Psychisch verzuim

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Op tv komt veelvuldig een spotje van a.s.r. langs, over dat steeds meer mensen (ook al heel jong) in een Burn-Out raken. “In Nederland hebben 1,3 miljoen mensen burn-out klachten hoort u ze zeggen, en veel werknemers gaan gebukt onder een te hoge werkdruk. Ook steeds meer ondernemers en zzp’ers hebben werkstress door zorgen over het mogelijke verlies van inkomen of hun onderneming. Hierdoor ziet a.s.r. het psychisch verzuim verder toenemen”. En dat is een meer dan terechte constatering van a.s.r. Overigens zijn er nog steeds artsen die een burn-out ontkennen.

Maar steeds meer mensen een burn-out… hoe zou dat nou toch komen…?! De oorzaak wordt uiteraard niet genoemd. Men noemt het specifiek ‘hoge werkdruk’ en ‘werkstress’… wat maar ten dele waar is. Er wordt van iedereen namelijk verwacht steeds meer en steeds sneller te presteren in steeds kortere tijd en dat begint op scholen al. Maar…

De ware oorzaak?

De ware oorzaak ligt mijns inziens allereerst bij de misdadige tentakels van het globalistische idealisme, en wel: de VN, WHO, NAVO, de EU en het WEF met direct daaraan gelinkt de mainstream media, die dagelijks de globalistische hersenspoeling en diverse angst-scenario’s de huiskamers in slingeren. De leugenachtige angst campagnes van de VN (*het zogenaamde klimaat-gevaar en zeespiegelstijging) in het land en op tv vertegenwoordigd door extreemlinkse (terroristische!) partijen als GroenLinks, PvdA en NSDAP66 die de staatspropaganda kanalen daarvoor misbruiken. En natuurlijk alle berichten, ‘praatprogramma’s’ en de mainstream hersenspoel-kennis- en spel-shows daaromheen. Ook een zeer actieve bijdrage in psychisch verzuim leveren partijen als VVD, CDA, VOLT, BBB en NSC, die bewust aansturen op oorlog, die de klimaatleugens en aanverwante angsten in stand houden, en nog maar een keer op virusangst voorsorteren en aansturen.

* Zogenaamd: omdat de VN in haar IPCC-rapport héél bewust slechts één ‘studie’ heeft gebruikt en de andere DRIEËNVIJFTIG! studies buiten beschouwing heeft gelaten, omdat die klaarblijkelijk het leugenachtige VN-narratief niet ondersteunden. Daarnaast is er natuurlijk een directe link naar de global-angst-campagnes van de WHO (met misdadiger Tedros aan het hoofd) aangaande het influenza/griep-19 virus, dat men onder Covid de wereld in heeft laten gaan. Wat deze crimineel daarna nog een paar keer heeft geprobeerd met een apenpokken-virus, vogelgriep en waarschijnlijk aanstaande een door varkens overdraagbaar virus… waar de WHO al maanden van tevoren voor waarschuwt… knap hoor! Of is het gewoon zo heerlijk doorzichtig? De puzzel wordt echter steeds completer: we mogen geen vlees meer eten van de klimaat-psycho’s, dus moeten via allerlei redenen ‘vaccinatie’- of vernietigings-campagnes uitgerold worden om dieren en mensen met mRNA te ‘vaccineren’ …of gewoon te ruimen. Die ‘mensen’ maken zich geen zorgen om úw gezondheid, die maken zich zorgen over de zogenaamde (in hun sektarische/‘idealistische’ kijk op de wereld) overbevolking van ruim zes miljard mensen! Dàt is derhalve waar zij actief naartoe werken! En daarvoor is elke leugen, manipulatie, angst, inzet van extreemlinks geweld en de inzet van geheime overheidsdiensten geoorloofd. Hitlers postume gedachtegoed wordt dus goed beschermd! En de digitale gereedschappen – ingezet en uitgetest tijdens de corona plandemie – maken daar een belangrijk onderdeel van uit.

Het mag evident zijn dat veel mensen door deze angsten en de psychologische oorlogsvoering van de globalistische overheden tegen de burger psychisch uit evenwicht geraakt zijn (als zij tenminste ooit al evenwichtig waren). Niet voor niets was de corona plandemie tevens het startpunt voor Schwab’s Great Reset… ziet u de ‘toevalligheden’/planning daarvan? En uiteraard hebben de dwangmatige, psychische druk/massapsychose angst-campagnes en ‘maatregelen’ van De Jonge en het VWS eveneens veel bedrijven en banen vernietigd. Wie daar een vergoeding voor kreeg, moet dat nu terug betalen, terwijl er miljarden voor oorlogsvoering en terreur naar Oekraïne, Beiroet en IS gingen… En dat gebeurt nog steeds! Miljarden gaan er naar de meest misdadige en onzinnige, niet middels metingen aantoonbare, maar ‘gevoelsmatig goede’ over de balk smijt ‘doelen’, terwijl de eigen bevolking op geen enkele manier steun of kwijtschelding hoeft te verwachten. Het is onze overheid die actief en heel bewust bedrijven en boeren naar de gallemiezen helpt, maar noemen dat dan bedrijfs- of ondernemerschap-risico… Maar ZIJ worden nergens op afgerekend! Sterker nog: VVD, BBB en NSB (o nee, NSC) gaan gewoon verder in dezelfde globalistische, de Europese cultuur en economie vernietigende richting. Totaal verdwaasd?

Of eveneens ‘onder druk’ van de EU en het extreem linkse/globalistische, maar demissionaire WEF-kabinet…? Net als met het Nazisme in vergelijking met het Globalisme/WEF/SDG’s/NGO’s: het zijn uitsluitend ‘frisse’ kleurtjes en een andere naam op ‘de verpakking’, maar de inhoud en werkwijze zijn in de basis hetzelfde. Feitelijk een geüpdatet (digitale) voortzetting van wat al eerder verslagen is. Met dat verschil dat wij als bevolking – als Trump niet wordt herkozen – de strijd tegen het kwaad zèlf zullen moeten aangaan, waarbij wij zèlf afstand zullen moeten nemen van de gevoeligheid voor de beschuldiging van extreemlinks als: extreemrechts, antisemitisch, wat voor zogenaamde anti- of foob dan ook, populistisch, niet politiek correct (keurig spreken in keurige (mantel)pakjes, maar alles moedwillig vernietigen voor het hogere doel: *^*: de ‘vriendelijke’ genocide op zes miljard mensen en de totale (digitale) controle over wie er daarna nog over is. Zij mogen mij voor alles uitschelden en alles noemen, het interesseert mij geen bal. Het is een beproefde extreemlinkse tactiek waar ik helemaal niet mee zit. En dat zou u ook niet moeten doen. Laat ze maar raaskallen en tieren. Het enige wat dat bevestigt is hun zwakte (ze hebben geen argumenten), hun kinderlijke drammerigheid, omdat ze hun zielige zin niet krijgen, en hun extremisme en onfatsoen. En dat zijn dan de mensen die zich voordoen als keurig en begaan met… Het zijn, met Rosenmöller als grootste voorbeeld, achterbakse gluiperds, extremisten en terroristen die ons uitsluitend middels zowel fysiek als mentaal geweld HÙN geestes-ziekelijke wil op willen leggen. Zielige mensen derhalve die volledig van de samenleving gescheiden, levenslang opgesloten zouden moeten worden. Misschien dat er voor Rosenmöller persoonlijk een leuk killingfield kan worden ingericht…?

*^* Vandaar alvast de afbraak van de zorg en de ziekenhuizen door NSDAP66-minister Ernst Gluiperd. Vandaar de totale onderwerping en controle van ons (door hèm!) aan de WHO. Vandaar ook de afbraak van culturen en tradities door het importeren van duizenden ongeletterde, maar tòch hoogopgeleide moslims en negroïde mensen die uit de door de NAVO en VN aangestuurde oorlogen moeten vluchten. Vandaar ook de afbraak van de connectie ouder-kind en de steeds verdergaande afbraak van burgerrechten versus de opschaling van zogenaamde ‘noodwetten’ en (digitale!) surveillance technieken (door de overheid, banken en ‘slimme’ steden (voor de datacenters)) aangaande de burger. Men werkt precies toe naar wat Adolf Hitler ooit met de wereld voorhad en wat het psychisch zieke brein van ‘Herr’ Klaus S. te D. daarvoor verder heeft uitgewerkt.

Een burn-out voorkomen?

U wilt voorkomen dat mensen in aanraking komen met de dagelijkse stress? Geef mensen die geen diploma kunnen halen, maar uitstekende en inventieve vakmensen zijn, dan eindelijk eens een keer een kans! Waarom moeten die mensen allerlei diploma’s halen (die ze nooit kunnen halen) en daardoor enorm veel stress, faalangst, je dom en nutteloos voelen en uiteindelijk afwijzing opleveren? Waar is die diversiteit dan?!

