Berlijn, oktober 2023 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Viségrad 24)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Berlijn, oktober 2023 . . .

  1. antiislamnu zegt:

    Importeer nog wat asielparasieten gaan we zien wat een verrijking het gaat worden jullie krijgen een paradijs net als Zweden

    Geliked door 7 people

  2. Peter Rissing zegt:

    Dit zag ik, en vele verstandige mensen met mij, al zeker 15 jaar aankomen. En nu is het zover. Er lopen weer vrijelijk anti-semieten, hun strijdkreten roepend door de straten. Swastika’s versieren het straatbeeld, en joodse huizen worden net als in 1940 beklad. Als de regering Rutte dit laat gebeuren is het binnenkort wachten op de volgend ‘Kristalnacht’. Maar ‘nee’ roept Links. er zijn geen Nazi tendenzen.

    Geliked door 8 people

    • droevige mof zegt:

      Het staatspropaganda-apparaat probeert door middel van framing en gaslighting de aandacht te vestigen op mensen aan de rechterkant van de politiek, die als nazi’s worden bestempeld totdat het tegendeel wettelijk is bewezen. Ze hebben succes met deze truc. De aandacht wordt afgeleid van de islam en tegelijkertijd wordt de AfD constant verdacht van nazi’s, omdat de ene beschuldiging wordt afgewisseld met de andere. Er wordt niets bewezen van de beschuldigingen, maar het doel is bereikt, want de AfD-sympathisanten zijn veel talrijker dan de kiezers. Veel sympathisanten willen koste wat het kost voorkomen dat ze op verkapte nazi’s stemmen, dus stemmen ze helemaal niet.

      Geliked door 1 persoon

    • Marijke zegt:

      Door de ontkenners en wegkijkers laten we het gewoon weer gebeuren.

      Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    Ook het Nederlandse neonazistische ,oorlogshitsende,satanische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia establishment heeft deze goddeloze islamitische boevenbende opzettelijk gefaciliteerd om ook de Nederlandse samenleving te destabiliseren en te ondermijnen!!

    Nederland wordt momenteel door van overheidswege georganiseerde psychopaten volledig de vernieling in geholpen!!

    Geliked door 2 people

  4. joojootje zegt:

    De NSDAP sorrie foutje BDS heeft al jaren geleden kleur bekend met hun actie “koop niet bij Joden”, ik sta hier dus niet meer van te kijken.

    Geliked door 1 persoon

  5. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Israeliers zijn partypeople en zo’n 20.000 verkasten naar feeststad Berlijn. Scheisse, oude tijden herleven!

    Like

Plaats een reactie