CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON

  1. BosscheBol zegt:

    Iran heeft deze aanval mogelijk gemaakt met wapens en inlichtingen. Iran heeft onlangs 8 miljard terug gekregen van Amerika dat dat bedrag bevroren had. In ruil voor een paar beloftes van Iran. Het is goed mogelijk dat Iran nu ruzie met Israel zoekt omdat ze hun atoombom af hebben. Nu heeft Israel ook atoombommen dus het zou heel erg kunnen ontsporen.

    Het is niet voor niets dat het beste Amerikaanse vliegdekschip (USS Gerald R. Ford) met de hele zesde vloot richting Israel vaart. Amerika zal (min of meer) achter Israel staan.
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/920210417/amerikaans-dodental-in-israel-loopt-op-nieuwe-vloot-vs-onderweg

    Rusland staat achter Iran. Waarom, weet ik niet. Omdat Iran ook tegen Amerika is? Wie twijfelt of Rusland wel pro-Iran is, moet maar even RTDE lezen.

    Alles is aanwezig voor een grote oorlog. Moet Israel dan maar stoppen met wraak te nemen op Gaza? Natuurlijk niet. Het almaar bang en overladen met een vals schuldgevoel in een hoekje kruipoen, dat is wat de Europeanen doen. Ze gaan al helemaal klaar liggen voor de mohammedanen. En die zullen daar gebruik van maken. Reken maar.

    Geliked door 2 people

    • Ravian zegt:

      “Rusland staat achter Iran. Waarom, weet ik niet. Omdat Iran ook tegen Amerika is? Wie twijfelt of Rusland wel pro-Iran is, moet maar even RTDE lezen.”

      Dat is gewoon geopolitiek…
      Het Westen heeft, middels de proxy oorlog tegen de Russische Federatie die ze in Oekraïne uitgelokt hebben, en waarvan ze gewoon openlijk toegeven dat het doel de vernietiging van die Russische Federatie is, deze Russische Federatie geen keuze meer gelaten.

      De Russische Federatie vecht dus momenteel een existentiële oorlog tegen het verenigde Westen, en als ze die oorlog NIET met conventionele middelen weten te winnen dan eindigt de hele wereld in een nucleair Armageddon.
      De Russen kunnen het zich dus gewoon niet permitteren om kieskeurig te zijn wat hun bondgenoten betreft, omdat het voortbestaan van de hele wereld er van af hangt, waarbij het feit dat het Westen momenteel door waanzinnigen geleid wordt nog een extra complicerende factor is.

      En het is niet enkel Iran dat hier nu, dankzij de waanzinnige Westerse politiek, munt uit kan slaan, China slaat hier nog heel erg veel meer munt uit.
      Die zien de agenda voor hun wereldoverheersingsplannen nu in één klap een paar decennia de goede kant op schuiven.

      De Russen zijn zich hier ongetwijfeld van bewust, en weten dus dat als ze deze oorlog winnen ze daarna vroeg of laat in een existentiële oorlog met China verzeilt gaan raken, over Siberië.
      Maar dat heeft nu dus geen prioriteit, nu hebben ze China, en ook Iran, dankzij het achterlijke Westen, nog nodig om te voorkomen dat Rusland, en met Rusland de wereld, vernietigd wordt.

      En deze hele shitzooi had dus gewoon voorkomen kunnen worden als het Westen in 1990 de uitgestoken hand van Gorbatsjov daadwerkelijk had aangenomen, en niet in plaats daarvan aan de plundering en vernietiging van de toenmalige Sovjet Unie was gaan werken.
      Als er toen een andere keuze was gemaakt dan had China nooit de economische macht kunnen verwerven die het momenteel heeft, en dan had de islam zich nooit zo ongehinderd kunnen verspreiden, en macht kunnen vergaren, als nu het geval is geweest.

      Wij waren dan nu aanzienlijk veiliger en welvarender gewest, en de rest van de wereld was daarin mee gestegen.
      Maar in het Westen regeert dus een clubje exorbitant rijke psychopaten, die enkel op nog meer persoonlijk gewin uit zijn, en de hele wereld aan hun wil willen onderwerpen.

      Dat clubje regeert al heel erg lang, dat clubje heeft waarschijnlijk al miljarden doden op het geweten, en het is dat clubje dat uiteindelijk vernietigd moet worden wil de wereld ooit vrede en welvaart kennen.

      Geliked door 2 people

  2. Hovawart zegt:

    Wil de volgende voorzitter van het Iran Comité, dat met bezorgdheid de islamitische regering in Iran volgt, een beetje beter z’n best doen……ik vraag dit voor een vriend.
    (de Iran-deskundige van het Clingendael Instituut even vragen waarom men niet eerder de gevolgen heeft kunnen overzien van de enorme geldstroom uit het Westen en uit Iran naar de Hamas-beweging……..)

    Like

Plaats een reactie