En misschien wel het belangrijkste: stel mensen niet dagelijks bloot aan de ene na de andere bewust gecreëerde ‘crisis’, klimaatleugens, klimaat-sekte-dwang, virus-leugens en indoctrinatietechnieken die de overheid dagelijks via de mainstream media de ether in slingeren. En stem eindelijk eens op een betrouwbare partij die zich afzet van de alles vernietigende globalistische/fascistische VN/WHO/NAVO/EU/WEF ‘idealen’ die mensen zowel financieel en (daardoor!) psychisch kapot maken!

De dwang en uitwerking achter The Great Reset, de door de VN en de NAVO aangestuurde oorlogen (en aanverwante vluchtelingenstromen!), de corona- en klimaatmaatregelen en niet te vergeten de totaal bezopen ‘Green Deal’ (wat een alles vernietigende BLACK-‘deal’ blijkt te zijn) zijn namelijk DÉ grootste aanjagers van psychisch verzuim!

Antisemitisch?

Overigens blijken Palestijnen en hun aanhang/financiële sponsors uitermate antisemitisch te zijn. We spreken tegenwoordig over het gevaar van extreemrechts? Hoeveel miljoen heeft Kaag van òns belastinggeld aan Beiroet gegeven? Was het driehonderd miljoen van waaruit deze oorlog mogelijk (deels) gesponsord is? En ú spreekt van het gevaar van extreemrechts…? Hier (de laffe aanslagen op Israël) heeft u uw extreemrechts! Net als bovenop (!) en bij het Holocaust-monument in Berlijn, waar moslims en moslima’s breed lachend met de duim omhoog selfies maken en uitspreken dat dit het beste was dat Duitsland ooit gedaan heeft… En die mensen laten het zogenaamd ‘humane’ extreemlinks massaal binnen, maar verwijzen vervolgens naar antisemitisme en extreemrechts…? KOEKOEK!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Psychisch verzuim

  1. bobzelf zegt:

    HEERLIJK HEERLIJK HR SCHILDER

    KIJK IK OME BOB KOM UIT DE DONKERE GROTTEN …

    VAN ZWART NAZARETH . WAAR VAN ARMOEDE GEEN ONTLASTING WAS

    WAAR DE OPEN RIOLEN . VOOR ZIEKTES ZORGDEN

    ZOALS DIFTERIE BIJ MIJN BROERTJE

    WAAR HET ZO VUIL WAS DAT DE ”ECHTE RATTEN ZO GROOT ALS EEN KAT

    GEWOON LANGS DE KADES HOBBELDEN .

    EN EEN ”KETELPAK ‘ DROEGEN DANWEL EEN ”OVERAL ”

    DUS HOEZO BURN OUT . ?? NOOIT VAN GEHOORD …

    MA HEB JE WAT GELD VOOR BENZINE IN MIJN PUCH MET HOOG STUUR ??

    NONCHALAND OP KIJKEND VAN BOVEN HAAR WASTOBBE IN DE SCHUUR ..

    ZEI ZE .WAT DACHT JE ALS JE EEN KEER GING WERKEN

    KLAAR WAS KEES . EEN PROTEST LEVERDE EEN KNAL OP MET

    WAT VOORRADIG WAS.

    IN DE SCHUUR EEN HOUTEN KLOMP DAN HAD ZE NIET VAN DE KOUWE VOETEN SNAPPIE . EN OP DE WARANDA . EEN PAAR OPSODEMIETERS MET EEN MATTENKLOPPER ..
    WANT IK GA MIJN HANDEN NIET KAPOT SLAAN OP DIE HARDE BOTTEN VAN JE .

    EN DAAROM HADDEN WIJ GEEN BURNOUT.

    EEN MENEER VAN MIJN LEEFTIJD KAN JE DIT HAARFIJN UITLEGGEN

    IN UITSTEKEND ”ROTTTTTERDAMS ”

    WAAR DIE WOKE, WAAR DIE WATJES. WAAR DIE HOMO’S EN LESBOOS VANDAAG DE DAG VANDAAN KOMEN

    WHAHAHAHAHAHAHA

    AS ZE NOU 20 JAAR ZIJN HEBBEN ZE EEN BURNOUT

    DAT IS MODERN TEGENWOORDIG

    HET IS 1 GROTE ”ZEUR ” MAATSCHAPPIJ

    HAD JE VROEGER TOCH NOOIT VAN GEHOORD .. WHAHAHAHA

    ALS IK VROEGER TEGEN DE BOOTSMAN ZEI, IK HEB ”EEN BURNOUT ”

    KREEG IK EEN PAAR DOODSKLAPPEN

    EN EEN PAAR DOOSCHOPPEN

    KIJK DAAROM LACH IK ALS OUWE LUL IEDEREEN GEWOON KEIHARD UIT ..

    https://fb.watch/mSM56l4iAf/

    OOM STEEK DIE BURNOUT LEKKER IN JE REET

    Geliked door 4 people

    • delamontagne zegt:

      ….VROEGER had je ook niet op de Radio ’t goeie nieuws gehoord dat de jeugdigen van hun “moderne” ouders het ZAKGELD op een eigen rekening krijgen gestort. [ wel boven de 8 jaren anders versnoepen ze ’t ] -( leren ze al vroeg omgaan met geld. aldus de niksomroeper ).
      Ik mocht/moest m’n centjes met krantjes en allerlei klöte-baantje zelf verdienen.
      Maar wat die Warande betreft, dat was [ is ] toch een buurt in Schiedam ?
      Die man van Video werkte bij de Lloyd, die zwarte schepen met oranje band.
      Waarschijnlijk stoker of olieman, k’wee niet.
      Ik ben dan van “Op-Zuid” en behalve de Waalhaven gingen we ook weleens zwemmen bij ’t “Mallegat”, zwembad in de Maas ( what’s in a name ? ? ) je had toen nog niet zo van die Timmerfransen/ CO 2,3,4 t/m negen zeikerts.
      Maar iets verderop kwamen er ook riolen uit.
      Tot op gegeven moment de kindertjes tussen de drollen zwommen. Toen was het over-and-out.
      Goeie Ouwe Tijd…..

      Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        OOH VERGAT IK NOG

        6 WEKEN ZOMER VAKANTIE . ???? VAN SCHOOL

        DUS 3 WEKEN NAAR DE STOMERY VAN NOORDHOEK OP DE LANGE OF KORTE HAVEN

        LAKENS STRIJKEN VAN DE ZIEKENHUIZEN MET EEN PERSMACHINE . HANDOEKEN DOOR 2 PERSEN

        MEE NAAR WILTION EN DE GUSTO VUILE KETELPAKKEN OPHALEN

        DE GEWASSEN KETELPAKKEN TERUG BRENGEN

        WAARVOOR ?? VOOR NIEUWE VOETBALSCHOENEN

        TE KOPEN . WANT HET SEIZOEN BEGON BEGIN AUGUSTUS

        SNAPPIE WIJ HADDEN GEEN TIJD VOOR EEN BURNOUT. EN WE MOESTEN DE MEIDEN ZOENEN IN EEN PORTIEKIE

        WHAHAHAHAHA

        HOEZO ARMOEDE. GEWELDIG WAS HET .

        ALS IEDEREEN ARM IS . IS IEDEREEN RIJK

        IK ZOU ZO TERUG STAPPEN BOBOBOBOBOBOB

        Like

    • Henry N zegt:

      Pracht verhaal Bob. Het doet mij denken aan mijn jeugd: Ja die Puch herinner ik mij ook met dat hoge stuur en dat heerlijke zadel!. Op school ging het wat moeizaam en Ik mocht van school van mijn pa maar zei hij er bij dan ga je wel meteen weken( niks thuis hangen!!).Ging de volgende dag gewoon weer naar school. Ik stond ook om 6 uur op om de melkboer in de wijk Mariahoeve te helpen. Kreeg daar ong FL.2.50 voor per ochtend en kon ik kaartjes kopen voor een optreden van Q65 en met die mattenklopper heb ik ook wel eens op m’n flikker gehad. Wanneer ik er allemaal aan terug denk was het toch een mooie tijd en burn-out bestond gewoon niet!!

      Geliked door 2 people

      • bobzelf zegt:

        WHAHAHAHAHA JA DEWARANDE LAG NAAST HET ZIEKENHUIS DWARS OP DE SCHOOL STRAAT

        DE WARANDE WAS EEN VERHOGING TEGEN HET HUIS MET EEN TRAPPETJE OM DE TUIN IN JE LOPEN NAAR DE SCHUUR WAAR MIJN MOEDER ZOMER EN WINTER DE WAS DEED MET HEET WATER GEKOOKT IN DE KEUKEN . EEN HOUTEN WASTOBBE . EEN WASPLANK EN EEN HARDE BORSTEL OM TE SCHROBBEN EN EEN WRINGER MET DE HAND

        DE WASTOBBE STAAT VOL MET BLOEMEN OP HETBALCON BIJ MIJN ZUSSIE EN DE KLOPPEN VAN MIJN MOEDER HANGEN OOK AAN DE MUUR

        MIJN MOEDER VING OOK GROTE RATTEN VAN UIT DE KELDER MET EEN IJZEREN RATTENVAL

        EN WAT DOE JE DAARNA MET EEN GROTE GEVANGEN RAT. FORMAAT EEN FLINKE KAT .??

        DIE VERZOOP MIJN MOEDER ZELF DUS IN DE WASTOBBE

        HOEZO ARMOE. HOEZO BURNOUT .

        MIJN VADER EN MOEDER IN DE VOORKAMER , a/d STRAAT

        SEX ?????????///// WANNEER . GEEN IDEE

        TUSSENKAMER MET OPEN DEUREN 3 BEDDEN ZUS INA ZUS ANS EN OME BOB .

        HOEZO PLEK ZAT WHAAHAHAHA

        HUGGIE VRIENDJE BOB

        Like

      • bobzelf zegt:

        DANK MAKKER DANK

        IK WAS HET ZAT OP DAT KUTTTT PLUKMEKAAL BELASTING KANTOOR DAT HAD IK HEEEL SNEL GEZIEN

        DUS THUIS . PA IK GA NIET MEER HOOR .NAAR DIE AMBTENAREN , DAT GA IK NIET TOT MIJN 65 E VOLHOUDEN

        GEEN COMMENTAAR , ALLEEN 1 SIMPELE OPMERKING

        JA . DIE OUWE RUKKER LOSTE ALLES ALTIJD ZO OP ..

        DAT IS GOED MIJN JONGEN . ALLEEN GING JE CRICKET SPELEN IN ENGELAND OVER 6 WEKEN???TOCH

        MAAAAAAR ALS JE GEEN WERK HEBT . GA JE OOK NET NAAR ENGELAND

        YES DUIDELIJK ..

        DUS ZATERDAG DE VOLGENDE DAG ROEP IK TEGEN DE ELFTALLEIDER MENEER KLEINJAN IK GA NIET MEE NAAR ENGELAND . !!

        HIJ ZEI JA MAAR JONGEN ALLES IS GEREGELD VERVOER. YMCA . EN DE WEDSTRIJDEN

        WAAROM NIET . IK ZEI IK HEB GEEN WERK . EN ALS IK GEEN WERK HEB

        MAG IK NIET MEE NAAR ENGELAND

        HIJ ZEI WACHT EVEN . DUS RENT NAAR DE KANTINE BELT ZIJN VROUW . DIE BELT 5 MINUTEN LATER TERUG

        EN ??

        MAANDAG BEGINNEN BIJ EEN SCHEEPSLEVERANCIER. ALS

        DECLARANT ASS.

        HOPPA . DIKKE HUG

        OME BOB 1965

        Like

    • karton zegt:

      @ bobzelf op 9-10-2023 om 16.57 u.
      Ik kreeg gisteravond (9-10-2023 om 21.53 u.) een kleine burn-out, ome Bobobobob ! (maar dat terzijde !! 😉)
      Ik kreeg vroeger ook wel eens een mep met de mattenklopper, maar meestal was ik nét iets te snel weg, maar ja, ooit moest ik toch weer naar huis, en dan kreeg ik alsnog een mep met zo’n gevlochten rietwerk.
      Kindertjes van ónder de 10 jaar oud hebben tegenwoordig óók al last van een burn-out, je houdt het niet voor mogelijk, en dát moeten onze toekomstige “leiders” worden ?
      Je zou ze toch gvd met de koppen tegen elkaar slaan en een schop onder hun kont geven, wat een gemekker, vooral bij al die ouders die dat soort kinderen zodanig hebben opgevoed, want in feite is ’t hún schuld !

      Geliked door 1 persoon

  2. OphEUffen zegt:

    Wat mij betreft is het grootste probleem dat ‘men’ ons geld ‘eerlijk’ verdeeld. Maar het werk eerlijk verdelen, daar hoor je ze nooit over in Den Haag.

    Geliked door 1 persoon

  3. Republikein zegt:

    Even over water lullen.

    Like

Plaats een reactie