Er ontstaat een Afrikaans bruggenhoofd: Sicilië wil doelgericht migranten vestigen

(Vertaling: E.J. Bron)

In de luwte van de “grote” politiek maakt de bevolkingsvervanging vorderingen. Terwijl de mainstream media berichten over steeds nieuwe records bij de bestorming door migranten op het Middellandse Zee eiland Lampedusa wordt heel stilletjes de volgende etappe voorbereid: op Sicilië dienen nu doelgericht enclaves met zwarte immigranten gevestigd te worden – zogezegd als springplank voor de verdere landverovering.

De regionale regering van Sicilië presenteerde onlangs het project. Dientengevolge dienen delen met een zwakke structuur van het eiland in het zuiden van de Italiaanse laars met een doelgericht met Afrikaanse en Arabische migranten bevolkt te worden.

De geplande vestiging dient eerst plaats te vinden in het gebied rondom het Madoniegebergte in het noorden van Sicilië. Het gaat om twintig gemeenten, die aan de nieuwe kolonisten arbeidsplaatsen in d elandbouw, in de bouw en de gastronomie dienen te bieden. 56 autochtone families dienen daarbij als “tutoren” voor de nieuwe kolonisten te dienen.

Het project is zeker niet het enige in zijn soort. Voorbeeld is eenzelfde soort voornemen in Spanje, dat onder het motto “Nuevos Senderos” (Nieuwe Paden) wordt bevorderd. Ook in Frankrijk kondigde de Franse president Emmanuel Macron al geruime tijd geleden aan om migranten bij voorkeur over het platteland te verdelen.

Het Italiaanse project wordt door lokale gemeenten, verschillende verenigingen, stichtingen evenals de katholieke kerk ondersteund. Natuurlijk is er ook voorzien in financiën uit Europese integratieprojecten en het fonds voor asiel, migratie en integratie.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Er ontstaat een Afrikaans bruggenhoofd: Sicilië wil doelgericht migranten vestigen

  1. Alphons Mantel zegt:

    koopkracht, natuur en milieu worden ernstig aangetast door immigratie

    Like

  2. Niek zegt:

    Ach wat is nieuw? Het Kalergi plan is al van voor WW2 maar dat het zo erg zou worden had niemand verwacht. Toch vraag ik mij steeds af, is het opzet of zijn zij gewoon zo dom en geloven ze het echt? Inmiddels kijk ik over de grens van Europa en ben mijn verhuizing langzaam vorm aan het geven, kortom ze zoeken het maar uit want ik ga weg binnen nu en 5 jaar. Blijkbaar valt het de politiek ook op want zij willen een exit tax invoeren voor vertrekkende personen.

    Like

  3. Julia zegt:

    Zeer kwalijke ontwikkeling uiteraard juist Sicilië een eiland waar de armoede hoogtij viert en zich nu heeft om laten kopen om dit zwarte tuig op te vangen en te huisvesten. Niet te hopen dat het in de toekomst zo afloopt als in Afrika https://eenvandaag.avrotros.nl/item/stop-de-plaasmoorden-witte-boeren-in-zuid-afrika-vragen-hulp-aan-europa/

    Geliked door 1 persoon

  4. 007lucia zegt:

    “56 autochtone families dienen daarbij als “tutoren”,
    voor de nieuwe kolonisten te dienen.”

    We gonna give you a tutoring you cannot refuse” aldus don Corleone …
    Sicilie het land van de maffia, begint een zwarte maffia-kweekvijver,
    het wordt echt met de dag gekker
    en ik ken Italie en Italianen vrij goed, als er
    één volk is die discrimineert, dan zijn het de Italianen
    op alles wat buitenlands is en niet blank
    dus maakt niet uit of je Albanees bent of Chinees
    of Afrikaan, ze haten eigenlijk alles wat niet Italiaans is

    Like

  5. Ravian zegt:

    Dit zooitje is in Afrika het werken ontvlucht, is voor gratis geld naar de EU gekomen, en nu denkt zo’n stel deugkneuzen dat dit zooitje ze de voeten gaat kussen als ze hen hier de mogelijkheid bieden om met hard werken welvarend te worden…

    Als het geen bakken met belastinggeld ging kosten dan zou het om te lachen wezen.
    Maar het gaat dus wel bakken met belastinggeld kosten, dus er valt helaas niets te lachen.

    Ik stel voor dat we deze deugkneuzen samen met het door hen aanbeden donkergetinte islamieten zooitje zo snel mogelijk zuidwaarts de Middelandse Zee over trappen…

    Like

Plaats een reactie