinazisme!!

    Nederland en zeker het waarschijnlijk gesubsidieerde CIDI hebben niets geleerd van de Holocaust!!

    Geliked door 1 persoon

  4. joojootje zegt:

    De politiek heeft nu eenmaal voor een jaarlijkse gehoorzaamheidstest gekozen en dat rollen ze gewoon uit, of het medisch nut heeft of niet het maakt niet uit het gaat om gehoorzaamheid en het aanwakkeren van burgerlijk correctie gedrag onder de bevolking, je deugt of je deugt niet, mooier kunnen wij het niet maken, uw overheid.

    Geliked door 1 persoon

  5. leeuw7 zegt:

    ‘QR code kwam er niet om uw gezondheid, maar om uw medische gegevens te verhandelen’.

    Uit die tekst blijkt dat de QR app er niet vanwege onze gezondheid is gekomen, maar vanwege de markt. Ieders medische gegevens worden verhandelbaar gemaakt. Eerder werd dat al gedaan met de financiële (betaal- en bank)gegevens van EU-burgers, die dankzij Brussel nu ook inzichtelijk zijn gemaakt voor Google, Facebook, bedrijven, etc.. ‘Dat gebeurt nu ook met je elektronische patiëntendossier. In 2019, dus ruim voor de lockdown, is daar een laatste grote stap naar gezet. Ze noemen dat de ‘digitale decade’, waarin iedereen een digitale ID/’wallet’ (portemonnee) zal krijgen.

    ‘De mogelijkheden voor misbruik zijn enorm,’ waarschuwt Wellens. ‘Er gaat geen dag voorbij of je hebt een datalek,’ zoals de beruchte GGD-lek van coronagegevens van patiënten, die vervolgens werden verkocht. ‘Er is dus geen enkele reden om aan te nemen dat dit hier niet ook gaat gebeuren. Ze willen in die gegevens kunnen handelen… Dan gaan ze dus geld zoeken achter uw elektronische patiëntendossier. Volgens mij was die daar niet voor bedoeld. Daar gaat die ‘ruk app’ dus over. Bijna niemand weet dit.’

    Levensgevaarlijke van overheidswege georganiseerde en gefaciliteerde WEF-BILDERBERGER terroristische, corrupte ,zeer onbetrouwbare fascistische gezagsdragers en beleidsmakers destabiliserende en ondermijnen de Nederlandse samenleving!!

    Geliked door 3 people

  6. leeuw7 zegt:

    Dat digitale systeem wordt gefinancierd met het ‘corona fonds’ zoals dat begin vorig jaar werd opgericht (officieel € 700 miljard, maar feitelijk meer dan € 1 biljoen). ‘De EU wil naar een digital patiënt toe, een compleet digitaal profiel van jou, met al je medische aspecten (inclusief afname en registratie van uw DNA, waar met 10 miljoen Europeanen mee begonnen wordt)… Dat geld van dat fonds gaat nooit naar de zorg, maar wordt gebruikt voor die digitale ID. En iedereen vindt dat normaal.’

    ‘Machinerie naar verplichte vaccinaties al vóór corona in gang gezet’.

    Ook je aangekondigde CO2-budget wordt eraan gekoppeld. Dat is géén wappie/complottheorie, maar ‘staat letterlijk in het verdrag wat ik net heb laten zien. Mensen roepen dan ‘wappies’, maar die QR code en andere apps moeten er van Europa gewoon komen…. Op de website van de EU zie je dat er al in 2015 is gezegd dat we dit op Europese schaal moeten doen. Toen heeft de Europese afdeling van de WHO gezegd dat de vaccinatiebereidheid omhoog moet, en dat op Europese schaal moet gaan gebeuren. Dat staat allemaal op de website, het is géén wappie-achtigheid.’

    Wat die vaccinaties betreft is Wellens veel kritischer geworden. Vroeger zou hij anti-vaxxers ook wappies hebben genoemd, zo geeft hij toe. Maar door alles wat er rond corona wordt gedaan snapt hij volledig het verzet tegen de Covid injecties. Deze worden er heel snel doorheen geramd, terwijl het een veel minder ernstig virus is, al helemaal niet voor kinderen.

    Stop de Nederlandse van overheidswege georganiseerde,oorlogshitsende ,satanische,zeer onbetrouwbare WEF-BILDERBERGER COVID-19 stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten-misleiders!!

