Duitse linkse hypocrisie – Baerbock in Israël: “Wij zijn allemaal Israëli´s in deze dagen”

Frank-Walter Steinmeier en Annalena Baerbock.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock (Groenen), verzekert Israël van de volle ondersteuning van Duitsland. “In deze dagen zijn we allemaal Israëli´s”, zegt Baerbock op een gezamenlijke persconferentie met de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, Eli Cohen, in Netiwot in het zuiden van Israël. De plaats was door Hamas beschoten met raketten. Baerbock riep Hamas op om alle gijzelaars onmiddellijk vrij te laten.

Met het oog op Israëls tegenoffensief na de aanval van Hamas afgelopen zaterdag zei Baerbock: “Israël heeft het recht – nee, de plicht om zijn staatsburgers te bevrijden.”

Gezien de escalatie in het Midden-Oosten en de Hamas-dreigingen heeft bovendien de Duitse president Frank-Walter Steinmeier (SPD) alle mensen in Duitsland opgeroepen zich solidair te verklaren met joodse medeburgers.

“Ik doe niet alleen een beroep op de staat, niet alleen op onze veiligheidsautoriteiten en onze politie”, zegt hij tijdens een bezoek aan een synagoge in Berlijn. Een ieder zou buren en medeburgers kunnen bijstaan, zegt hij in een toespeling op gevreesde vijandigheden tussen migranten van Arabische komaf en pro-Israëlische burgers.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Duitse linkse hypocrisie – Baerbock in Israël: “Wij zijn allemaal Israëli´s in deze dagen”

  1. Harry zegt:

    Vreselijk hè , dat linkse geteisem !
    Ze laten hun land volstromen met islamitisch tuig
    en steunen dan zogenaamd Israël .
    Net zoals die gluiperd bij ons , die met een keppeltje op ergens een bloemenkrans neer ging leggen met zijn uitgestreken pokdalige smoel !
    En al twaalf jaar doet ie NIKS OM DIE KUTMOSLIMS TEGEN TE HOUDEN !
    Dat soort lui hebben geen moraal en geen geweten .
    Zoals Jacob Knoester al verkondigde : HET IS EEN PSYCHOPAAT !
    En dat is niet best .

    Geliked door 3 people

  2. aris1951 zegt:

    Zorg eerst eens voor je eigen volk stom wijf maar ja het is bekend dat deze narcisten waaronder onze leier Rutte liever hun neus in andere zaken steken om de aandacht van de echte problemen in eigen land zo af te leiden.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ravian zegt:

    “Israël heeft het recht – nee, de plicht om zijn staatsburgers te bevrijden.”

    Maar als de Russen miljoenen door een nazi regime gegijzelde etnische Russen wil bevrijden dan is dat ‘onuitgelokte agressie’ en ‘een aanvalsoorlog’ van de kant van de Russen.
    En in Duitsland zelf werkt ze mee aan het binnenslepen van miljoenen islamieten, die vervolgens het Duitse volk in het algemeen en de Duitse joden in het bijzonder gijzelen.
    Mag ik zeggen dat Barbock een vies vuil hypocriet links stuk ongedierte is?
    Ja, dat mag ik zeggen…

    Geliked door 1 persoon

  4. Henry N zegt:

    De hypocrisie druipt er vanaf. Het ene moment zijn we allemaal Oekies. het andere moment zijn we allemaal Israelies en morgen zijn we misschien allemaal Taiwanees etc. IK heb er echt geen andere woorden meer voor. Het zijn allemaal valse smerige politici.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie