Bang om de waarheid te vertellen!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Joop Soesan)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Bang om de waarheid te vertellen!

  1. droevige mof zegt:

    Er zijn twee narratieven in omloop: proportionaliteit en internationale oorlogsprincipes. Deze worden openlijk en verkapt gebruikt om te argumenteren in de Westerse media: Israël reageert disproportioneel en houdt zich niet aan de normen. Het feit dat Hamas alle normen van menselijk handelen grondig heeft geschonden, doet er niet toe. Israël moet zich gedeisd houden, ongeacht wat Hamas vervolgens doet. De berichtgeving is volgens dit narratief.

    Geliked door 4 people

  2. BosscheBol zegt:

    De Nederlandse staatstelevisie doet waar ze goed in zijn: de Palestijnen tot de ware slachtoffers uitroepen en de Israeli’s tot de daders. Ze kruipen de Palestijnen in hun reet.
    Wat ze niet willen beseffen, is dat dit soort moordpartijen straks ook in Europa (en Nederland) gaan gebeuren. Binnen 5 jaar en hooguit binnen 10 jaar. En dan zijn WIJ dus de daders en de arme mohammedanen de slachtoffers. Zo zullen wij dus ten onder gaan. In schuldbesef en zelfbeklag terwijl de staatsomroep ONS tot schuldig verklaart.

    Terwijl wij objectief zullen nuanceren zullen onze koppen eraf gesneden worden. Jullie kunnen je misschien maar het beste bekeren! Lafaards!

    Geliked door 4 people

  3. Ravian zegt:

    De Joden in Israël leven feitelijk al driekwart eeuw in de schuilkelders, dankzij een zooitje gewelddadige islamitische Jodenhaters die zaken eisen waar ze gewoon geen recht op hebben.
    In Palestina woonde begin 20ste eeuw zowel Arabieren als Joden, dat waren dus ALLEMAAL Palestijnen, net zoals Noren en Zweden allemaal Scandinaviërs zijn.

    Dat Palestina is destijds eerlijk onder beide groepen verdeeld, en de zich nu ‘het Palestijnse volk’ noemende Arabieren claimen dus gewoon gebied dat tijdens die verdeling destijds aan de Joden is toegewezen (de Arabieren hebben destijds het stuk gekregen dat tegenwoordig Jordanië heet).
    Deze ‘Palestijnen’ bezetten dus feitelijk gewoon zowel de Gazastrook als de Oostelijke Jordaan oever, en vinden dat heel Israël hen toebehoord, dat de Joden geen rechten hebben in het gebied dat hen destijds door de Volkerenbond (VN) is toegewezen, en waar de Joden toevallig ook nog eens de oudste historische rechten hebben van iedereen.

    Alsof dat nog niet genoeg is voeren deze ‘Palestijnen’ dus ook al meer dan een halve eeuw lang een wrede terreur oorlog tegen de rechtmatige eigenaren van het gebied dat zij zelf onterecht claimen, waardoor zo’n beetje heel Israël aan PTSD lijd.
    En het betreft hier dus niet ‘een paar rotte appels’ onder deze ‘Palestijnen’, het betreft hier 99% van alles wat zich ‘Palestijnen’ noemt.

    Nu hebben deze ‘Palestijnen’ dan een uitermate achterbakse aanval op de Joodse bevolking uitgevoerd, die groter en wreder is dan ooit tevoren, en de Joden hebben nu ALLE recht om de ‘Palestijnen’ tot de laatste aan toe uit te roeien.
    ALLES wat minder is dan de directe en totale uitroeiing van alles wat “Palestijns ‘ is hoor je dus als een beheerste en beschaafde Joodse reactie op te vatten, maar zo marcheert het linkse Westen niet.

    En dus kunnen we nu weer naar de braaksel opwekkende excuses van de “But-brigade” gaan zitten kijken en luisteren, en wordt alles uit de linkse propaganda kast gehaald om de Joden toch maar weer de zwarte piet toe te kunnen schuiven.
    Om van te kotsen gewoon…

    Geliked door 1 persoon

  4. J.v.d.Heijden zegt:

    Stelletje gesubsidieerde huichelaars.!!!

    Like

Plaats een reactie