    Geliked door 2 people

  7. Htskday zegt:

    Ja, deze nieuwe (of vernieuwde..) booster prik is getest op wel 10 muizen.. alle muizen overleden..
    Gelijk goedgekeurd, want het werkt!
    Het doet wat het doen moet..

    RIP domme muisjes (of was het onder dwang..) jullie hebben ons geprobeerd te waarschuwen.. 😥⚰️🪦

    Maar er zijn gelukkig ook slimmere muisjes:

    Geliked door 4 people

    • 007lucia zegt:

      Doet me denken toen ik als kind thuis kwam als echte dieren liefhebber met 2 babyratjes, het bleken volwassen muizen en ze ontsnapten in huis bijna vermoord door mijn moeder..Er was ook een incident met eitjes die ik meegenomen had en in een la met kleren gestopt had, toen kwamen er 2 slangetjes uit en de leukste… ik had een verzameling grote zwarte torren, die had je altijd een bepaalde tijd van het jaar, mijn moeder had mij niet goed behandeld vond ik en toen heb ik effe alle torren( en die krengen vlogen) in de slaapkamers los gelaten als represaille maatregel..ik hoor ze nog gillen

      Geliked door 2 people

    • droevige mof zegt:

      De Duitse regering had 83 miljoen vaccindoses gekocht om die nog dit jaar te injecteren. Dat betekent één dosis voor elke inwoner. Dit is of volslagen idioot of het geeft aan dat ze vaccinatie verplicht wilden stellen.
      Nu de houdbaarheidsdatum verstrijkt, proberen ze de oudjes het spul op te dringen. Zogenaamd is dit een nieuw vaccin, maar gisteren vertelde een oude vent me trots dat hij nu weer “beschermd” is. De huisarts had hem geïnjecteerd met het “beproefde vaccin” van vorig jaar en zei “geen experimenten”.

      Geliked door 1 persoon

  8. leeuw7 zegt:

    Van overheidswege georganiseerd terrorisme!!

    Geliked door 2 people

  9. leeuw7 zegt:

    VIER VERGADERINGEN ACHTER GESLOTEN DEUREN
    In de volgende vergaderingen moeten de besluiten worden genomen die de wereldbevolking moeten onderwerpen aan de megalomane plannen van de ongekozen WHO.

    Stop de gecriminaliseerde,gewetenloze,Nederlandse tak van de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten-misleiders!!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/de-who-onderhandelt-over-je-lichamelijke-autonomie-achter-gesloten-deuren/

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde terroristische Nederlandse WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s!!

    Like

  10. stradivotsi zegt:

    Aan alle proefkonijnen, veel succes en gaat U vooral op tijd zijn
    voor de prik, want……………. Op is Op . Twee voor de halve prijs!

    Jahahahhaaa, zooooomaarr een dealtje hè ( reklame sound )

    Geliked door 1 persoon

  11. Henk der Niederländer zegt:

    Mij lijkt dat die spuiten nooit en te nimmer veilg kunnen zijn @ Realist omdat bewezen is dat er ook Aluminium aan toegevoegd word.
    (Misschien puur Bauxiet wat Ik niet weet uiteraard)
    Maar beiden zijn metalen die niet in het bloed thuis horen en dus alleen voor negatieve gevolgen zorgen.
    Daarbij niet te vergeten dar er ook andere metalen toegevoegd zijn.
    Metalen horen niet in onze bloedbaan en kunnen dus alleen maar voor negatieve gevolgen zorgen

    Geliked door 1 persoon

  12. BigLJohn zegt:

    Vandaag een paginagroot verhaal in het Brabants Dagblad over een vrouw die haar broer verloor aan de Corona (een zware griep natuurlijk). Hij zou volgens haar een Wappie zijn die ook een T-shirt droeg van Robert Jensen met de tekst; de media is het virus. Ze voelde zich beledigd omdat zijzelf bij de MSM media werkt. Als hij de Coronaspuit gehaald had zou hij misschien nog leven zei ze. Die vrouw is zwaar gestoord en rijp voor het gesticht. Hoeveel van die zwaar gestoorden zouden er wel niet rondlopen in Nederland….

    Geliked door 2 people

  13. Pingback: 20231018 Over de herhaalprikken – Home

Plaats een reactie