Doel: “Volledig beschermd” zijn en derhalve “vaccineren”?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Vrijdagavond 29-09-2023: 19:52 uur. Bij Max Meldpunt (NPO2) komt Marjolein van Egmond (foto) als hoogleraar immunologie aan het woord. Zij heeft het in verband met de komende corona ‘golf’ (fijn dat ze al weten wàt en wannéér welke vorm er (wederom) aankomt, en: verrassing (!) het prikje is ook al klaar…) over “volledig (!) beschermd zijn”. Maar waarom moet iedereen in vredesnaam ‘volledig beschermd’ zijn tegen een verkoudheidsvirus? Uitsluitend ZIJ die ZELF vinden dat zij ‘volledig beschermd’ moeten zijn, kunnen zich mijns inziens laten ‘vaccineren’ tegen corona. Voor de rest is dat absoluut niet noodzakelijk.

Uw immuunsysteem werkt namelijk als volgt (en dat heb ik van iemand persoonlijk die zowel een ervaren viroloog als immunoloog is): u krijgt een virus of andere ziekte en wordt ziek, matig ziek of u merkt er niets of nauwelijks iets van. Dat laatste geldt voor griep en verkoudheidsvirussen als bijvoorbeeld corona voor ruim 98% van de bevolking, omdat de meeste mensen van nature gezond en sterk genoeg zijn om een virus op natuurlijke wijze te verwerken. Als u eenmaal een virus of ziekte heeft doorgemaakt, heeft uw natuurlijk afweersysteem het virus/de ziekte in beeld gebracht en voor de rest van uw leven in het geheugen opgeslagen. Bij een nieuwe variant – waarvan (anders dan bij corona) altijd een stam van een oer- of eerdere variant te vinden is, omdat een virus nu eenmaal evolueert – herkent uw immuunsysteem binnen een half uur wat het is en heeft uw immuunsysteem daar ook de troepen al voor klaar staan om het virus/de ziekte effectief te bestrijden. Dit blijft als u tussentijds geen ‘vaccinaties’ neemt – die uw immuunsysteem juist weer kunnen afbreken – uw leven lang actief.

Dat wil niet zeggen dat u er niet alsnog ziek van/door kunt worden. Dat kan wel degelijk, maar het zal, afhankelijk van uw gezondheid en immunologische weerbaarheid op dat moment, minder heftig zijn en minder lang duren. Ook dàt is derhalve belangrijk voor uw immuun-geheugen voor een volgende keer.

Nadelen van ‘vaccineren’ met mRNA

Het immuunsysteem wordt tijdelijk volledig uitgeschakeld en derhalve bent u juist vatbaarder (!) voor virussen en onderliggende/sluimerende ziektes als bijvoorbeeld kanker etc. U wordt alsnog ziek van de injectie, omdat normaal gezien een klein deeltje van het virus in de injectie wordt verwerkt om het lichaam aan te zetten om antistoffen aan te maken. De bijwerkingen zijn in de meeste gevallen LEVENSGEVAARLIJK, maar niemand mag of durft dat te benoemen. Dierproeven in het verleden hebben alleen maar ondraaglijk leed (waardoor dieren uit hun lijden verlost moesten worden) en acute sterfgevallen opgeleverd. En dierproeven worden gedaan, omdat die dieren minder lang leven en men het effect van deze middelen (ik wil het niet een medicatie noemen) te berekenen is in vergelijking met een mensenleven.

Leugens:

De prikjes zouden volledig beproefd en veilig zijn. Als u het prikje zou nemen, zou u geen corona meer kunnen krijgen. Corona zorgt voor myocarditis en bloedpropjes. Corona zorgt voor hersenbloedingen. Corona is zowel als ziekte, besmettelijkheid en als oorzaak van overlijden vast te stellen door een PCR-test (stokje in de neus). Het prikje heeft zijn werk uitstekend gedaan. Het prikje bevat geen mRNA. mRNA is een volledig veilige, beproefde methode (op mensen in hun laatste levensstadium ja!). mRNA is géén gentherapie… Kijkt u voor dit laatste vooral even naar de Staatscourant van 30-03-2020 13:31 uur… En trekt u daarna uw conclusies over de eerlijkheid in voorlichting en àlle ontkenningen van al het bovenstaande tot op de dag van vandaag door VWS en de overheid.

En dan nog: wáárvoor bent u altijd volledig beschermd? Als u het bed uitstapt? Als u de deur uitstapt? Als u de straat op loopt? Als u op de fiets stapt? Als u in de auto of bus stapt? Bent en wordt u volledig beschermd tegen aanslagen van moslim- of klimaatextremisten? Wordt of bent u beschermd tegen de dagelijkse hersenspoeling op tv? Tegen oorlogszuchtige ‘politici? Tegen ‘verstoorde’ mensen? Hoe moet u zich in vredesnaam altijd en overal ‘volledig beschermen’ in het leven? En waarom zou u dan wèl ‘volledig beschermd’ moeten zijn tegen een heel gewoon verkoudheidsvirus? Omdat de zwakkeren op een onderbezette IC terecht kunnen komen, omdat de VVD al dertien jaar lang – en meneer Kuipers (D66) de laatste jaren overmatig actief – de zorg totaal uitgehold en afgebroken hebben?

Het is bangmakerij en het zijn leugens, gebaseerd op de misdadige WHO-praktijken. De WHO, die door iemand ‘geleid’ wordt die in zijn thuisland (Ethiopië) gezocht wordt voor genocide op de eigen bevolking en door meneer Gates die diezelfde WHO voor zeventig procent financieel ‘sponsort’ om vet geld te verdienen aan zijn ‘vaccinatie’/injectie-ontwikkelingsbedrijf Gavi. … dat claimt door iedereen wereldwijd te vaccineren maar liefst 14 SDG’s doelen te halen…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Doel: “Volledig beschermd” zijn en derhalve “vaccineren”?

  1. hans zegt:

    citaat, vraag: Maar waarom moet iedereen in vredesnaam ‘volledig beschermd’ zijn tegen een verkoudheidsvirus?
    Antwoord: Nou omdat ze ons willen uitroeien d.m.v. een gifspuit, c.q. “vaccin” wegens een voorafgaand nep-virus en vervolgens willen vervangen met al die derde wereld lui die hier met hordes en grote aantallen binnenkomen! Hoeveel van die lui die hier al (decennia) waren en ook dus de recentelijke zijn dan gespoten!? Misschien is dat de KROON-vraag!

    Geliked door 3 people

    • Htskday zegt:

      In heel Afrika is bijzonder weinig geprikt, ik weet het niet precies meer maar het ligt zo rond de 5% als ik me het goed herinner..
      En al die miljoenen gasten die daar nu vandaan komen en zomaar Europa kunnen binnen wandelen worden vast niet eerst geprikt..
      En ik denk ook zomaar dat er van de bosnegers, arabieren en moslims die hier al decenia wonen erg weinig zijn geprikt..
      Dus…

      Geliked door 2 people

      • Helena zegt:

        Daar zou u ook zo maar eens gelijk in kunnen hebben. Die indringers wachten hun kansen rustig af tot er genoeg makke autochtone schapen omvallen en ze de zaak makkelijk over kunnen nemen. Nu de dwangwet erdoor is zal dat niet lang meer duren!

        Geliked door 1 persoon

  2. 007lucia zegt:

    Ik heb zo mijn idee
    wat ze met die prik mag doen en waar*,
    en het liefst heel vaak
    tot we haar niet meer horen noch zien

    *laat ik aan een ieders fantasie over

    Geliked door 3 people

  3. Fred zegt:

    Drs. Schilder, ik ga weer reageren op uw artikel.
    Helaas draagt u door onwetendheid bij aan alle leugens die u juist beschrijft in uw
    fantastische artikelen.
    Ik heb jaren – en nog – de virologie bestudeerd en ben tot de conclusie gekomen dat het, sinds Pasteur het ‘op de markt heeft gezet’ rond 1860, een onderdeel van alle leugens is.
    Het is een grote fraude; als mensen door gaan hebben dat het virus-verhaal ook een leugen is valt het hele prik-kaartenhuis (en een groot deel van de farma) in elkaar.
    In uw eerste alinea praat u een gehersenspoelde viroloog na, die deze leugens in zijn opleiding heeft moeten leren – zoals de meeste artsen dat ook doen. Niets ten nadele van deze virologen en artsen omdat ze ook niet beter weten. Wel is het schandelijk als een arts of viroloog WEET dat het niet klopt en toch doorgaat.
    Als je aan wetenschappers, virologen, artsen vraagt of een virus dood of levend is zullen de meesten antwoorden (zoals Marion Koopmans en Gommers o.a.): virussen zijn dood materiaal.
    En dat klopt, want virussen zijn niets meer dan afgestorven weefselmateriaal in uw eigen lichaam (apoptose heet dat (celdood); cellen gaan dood en cellen komen erbij). De reden dat cellen/weefsel afsterft: te veel gif in uw lichaam, dat er dagelijks op honderden manieren in komt.
    Het lichaam wil dus ontgiften: dat noemen wij ziek, koorts, diarree, misselijk, overgeven (in het geval van voedselvergiftiging) etc.
    Dood materiaal kan nooit en te nimmer evolueren, zoals die viroloog zegt.
    Van vaccineren wordt uw immuunsysteem niet uitgeschakeld; u krijgt domweg te veel gif in een keer binnen; dat is de reden waarom de hersenen van kinderen worden aangetast en zelfs sterven vlak na hun eerste of meerdere vaccinaties. Ik lees zojuist een artikel van een Amerikaanse onderzoeker die bij de VAERS (een Lareb-achtige instantie, maar ietsje groter) alle gerapporteerde gevallen van gedode baby’s na vaccinatie heeft opgevraagd: https://healthimpactnews.com/ kinderartsen doden baby’s .
    Bij volwassenen iz de mRNA injectie: men krijgt zoveel gif binnen dat er duizenden mensen aan een ‘plotselinge hartstilstand zijn overleden’ en miljoenenmensen blijvende schade ervaren.
    Lees de literatuur. Vanaf het moment dat de Engelse dr. Jenner in eind 1700 de eerste experimenten deed met zijn ‘pusvaccinaties’, heeft vaccinaties geen levens gered, maar uitsluitend ziekte en dood gecreëerd. De overheid, WHO, en farma wil u anders doen geloven.

    Stop met te geloven dat virussen u ziek maken!
    Waarom geloven mensen die o.a. deze geweldige website van dhr. Bron lezen dat we aan alle kanten belazerd worden door de politici, overheid, WEF, EU, VN en ik kan nog wel even doorgaan, maar geloven ze wel in een virus dat nooit is bewezen te bestaan. Het is gecreëerd door mensen die niet geloven dat wij mensen ook een onderdeel van de natuur zijn en in het najaar – net zo als alle blaadjes van de bomen vallen, en veel dieren in winterslaap gaan – moeten ontgiften en in het voorjaar (als de zon weer ons bereikt) veel meer kracht hebben.

    Sorry voor deze lange reactie, maar het is ook een super belangrijk onderwerp.
    Deze leugen moet ook van de baan!
    Groet
    Fred

    Geliked door 6 people

    • Ton Ruygrok zegt:

      Fred weten wij veel.. het zal wel.
      Wat ik wel weet is dat dit vaccineer gezeik en gepush moet moet stoppen..
      En dat ze eens ff duidelijk maken hoe dat precies met de oversterfte zit …
      Gaan ze niet doen, duidelijk is er ‘wat’ te verbergen.
      Ton.

      Geliked door 1 persoon

  4. droevige mof zegt:

    We hebben een heel goede controlegroep, de niet-gevaccineerden. Waarom wordt er niet gevraagd of zij vaker en ernstiger ziek zijn aan COVID, of de sterfte door COVID daar groter is en vooral of de totale ziekte- en sterfdecijfers hetzelfde zijn in vergelijking met de gevaccineerden. Elke MUC heeft de gegevens.
    Het is van tijd tot tijd gevraagd en het antwoord is absoluut belachelijk: het is niet mogelijk, privacy.
    Ze weten heel goed dat Covid-vaccinatie niet helpt en vaak schadelijk is. Daarom de vlucht vooruit, gewoon doorgaan.

    Geliked door 6 people

    • BosscheBol zegt:

      Helemaal mee eens. Als je weet wat de “sleepwet” is (zonder tegenspraak aangenomen) dan weet je dat ze schijt hebben aan privacy. Als ze dus niet even 2 bestanden willen koppelen ivm de zogenaamde “privacy”, dan weet ik hoe laat het is. Ze weten het resultaat maar het komt ze niet uit,
      .

      Geliked door 2 people

  5. Htskday zegt:

    Tja, van een ervaren “viroloog /immunoloog”……

    We zijn allemaal opgegroeid met virussen, we weten niet beter..
    Het verhaal is al meer dan honderd jaar oud, en de Rockefellers zijn er toendertijd mee aan de haal gegaan.
    Maar het is net als bv “klimaatverandering” gewoon gaslighting,.. het is er niet!..
    De halve farmaceutische industrie is op deze fraude gebaseerd, en heeft vooral de Rockefellers enorm veel macht en geld opgeleverd (net als in de olieindustrie..)

    We worden constant min of meer vergiftigd door wat we eten, drinken, ademen, straling, “medicijnen”, vaccinaties enz, enz…
    Maar zolang je niet teveel vergiftigt wordt en je weerstand goed is wordt je niet ziek!
    Als giften door te lage weerstand zich opstapelen wordt je “ziek”, wat een normaal natuurlijk helingsproces is, er komt geen “virus” aan te pas.
    En lage weerstand komt vooral door vitamine gebrek en gebrek aan zonlicht.
    Vandaar dat het griepseizoen altijd in de winter valt..

    Ziekte is in principe een natuurlijk helingsproces!

    En over besmettelijkheid..
    Als griep, of andere ziektes zo besmettelijk zouden zijn zou iedereen toch ziek moeten zijn?
    Niet dus..
    Alleen mensen met een lage weerstand en/of een verkeerde leefstijl worden “ziek”.
    (stress is ook zo’n killer, helpt heel je weerstand naar de klote)

    Ik heb er vooral de laatste jaren, sinds het gezeik begon érg veel onderzoek naar gedaan, het internet staat er vol mee..

    Als je het eenmaal ziet is het eigenlijk allemaal heel logisch, en is er geen weg meer terug..

    We worden aan alle kanten vergiftigd en belazerd..

    Geliked door 4 people

    • Htskday zegt:

      Nog even over “virologen”..

      We hebben de laatste jaren nogal wat top “virologen” voorbij zien schuiven..

      Jaap van Dissel, Marion Koopmans, Ab Osterhaus, Marc Van Ranst enz..

      Misschien is het niet zo opgevallen, maar het zijn állemaal oplichters..

      “Viroloog” is nl een nep beroep, er is nog nóóit een virus waargenomen of geïsoleerd, dus waar kijken ze eigenlijk naar??

      Ja, maar dit was een échte…
      😂🤣😂

      Geliked door 3 people

  6. joojootje zegt:

    ZIJ die ZELF vinden dat zij ‘volledig beschermd’ moeten zijn, kunnen zich mijns inziens laten ‘vaccineren’ tegen corona.
    Maar wat nu als deze vaccinatie dwang niets te maken heeft met de volksgezondheid maar met macht en controle, het collectivisme zal over het individu heersen, weg met je soevereiniteit.
    Ze willen ons individuen opsluiten in een collectivistisch systeem, ons onderwerpen en over ons heersen.

    Geliked door 1 persoon

  7. BigLJohn zegt:

    Een hoogleraar die zulke baarlijke nonsens uitkraamt. Hoeveel zouden ze haar niet betaald hebben om flink over de schreef te gaan….

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie