Bij geopolitieke herschikking zeker geen wereldregering

(Door: Sander Boon)

De wereld van de ‘wakkeren’ is op te delen in twee uitgesproken groepen. De ene groep houdt, ondanks de enorme geopolitieke verschuivingen sinds begin 2022, vast aan het idee dat we worden geleid door een kwaadaardige groep gelijkgestemde technocraten die ons zonder pardon zullen leiden naar een wereldregering. De andere groep ziet in die geopolitieke verschuivingen juist het bewijs voor een fragmentatie van de wereld in verschillende machtsblokken en zelfs een paniekreactie bij de technocraten, die de macht lijken kwijt te raken. Hoewel er argumenten zijn aan te dragen voor beide visies op de werkelijkheid, heeft de tweede groep toch de betere in handen. Met name de bestuurlijke blunders en falende vergezichten op geopolitiek en financieel vlak wijzen in die richting.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bij geopolitieke herschikking zeker geen wereldregering

  1. Hovawart zegt:

    De grenzen van de grote monden over volk en politiek worden luid en onduidelijk, vanachter de schermen klinkt een kakofonie van geluiden en ideeën, van meningen en overtuigingen, van belangen en macht, een kakofonie van geuren en kleuren,…..alles om de ondraagelijke stank van het globalisme te maskeren……
    Het mondiale schaakspel is intussen verworden tot een spelletje dammen..

    Geliked door 1 persoon

  2. mooinique zegt:

    Leuk verhaaltje. Ik behoor bij de eerste groep trouwens😜. Ik zeg al jaren dat de dollar niets meer voorstelt vooral omdat de Chinezen er heel veel van hebben hadden. Dan nog dat het minimaal 1x per 4 jaar er weer extra geld geprint moet worden omdat Amerika in feite al heel lang failliet is. Dit duurt dus al aardig wat ambtstermijnen. Dan ook nog hoe is het mogeluck dat Europesche landen dachten dat ze van Rusland zouden kunnen winnen?! Weet u wel dat grote land wat er zeker voor gezorgd heeft dat Europa nog bestaansrecht had inz. WWII?! Die corrupte leiders moesten wel mee doen omdat ze dat beloofd hadden. En daardoor is Europa zo failliet als wat. Marshallhulp kunnen we vergeten. Gewoon omdat het westen failliet is. Amerika staat al jaren niet meer bovenaan. Kijk alleen maar naar Azië. Daar kan niemand meer tegen op. Niet qua financiën of mensen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie