Orbán spreekt duidelijke taal: duizenden illegalen zijn “invasieleger”

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel deze met hekken en bewapende grensbewakers wordt beschermd, wordt ook de migratiedruk aan de Hongaarse grens merkbaar groter. Steeds vaker komt het van de kant van agressieve illegalen tot het gebruik van vuurwapens. Nu bericht minister-president Viktor Orbán in het Hongaarse parlement over een actueel geval.

“Ze zijn de Rubicon overgestoken”, zei Orbán. In de voorgaande nachten zouden migranten met semiautomatische geweren het vuur op grensbewakers geopend en geprobeerd hebben hun weg naar Europa vrij te schieten. Orbán concludeerde daaruit voor de Hongaarse parlementariërs dat het “migratiepact van Brussel mislukt is.” En verder: “Aan de zuidelijke grens van Hongarije neemt het geweld toe. Illegale migranten schieten ´s nachts zelfs met semiautomatische geweren op de grensbewakers. Tot nu toe raakten 168 grensbewakers bij zulke aanvallen deels zwaargewond.” De balans: Hongarije zou tot nu toe alleen al in 2023 128.000 illegale grensoverschrijdingen hebben verhinderd, aldus Orbán.

Met het oog op de escalatie is de Hongaarse minister-president ook niet meer bereid om de dingen heen te praten: de tienduizenden jonge mannen, die al maandenlang het Italiaanse eiland Lampedusa in de Middellandse Zee bestormen, vergeleek hij in zijn toespraak met een “invasieleger”. Daarvoor al verklaarde hij het migratiepact van de EU is “onacceptabel”. Brussel zou zijn macht misbruiken: “Ze willen de migranten met geweld naar Hongarije verplaatsen. Dat is onacceptabel, ze willen Hongarije met geweld in een migratieland veranderen”, schreef Orbán al in juni op X (voorheen Twitter).

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Orbán spreekt duidelijke taal: duizenden illegalen zijn “invasieleger”

  1. Joannes den Hollander zegt:

    Dit berichtje is alvast bedoeld voor de rest van de wereld om aan te geven dat binnen afzienbare tijd het Hongaarse leger op legale wijze met vuurwapengeweld gaat ingrijpen om de kolonisten buiten hun landsgrenzen te houden.

    Geliked door 3 people

  2. J.vd.Heijden zegt:

    Inderdaad, invasoren oftewel invasieve exoten.
    Die willen maar één ding: een wereldkalifaat + sharia.!!
    http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671

    Geliked door 2 people

  3. R Thomasson zegt:

    Orban is kennelijk de enige eerlijke politieke leider in Europa die durft de waarheid te spreken over de zgn. “migratie”. Hij zegt wat we al lang weten: de zwermen jonge mannen en jongens zijn geen migranten, maar SOLDATEN VAN EEN JIHADLEGER die door de globalisten wordt gefinancierd. “Ze willen de migranten met geweld naar Hongarije verplaatsen …ze willen Hongarije met geweld in een migratieland veranderen”. Nee! ZE WILLEN MEER! Ze willen HONGARIJE EN DE REST VAN EUROPA via selectieve genocide ONTVOLKEN. Wie geeft aan deze “vluchtelingen” semiautomatische wapens om op de grensbewakers te schieten? Dat betekent een ding: dat onze globalistische vijanden hun geïmporteerde troepen uit de Derde-wereld beginnen te bewapenen. Een groot deel van deze zgn. “vluchtelingen” zijn soldaten en commandanten uit het ISIS-pilot-project. Wij moeten hopen dat Orban zal niet zwichten voor de “moderne Peace in Our Time” club in Brussel.

    Geliked door 3 people

  4. ronjaspers zegt:

    Diegene die achter dit agressieve geweldadige invasieleger zit is de extreem linkse multimiljardair en bilderberger george soros.Hij neemt wraak op orban en hongarije,omdat soros en zijn extreem linkse NGO,s.Jaren geleden door orban hongarije zijn buitengeschopt.Ook neemt soros wraak omdat hongarije niet meewerkt aan de NWO agenda.

    Geliked door 2 people

  5. Hendrik de Zwijger zegt:

    Oplossing, schiet ze dood indien ze de grens kapot maken, en zeker als ze die grens willen passeren.
    Dat behoef je niet vaak te doen, en vroeger gebeurde dat ook aan onze Nederlandse grens.

    Geliked door 4 people

  6. olieklippie zegt:

    Gewoon, als dat importtuig begint, een kogelregen erover heen.

    Geliked door 2 people

  7. Ravian zegt:

    Je moet ook geen hekken plaatsen, je moet loopgraven aanleggen, achter een ruim bemeten en kort gemaaid mijnenveld, gedecoreerd met prikkeldraad.
    Vervolgens plaats je de grensbewakers dan in die loopgraven, en voorziet ze van machinegeweren, een paar mortieren voor het zware werk, en heel veel munitie.
    En dit concept heb ik niet zonet zelf even bedacht, dit is al meer dan honderd jaar geleden uitgevonden, uitgebreid getest, en goedgekeurd door de verdedigingsvakbond…

    Geliked door 3 people

  8. Johan zegt:

    Als er op de Hongaarse grenswachten geschoten wordt, dan geldt het recht van zelfverdediging.
    Ze hebben dan ook het volste recht om terug te schieten.

    Geliked door 3 people

    • 007lucia zegt:

      Je hoeft niet te wachten tot ze schieten
      een bord plaatsen in het Arabisch
      en alles wat dan toch door probeert te komen
      meteen schieten en daarbij de NGO’s
      die ze begeleiden niet vergeten
      per slot van rekening mogen we niet discrimineren

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie