De Verzwarting

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Men spreekt van vergrijzing als men het over Europa heeft met als zogenaamde reden daarvan: de torenhoge prijzen die voor de normale mens niet meer op te brengen zijn. Men wil namelijk toe naar een (WEF) systeem waarbij ú totaal afhankelijk wordt gemaakt van uw misdadige WEF-overheid, waarbij u ook nog eens aan allerlei voorwaarden moet gaan voldoen om een beetje normaal te kunnen leven. Mogelijk: op bevel van de WHO diverse keren per jaar injecteren tegen van alles en nog wat, testen terwijl u geen klachten heeft, daaraan gekoppelde QR-codes en reisverboden, uw digitale privacy gekoppeld aan uw bankgegevens en ‘gezondheidszorg’systeem en uiteraard de centrale (één wereld bank vandaar ‘centrale’) digitale ‘munt’ van WEF-‘mevrouw’ Lagarde als ‘betaal’- èn strafmiddel (!) mocht u in hun ogen ‘ongehoorzaam’ zijn. Waarbij uiteraard geldt dat net als in het communisme slechts een *select groepje elitaire ‘mensen’ (dictatoriale machthebbers) àlles heeft en u niets. … ”maar juist ú daar heel erg gelukkig mee zult zijn”… Volledig naar het ‘globalistische’ denkpatroon en ontwerp van ene ‘Herr’ Klaus S. te D en derhalve de (wederom) fascistische (!) verzwarting van de Europese/westerse wereld.  

Dat de vergrijzing wordt ‘opgelost’ met de mix van islamisering en Afrikaanse verzwarting in Europa mag evident zijn. Dat is namelijk exact wat het is: Oud(er)/grijs dient zo snel mogelijk te verdwijnen en de ‘hoogopgeleide’ verjonging (veelal mannen van bepaalde pigmenten en afkomst) gaat het hier helemaal maken. Tenminste, dat is het streven van een duister groepje geesteszieke ‘mensen’, ondersteund door de gekochte ‘media’, omgekochte ‘experts’, corrupte ‘wetenschappers´ en ‘gunstig te beïnvloeden’ bedrijven die als het gereedschap van dit duistere (praat)clubje functioneren.

Dat u uw voedsel, woonlasten, energie en zorgkosten niet meer kunt betalen, maakt onderdeel uit van het plan. Eerst alles vernietigen en daarna naar HÙN ‘wensen’/maatstaven ‘beter’ (uw totale afhankelijkheid van hèn!) terug ‘opbouwen’. Dat een eenvoudig brood inmiddels een luxe artikel is geworden, interesseert hen geen bal. *Zij kennen dat fenomeen namelijk helemaal niet en hebben daar derhalve ook geen enkele hinder van, laat staan ook maar enig gevoel bij. Eet ú het ongezondere fabrieksbrood maar dan… wat net als veel in fabrieken voorgekookte en voorverpakte voedingsmiddelen gevuld is met onder andere cellulose en Joost mag weten met wat nog meer… Het gaat er namelijk om dat u IETS binnenkrijgt. Gezondheid en voedzaamheid zijn, net als het brood, luxe geworden en uitsluitend weggelegd voor hen die het nog WÈL kunnen betalen. En de door hen geïmporteerde verzwarting natuurlijk die dit, naast alle andere luxe, op úw kosten wordt aangeboden… De verzwarting, die nog totaal NIETS heeft bijgedragen in de kosten, maar die ons ettelijke miljarden per jaar kost …maar die ècht Europa van de vergrijzing gaan redden… ècht waar! Een bloembak in elkaar schroeven (die binnen een jaar niet uit elkaar valt) kunnen ze nog niet eens …en dan waren ze thuis toch ècht timmerman… en hoogopgeleid natuurlijk. Laten we vooral dat laatste niet vergeten.

Nee mensen, gezonde voedzame voeding is in het nieuwe normaal overbodig geworden. **Uw gezondheid komt tegenwoordig uit mRNA- injecties en uw voedsel uit fabrieken en voedsel-hubs waarvan het toenemende aantal voedselbanken de voorlopers/testcases zijn.

