Scholz-vriend Abbas ondersteunt aanval op Israël: Ook Duitsland is in deze oorlog

Mahmoud Abbas en Olaf Scholz

(Door: Max Mannhart & Willi Weißfuß – Vertaling: E.J. Bron)

Bij de schrikbarend succesvolle “islamistische” aanval op Israël zijn mannen achter de schermen betrokken. En exact deze bouwen op Duitsland. Berlijn moet direct handelen en alles doen om Israël te beschermen. Ten eerste: zijn eigen fouten corrigeren.

In de ochtenduren van vandaag valt Hamas met onvoorstelbare wreedheid aan – maar het ongeloof over deze wreedheid mag ons niet verlammen. Want deze Palestijns-”islamistische” aanval is vooral schrikbarend succesvol. Hamas verovert complete stadsdelen in Israël en sloopt het grenshek langs de Gazastrook. Volgens informatie van het Israëlische leger vuurde Hamas in de vroege ochtenduren meer dan 2000 raketten op Israël af – een tot nu toe nog nooit eerder vertoond aantal. Het is duidelijk: deze aanval is niet alleen maar een aanval van de terroristen van Hamas. Deze “islamistische” barbarij heeft ondersteuners, mannen achter de schermen, mensen die dit mogelijk maken. Bekend als financieel ondersteuner is Qatar, het land van wiens gas Duitsland zich afhankelijk wil maken. De door Iran gedomineerde Hezbollah-militie verklaarde zich al solidair met de aanvallen en verklaarde dat men “rechtstreeks contact zou onderhouden met de leiding van het Palestijnse verzet” en noemde de aanval “beslissende reactie op de aanhoudende bezetting van Israël en een boodschap aan diegenen die streven naar een normalisering met Israël.” Daarmee is ook duidelijk wie hier meespeelt: Iran. Dat land, dat Duitsland zo lang mogelijk probeerde te beschermen tegen Amerikaanse sancties en dat wat betreft de Iran-deal altijd op Duitsland kon vertrouwen. En ook Mahmoud Abbas, de leider van Fatah en chef van de Palestijnse Autoriteit, ondersteunt de aanval . Hij zei dat men “het recht” zou hebben om zich “tegen Israël en de kolonistenterreur te weer te stellen”.

Deze aanval op de joodse feestdag Simchat Tora herinnert de president van de Duits-Israëlische vereniging, Volker Beck, terecht aan de Jom Kipoer-oorlog, toen Arabische landen Israël op de belangrijkste feestdag aanvielen en hoopten op het verrassingsmoment. Maar er is nog een parallel: de smerige rol van Duitsland. Tijdens de Jom Kipoer-oorlog was het Willy Brandt die de Amerikaanse wapentransporten via Duitsland naar Israël verbood en zodoende de redding van Israël voor zijn vernietiging actief belemmerde.

Duitsland is betrouwbaar – voor antisemitische terroristen

En nu is het Duitsland, dat dit Palestijnse moeras financiert, waaruit deze aanvallen voortkomen – zoals nauwelijks een ander land. Al in mei 2021 viel Hamas Israël met raketten aan. Als gevolg van deze aanval raakten honderden Israëli´s gewond en kwamen er 10 om het leven. In plaats van harde sancties uit te spreken, werden de Palestijnen daarna zelfs beloond. Enkele maanden na de aanvallen, in september 2021, besloot de Duitse regering om in de komende twee jaar nog eens € 100 miljoen aan de Palestijnse gebieden over te maken. In Duitsland zit er systeem in dit gedrag. Toen de president van de Palestijnse autoriteit, Mahmoud Abbas, tijdens een persconferentie in augustus 2021 met Olaf Scholz zei dat Israël “50 Holocausts” heeft gepleegd, was de verontwaardiging enorm. Het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Ontwikkelingssamenwerking zagen zich echter niet genoodzaakt om te stoppen met ontwikkelingshulp aan de Palestijnen. Dit werd ermee gemotiveerd dat er geen sprake was van een directe financiering van de Palestijnse Autoriteit. Terwijl het voor iedereen duidelijk is waar het geld uiteindelijk terechtkomt.

En Gaza ontvangt van alle regio´s in de wereld het meeste hulpgeld per hoofd van de bevolking. En al dit geld wordt uiteindelijk door Hamas gecontroleerd, die daar de regering vormt en het geld grotendeels naar de eigen bewapening en terreurwapens omleidt. Toen Trump dit moeras wilde droogleggen, verhoogde Duitsland zelfs zijn betalingen om dit te compenseren.

In de overlevingsstrijd van het joodse volk bestaat geen neutraliteit

Toen Hamas drie jaar geleden het grenshek met Israël bestormde, hees ze hakenkruisvlaggen. De verontwaardiging in Duitsland bleef uit. De kwaliteit, de coördinatie, het succes van de aanvallen deze zaterdagochtend waren verrassend. De wil om de Joden te vernietigen niet. Die wordt ook door de erkende Palestijnse Autoriteit, door Fatah, al jarenlang openlijk gepropageerd. Het Fatah, dat tot op de dag van vandaag lid is van de Socialistische Internationale en waarnemer bij de Sociaaldemocratische Europese Partij – samen met de SPD van Olaf Scholz. De Jonge Socialisten verklaarden de jeugdorganisatie van Fatah tot partnerorganisatie. En de leider van Fatah, Mahmoud Abbas, is een voorname acteur op het wereldtoneel – en wordt door Duitsland uitgenodigd.

Duitsland speelt bijna altijd de meer dan naïeve ondersteuner van de Arabische antisemieten. Een “strikte neutraliteit”, zoals deze ooit door Willy Brandt in de Zesdaagse Oorlog werd verkondigd, kan niet meer de maat der dingen zijn. En ook ingehouden ondersteuningsoproepen niet. Duitsland moet zich nu direct afvragen: wat kan men doen om Israël nu direct te ondersteunen? Alles wat gedaan kan worden, moet ok gedaan worden. Wij hebben deze vragen aan het ministerie van Buitenlandse Zaken gesteld. Want Duitsland moet antwoorden.

De eerste maatregelen staan al vast: de onmiddellijke stopzetting van alle betalingen, zo hard mogelijke sancties tegen alle Palestijnse gebieden en hun ondersteuners, een einde van de appeasement-politiek tegenover Iran – en inzicht in het feit dat dit alles een overlevingsstrijd van het joodse volk is. En hier bestaat geen neutraliteit.

Bron:
apollo-news.net
Door: Max Mannhart & Willi Weißfuß

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Scholz-vriend Abbas ondersteunt aanval op Israël: Ook Duitsland is in deze oorlog

  1. Olie bol zegt:

    Dit gaat de Duitsers heel hard voelen de AFD zal nu nog harder groeien

    Geliked door 2 people

  2. bobzelf zegt:

    MET ZULKE LANDEN EN VRIENDEN HEB JE GEEN VIJANDEN MEER NODIG

    DE DUITSERS WEER VOOROP …

    IS ER GEEN MOGELIJKHEID OM ”PUTIN DID IT ”’ TE ROEPEN ???

    OOM BOBZELLUF

    Geliked door 4 people

    • stradivotsi zegt:

      hhaha, ja in principe welgedacht. Echter wat we voor clowns
      nu aan het roer hebben die de goooood old usa in de reet
      kruipen, begrijpt u wel?

      Is een ander “klein’ verschilletje. En die fuk Nederlandse
      hoerenlopers, die het wel goed vinden zo, en een gammele
      F16 van ons laatste vloot naar de komiek Zelenzki wil sturen
      met nodige cash geld van belastingbetaler.

      Bob…… zolang U het hobbelen op het strand kan maken
      go get and fuck them all.

      loat goan man,

      groete oet Limburg

      Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        NOU VRIENDJE

        DAT HOBBELEN DOEN WE DUS ”LANGS ‘ HET STRAND

        DAAARVOOR HEBBEN ZE EEN SCHITTEREND BOULEVARD PROMENADE AANGELEGD

        VAN EEN 18 KM DENK IK TOT VOORBIJ GLYFADA

        DUS ATHENE KUST OP DE KAART NAAR HET ZUIDEN

        OVER EN OP HET STRAND. IK BEN HAAST 75

        ROT EFFE LEKKER OP . WHAHHAHAHAH

        BOBOBOBOB

        Geliked door 1 persoon

  3. stradivotsi zegt:

    Op z’n Duits gezegt; … Olaf Scholz einen Arschlecker.
    Mann siehe zu das man die gewinne dem persönlichen
    Zwecke diene….

    Alaaf Reihnbraun Tagebauwerke….

    Like

  4. 007lucia zegt:

    De ene proxy -oorlog is bijna afgelopen
    en de volgende begint….toeval neen hoor
    het stuk vlees is nu aan de andere kant over de schutting gegooid
    de honden daar naar toe
    dus de kust is veilig voor de volgende kraak

    Geliked door 1 persoon

  5. Groene Leeuw zegt:

    Duitsland was al eerder in oorlog met de Joden. Toen werd het op twee manieren uitgevochten. Met gas en in Oost-Europa met de kogel.

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Uiteraard de Duitsers staan weer voorop. Wat zal Europa het flink voor haar kiezen gaan krijgen dit gaat niet lang meer goed en heel Europa is verwikkelt in een Derde Wereldoorlog. Alle vernietiging vliegt door de lucht maken wij ons nog druk over het klimaat?

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie