Tweet van Sam van Rooy (+ video)

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Sam van Rooy)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tweet van Sam van Rooy (+ video)

  1. Marijke zegt:

    Belachelijk! Wie is er begonnen met de laffe, wrede aanvallen?! Was er toen ook enige consideratie met de Joodse burgers?! Het goede nieuws van vandaag is (zag ik net) dat 250 gegijzelden bevrijd zijn door het Israëlische leger!

    Geliked door 3 people

  2. Peter Rissing zegt:

    Het onmogelijk in deze, garantie te geven geen burger te krenken. De commentator verbied Israel zich te verdedigen. De commentator moet maar gauw, met zijn gezin, aan de grens met Gaza gaan wonen en van daaruit zijn verhaal doen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ravian zegt:

    Stel je nu eens voor dat de islamieten in de Randstad hun kalifaat uit zouden roepen, en vervolgens elke autochtone Nederlander die zich niet weg liet jagen zouden vermoorden.
    Vervolgens vinden de betreffende islamieten dan dat heel Nederland eigenlijk hun eigendom is, en dat alle Nederlanders weg of dood moeten.

    Wat dan volgt zijn decennialange beschietingen van ,en terroristische aanslagen op, Nederlandse steden en dorpen met, door de jaren heen, duizenden slachtoffers.
    En dan, op een rustige Zondagmorgen, komen er een paar duizend van hun “strijders” de grens over stormen, vermoorden en verkrachten meer dan duizend Nederlandse mannen, vrouwen en kinderen, verwonden er nog een paar duizend meer, en nemen een paar honderd gijzelaars om zich achter te
    kunnen verschuilen mochten de Nederlanders terug durven te slaan.

    Die gijzelaars worden dan vervolgens door de islamitische bevolking gemarteld, verkracht, en, al dan niet levend, als trofeeën door de straten van de randstad gesleurd.
    Hoe tolerant gaan de Nederlanders dan nog wezen dacht je zo?
    Hoe druk gaan ze zich dan nog maken over die anderhalve onschuldige die er misschien nog tussen zit?
    Doe gewoon eens een gok…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie