AIVD

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; “Eppoeh“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op AIVD

  1. Remo Pideg zegt:

    Het zou me echt niet verwonderen dat ze lid zijn van het WEF en het WHO van warmonger Tedros.

    Like

  2. leeuw7 zegt:

    De van overheidswege georganiseerde onbetrouwbare,oorlogshitsende,gewetenloze satanische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s misbruiken de sukkels van de complotbedenkers afdelingen van de AIVD om vooral andersdenkenden,waaronder ik mijzelf reken ,zwart te maken en onrechtmatig te demoniseren !!

    De van overheidswege georganiseerde gemoderniseerde Nederlandse “Gestapo “ is wederom springlevend in de Nederlandse samenleving !!

    De huidige ,neonazistische,klimaatfascistische,oorlogshitsende,geldverslindende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia Nederlandse overheid is momenteel de grootste vijand van de goedgelovige naïeve Nederlandse bevolkingen!!

    Gelukkig ligt de informatie omtrent de echte waarheid voor het oprapen!!

    “Massavorming – Het belangrijkste is om u zo eerlijk mogelijk uit te spreken!” Interview met hoogleraar psychologie Mattias Desmet
    “Blijf menselijk in een wereld die langzaam ontmenselijkt. Voldoe gewoon aan de plicht om uzelf zo oprecht mogelijk uit te drukken, dat is het belangrijkste.” Mattias Desmet, professor klinische psychologie, over hoe men kan ontsnappen aan massavorming in de maatschappij. [verder lezen]

    Met dank aan de noeste arbeiders van http://www.kla.tv!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde misdadige WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia (Gestapo)boevenbende!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!

    Haelen 6081 CZ. Leudal

    Geliked door 1 persoon

  3. leeuw7 zegt:

    De van Nederlandse overheidswege georganiseerde terroristische veiligheidsdiensten doen alles om het narratief van de WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s overeind te houden!! Het draait de van overheidswege georganiseerde psychopaten niet om ons welzijn ,maar om totale controle!!

    Afschaffing van contant geld: ECB-baas geeft toe dat de digitale euro wordt gebruikt voor toezicht
    11 okt 2023 • 02:36 minuten

    De globalisten zijn met alle trucjes bezig om de mensen volledig te kunnen monitoren volgens het model van “1984”. Zoals de Corona-plandemie of de hoax over klimaatverandering. Maar Big Brother ligt al geruime tijd op de loer in de financiële sector. Met de afschaffing van contant geld en de introductie van een digitale euro zou een cruciaal stukje vrijheid verloren gaan.

    https://auf1.tv/nachrichten-auf1/bargeldabschaffung-ezb-chefin-gibt-zu-dass-digitaler-euro-der-ueberwachung-dient

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde neonazistische ,oorlogshitsende ,destabiliserende,demoraliserende,ondermijnende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s !!

    Met dank aan Auf1!!

    Geliked door 1 persoon

  4. scherpschutter1943 zegt:

    De staat is je ergste vijand. De AIVD maakt daar deel van uit. Conclusie!!!!!

    Like

  5. jantjeuitnl zegt:

    De islam is 1 grote samenzwering tegen burgers, maar wordt geen strobreed in de weg gelegd.

    Geliked door 2 people

  6. Beschimmeld Kaasje zegt:

    De AIVD dient de tyfuszooi met al die Bomaanslagen in verschillende steden aan te pakken .
    Dat is hun taak Veiligheid .
    Ze monitoren toch alles / Nou begin er eens mee dan om al die geimporteerde zooi Retour landen van her/afkomst te sturen .
    i.p.v. steeds achteraf de koe in de gat te te kijken en een vaag verhaaltje melden van ze zijn bekend en verders niks doen .

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ B.Kaasje op 12-10-2023 om 10.24 u.
      Voor het beveiligen van de bevolking heeft de AIVD helemaal geen tijd; zij zijn ontzettend druk met het op social-media zoeken naar personen die de leugens van extreem-linkse idioten weerleggen.
      Extreem-linkse “politici” zijn hun werkgevers namelijk.

      Geliked door 1 persoon

  7. J.v.d.Heijden zegt:

    Als dat zo is, wat hierboven staat, dan beschouw ik die padvindersbeweging
    AIVD als een grote huichelaarsbende.

    Like

Plaats een reactie