De initiatiefnemers/misdadigers van boven- en onderstaande delicten tegen de mensheid en menselijkheid zouden mijns inziens allemaal terecht moeten staan voor het Internationale Strafhof in Den Haag. Maar wie vertrouwt er nog een rechter, strafhof of sowieso een overheidsdienaar die (financieel/baan-afhankelijk) verweven is met het huidige (wereldwijd georganiseerde) fascisme 6.0? 

Afgelopen maandag werden er bijvoorbeeld 2 mensen beloond met de Nobelprijs vanwege hun ontwikkeling van de mRNA injecties. Dat was volgens de NOS de belangrijkste prijs ooit die uitgereikt werd door de Nobel-stichting… Terwijl een van de andere ontwikkelaars (Robert Malone) al jarenlang wordt weggezet als gestoord en psychisch onstabiel, omdat hij juist waarschuwde voor de ‘werking’ van deze ‘fantastische’ mRNA injecties op de langere termijn – omdat hij heeft gezien welke uitwerking mRNA injecties hadden bij dierproeven en op enkele baby’s. De nog steeds aanhoudende oversterfte (die toch ècht terug lijkt te leiden naar het begin de van de mRNA injecties!) worden echter nog altijd verzwegen door het kabinet, haar NSDAP66-voorzitter en ‘dokter’ Ernst Gluiperd. Gewoon, net als bij de warmte-(klimaat…)metingen, IPCC-rapporten, de prikschade rapporten en de PCR-testen, ook voor oversterfte de meetmethode even aanpassen naar ‘het nieuwe normaal’ en klaar is Kees. U mag er geen vragen meer over stellen! U krijgt gewoon geen informatie meer! ‘We’ lakken lekker alles zwart (verzwarting nummer zoveel) en we willen er niets meer over horen! Prikschade? Welke prikschade?! We hebben juist levens gered… Maar die doden dan die veel hoger in aantal zijn dan de zogenaamd ‘geredde’ patiënten… ? Doden? Welke doden? Wij weten niets van doden! U krijgt in een goed functionerende, ‘transparante’ ‘democratie’ GEEN antwoord op uw vragen! Hoe DURFT u mij om transparantie en opheldering te vragen?! Stop met die leugens en misinformatie krijgt u dan te horen.

Ook de oorlog in Oekraïne is aanleiding om de ware agressors (alle leiders van de NAVO-landen en met namen Stoltenberg en Barack Obama!) voor het internationale gerechtshof in Den Haag te dagen. Alle vluchtelingen komen namelijk uit een gebied waar helemaal geen oorlog is, want het oorlogsgebied is voornamelijk in het Russisch sprekende gebied waar de daar vanaf 2014 onder Barack Obama geplaatste Zelensky (en zijn Azov bataljon!) verantwoordelijk zijn geweest voor de slachting van meer dan dertigduizend doden, omdat zij de betreffende Russisch sprekende gebieden bestookten met raketaanvallen en andere aanslagen. Uiteraard heeft u hier op de NOS en NPO nooit iets over gehoord! Vandaar dat de reddingsactie van Poetin voor die mensen door de NOS en NPO geframed wordt als louter gebiedsverovering en de intentie om heel Europa te confisqueren. De aanzet werd derhalve door Amerika ingeleid en door puppet Zelensky uitgevoerd en uiteraard laten de totaal onverantwoordelijke en criminele ‘bestuurders’ van Europa, de schoothondjes van Amerika, zich er wederom in meeslepen. Om vervolgens op commando de andere kant op te kijken bij de aanslag op de Nord Stream… Zouden ze zelf niet doodmoe worden van hun eigen (doorzichtige!) leugens en indoctrinatiepogingen? Hun propaganda, leugens en dagelijkse indoctrinatie zijn namelijk het enige transparante in het nieuwe normaal! Wat eens te meer aangeeft hoe DOM zij zijn en hoe DOM/blind de nog steeds volgende bevolking daadwerkelijk is…!

In het grootste gedeelte van Oekraïne is het namelijk gewoon veilig. Er is daar helemaal niets aan de hand, maar daar komen de vluchtelingen vandaan. Een beetje zoals wanneer België Limburg zou aanvallen en het daar ook bij blijft, maar de Friezen en Groningers naar Rusland zouden vluchten Logisch toch? 

Vandaar ook de migratiestromen van veelal zwarte en islamitische ‘vluchtelingen’ – zogenaamd uit Oekraïne – die wij hier ‘bescherming en onderdak’ geven… KOEKOEK! Hoe dom denken zij nu werkelijk dat wij zijn? Alsof wij dit niet zien en één en één niet bij elkaar op zouden kunnen tellen…? Alhoewel één plus één in het nieuwe normaal vijf lijkt te zijn… tenminste als geschatte waarde dan… (schatten is het nieuwe rekenen geworden op scholen, omdat ze tegenwoordig stomweg te dom zijn om te rekenen) zoals gezegd: het nieuwe normaal!

Nog meer verzwarting

**‘Dokter’ Fauci (de Amerikaanse dokter Mengele en nog zo’n zwart vogeldier uit “The dark cristal”) heeft voor de Amerikaan jaarlijks bijna zestig (of zijn het er al meer?) ‘vaccinaties’ laten ontwikkelen door onder andere zijn partner in de farma-misdaad Bill Gates. Dat er sinds die tijd steeds meer chronisch zieken zijn, aids is ontstaan, de dodelijke ‘geneesmiddelen’ tegen aids zijn ontwikkeld en het autisme (sinds 1950) is opgelopen van één op de vierhonderd naar één op vierendertig (!) is slechts bijzaak… Dat kan nooit aan die injecties liggen… toch? Misinformatie en complottheorieën derhalve, want Fauci als persoon is de belichaming ‘van wetenschap’ zoals hij dat zelf zegt… En hoe toevallig, dat was dokter Mengele ook met in zijn kielzog dus Fauci en de Nederlandse Mengele, ‘dokter’ Kuipers, die eveneens meer slecht doet dan goed en alle misstanden keihard verzwijgt of er gewoonweg geen inzage in geeft. Hoe transparant wilt u het hebben…? Alles wordt ge- en verzwart.

Nog meer verzwarting ervaart u op straat aangaande de toenemende aantallen zwarte gewaden met brievenbus kijksleuf.

De andere verzwarting merkt u aan de omgekochte zwarte (partijdige) toga’s met witte boord (criminelen) in de rechtbanken die bijna allemaal GroenLinks of NSDAP66 gelieerd zijn en derhalve absoluut NIET neutraal zoals zij zouden moeten zijn, maar feitelijke politieke activisten! De enkeling die nog wèl zijn/haar vak naar eer en geweten wil uitoefenen, wordt uiteraard op een zijspoor gezet of uitgeschakeld, waarbij psychische instabiliteit, plotselinge onbetrouwbaarheid of immoraliteit worden geframed. Een beetje zoals men omgaat met programma’s als Ongehoord Nederland, maar dan binnen het ministerie van Justitie wat de laatste dertien jaar viel onder… 

Help mee!

Op elke elektrische auto, deel-scooter en deel-fiets zou mijns inziens levensgroot moeten staan: Ik steun en financier dat elders in de wereld volkeren en dieren verjaagd worden uit hun leefgebieden, dat mensen voor deze/mijn auto, scooter, fiets, kinderarbeid en slavenarbeid verrichten en dat het stuk natuur waar de grondstoffen voor dit/mijn vervoersmiddel zijn gewonnen, wordt achtergelaten als na een kernramp (verzwarting). Dat is het allemaal waard, want daardoor kan ÌK hier ‘groen’ rijden. 

Door:
Drs. E.N. Schilder
voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Verzwarting

  1. stradivotsi zegt:

    ik wil het alles wat U schrijft zo dramatisch nog niet willen
    stellen, dat wil zeggen op kortere termijn.
    Dit heeft als dat zo gaat zoals we vermoeden gebeuren, nog
    een pak jaren verder dan een 2030.

    Een klein dingetje wat vroeger al was; de margarine voor de armen
    de echte boter “roomboter” voor de rijkeren.
    Wij Arbeiders aten en nogthans een soort “oliederivaat” genaamde
    Margarine Halvarine. Een bagger is dat. Geen vol natuur produkt.

    Ik eet al jaren een dun laagje echte boter op mijn snee brood. En ik
    ben niet rijk, echter bewuster geworden.

    Vroeger werd je al misleid, wat is nieuw?

    Geliked door 2 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      U wordt nog steeds misleid. Nu niet met margarine maar met inzet van uw gezondheid en welzijn. Nog een prikje, goed voor u, oh wat zij met u begaan. In werkelijkheid zien ze je liever dood. Dat is het ware gezicht van Dood66, de partij van het kaagwijf die u liever vandaag dan morgen onder de groene zoden ziet. Meer ruimt voor islamieten. En rutte met zijn aanhang vond dat prima, op naar brussrel

      Geliked door 2 people

      • stradivotsi zegt:

        Dat weet ik wel allemaal, ik gaf een voorbeeldje. En
        het gaat wat langer duren met die agenda 2030 shit.

        Als ze al een begroting op tijd nog niet halen, waar
        hebben we het dan over met een mondiaal gebeuren?

        The great reset??

        Op de Klok 12:00 precies?

        Like

    • Lot zegt:

      Je kunt ook zachte kaas als philadelfia nemen of de lidl variant voor zachte kaas 1.50voor 300gr. Of creme fraiche als natuurlijke varianten. Ik vind aardbeien jam er goed op smaken

      Like

  2. Ravian zegt:

    Er is geen vergrijzingsprobleem, wat er is dat is een pensioneringsprobleem, of beter gezegd een gebrek aan geld voor pensionering.
    En dat gebrek aan geld is veroorzaakt doordat het in het verleden door de nu grijzende mensen betaalde pensioengeld niet voor pensioenvoorziening gebruikt is, maar om allerhande linkse hobby’s mee te financieren.
    Dit heeft dus niets met vergrijzing te maken, maar met financieel wanbeleid, om het woord criminaliteit maar niet meteen te laten vallen, want feitelijk is hier gewoon uit de pensioenpot gestolen.

    Geliked door 4 people

    • stradivotsi zegt:

      Ravian, een van de meest flauwekul was toen de geboorte beperking.
      En de gezinnen met max 2 kinderen. Nu ligt dat op ca 1,5 tot 2.

      De 24 uurs economie die we wilden, en tweeverdieners gelul.
      Max hypotheken, op Pappa én Mamma. Men vare er wel bij?

      Tot de kink in de kabel komt. Je kunt je geen 4 koters meer permiteren
      en laat dat nu eens noooiit gestimuleerd zijn geweest door die
      kut beleidsmakers. Want was en is gewoon te duur!

      En nu de vergrijzing erdoorslaat, want de oudjes worden nóg ouder,
      is er een gat in vervanging onstaan. Gemiddelde toen 5 werkende op
      een gepensioneerde ( werkeloze ) en nu is dat met nog geen 3
      werkende per………..te behappen. Dusss duuuuurr die shit allemaal.

      Gaat men dus dat fukking pleurisvolk hier naar binnen halen?
      Hoeveel is 3 + 5 aan de oegandees… “ehhh ha… 2 coconuts”

      Jury….JIJ word godverdomme een huisarts..geweldig!

      Hadden ze ons de mogelijkheid gelaten om onze gezinnen
      betaalbaar te houden, en de generatie het willen begrepen
      hebben, hadden we 3 á 4 kinders, en dan hadden we met
      fatsoendelijke scholing een goed nageslacht.

      weg vergrijzing

      Geliked door 2 people

      • Ravian zegt:

        Koppels moeten tegenwoordig met tweeën werken om de torenhoge belastingen betaald te krijgen.
        Voor een dak boven het hoofd staan ze vervolgens 10+ jaar in de wachtrij.
        En kinderopvang is stervensduur.

        Deze zuiver door de overheid gecreëerde wantoestand leid vervolgens tot lage geboorte aantallen, wat de overheid dan vervolgens aangrijpt als excuus (jullie zijn het zelf schuld want jullie fokken niet genoeg) om hele horden de autochtone gemeenschap bedreigende en ondermijnende islamitische barbaren het land binnen te slepen.
        Achterbaks, onrechtvaardig, en kwaadaardig, zijn dan de woorden die in mij opkomen…

        Like

      • karton zegt:

        @ Ravian op 5-10-2023 om 20.53 u.
        “Jullie fokken te weinig” ?
        De overheid kan mij niks verwijten, dan moet diezelfde overheid maar toestaan dat een blanke man in NL óók 5 of meer vrouwen mag hebben.
        Met maar één vrouw moet je telkens plm.1 jaar wachten voor dat er wéér een kindeke wordt geboren.
        De enige persoon die ik ken en die zich aan die aantallen vrouwen hield was onze nationale Whippert”, “prins N.S.D.A.P. van Lippe-tot-Bieleveldt” (en weer terug)

        Like

  3. scherpschutter1943 zegt:

    de zwarten hebben nu al van de blanken een onderdanig volk gemaakt. Geen blanke die nog in het openbaar een grap over de islam durft te maken want de moordenaars zijn onder ons. De zwarten nemen de staat over, staat voor mij vast. Daarbij worden ze geholpen door de huidige machthebbers, die daarmee hopen hun eigen hachje te redden van de ondergang die ze zelf met hun stomme koppen hebben ingezet, alleen is er geen weg meer terug.

    Geliked door 4 people

    • karton zegt:

      @ scherpschutter1943 op 4-10-2023 om 22.16 u.
      Ik heb begrepen dat er een herdenking zou gaan plaatsvinden vanwege een neger-slaaf die plm. 250 jaar geleden zou zijn dood gegaan/gemaakt omdat hij een opstand voorbereidde. De man heette Tulsa of Tesla o.i.d.
      Ik wil de negers er ff op attenderen dat hún voorvaderen in de Afrikaanse negorij, 10-tallen blanken hebben vermoord én opgevreten omdat de blanken probeerden om de negers te leren lezen en schrijven en een beetje charistelijke waarden/normen bij te brengen.
      Beste negers : wanneer organiseren jullie een herdenking voor de door jullie afgeslachte blanken ?
      Ik zal t.z.t. mijn banknummer opgeven zodat u weet waarop het smartengeld dient te worden gestort, want ik ga er doorlopend, nog steeds, “aan onderdoor”!!!

      Geliked door 1 persoon

      • delamontagne zegt:

        Dat die herdenking is gehouden vind ik héél goed.
        Wat daar is gebeurd is verschrikkelijk maar moet ook worden gezien hoe men in die tijd dacht en handelde t.o.v. misdadigers.
        Die Tula was uiteraard geen misdadiger maar ’n mens die vrij wilde zijn, iets dat ieder mens wil.
        Er was al een monument[je] voor hem op Korsou ( West-Punt ) en ik denk dat daar die herdenking ( nu dus van NL-kant ) was.
        Dat klein monumentje staat er al heel lang en ik ben er heel vroeger toen we voor eerst weer Curaçao bezochten geweest.
        Het ligt uiterste Westen van eiland aan zee, op de plek hij is doodgemarteld.

        Wat ik niet goed vind is al die gehuichel eromheen, alsof de blanke Nederlanders van nu er schuld aan hebben.
        Dat wordt geloof ik vooral vanuit Links-NL aangestuurd en daar moeten dan weer HERSTELBETALINGEN voor komen.
        ( ik zit eigenlijk achter m’n Comp te lachen, om zoveel belachelijkheid. Nederlanders van nu zijn schuldig ? ? ? )
        Het is net zo achterlijk als, wanneer ik zou vinden/EISEN dat ik gecompenseerd wordt voor ’t feit ik als kind op Lagere School op Curaçao heb gezeten en er bij de [spaarzame] lessen geschiedenis over slavernij werd gesproken.
        De niet-blanke kindertjes keken dan beetje schichtig naar de 4 à 5 blanke kinderen alsof die schuldig waren.
        Ik heb er 75 jaren later nog nachtmerries van, ik wil HERSTELBETALING………
        ( p.s. toen ik als 12 jarige met ouders terugkwam in NL sloeg de “schrik-me-om-‘t-hart”……………..alleen maar blanke , sorry Witte gezichten. Nu hoef ik niet meer te schrikken als ik alle verslagen lees, blanken worden minderheid …)

        Geliked door 1 persoon

      • stradivotsi zegt:

        Kinta Kunté is weer in zwang. De negerhut van oom Tom
        staat er ook nog, als ik mij niet vergis. Moest wel een
        nodig nieuw likje verf erop..

        Like

  4. chrisdirick zegt:

    Heer Schilder, uw laatste alinea is zo godverdommes waar, die zou op elke billboard, elke advertentie in tram en bushokjes moeten staan! Misschien zou dan het begrip bij de onnozele schapen indalen.

    Geliked door 1 persoon

  5. 007lucia zegt:

    Mag ik u complimenteren met een schitterend stuk , zowel inhoudelijk juist maat ook prachtig verwoord, hetgeen een zeldzame combinatie is… Chapeau!!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie